עבור לתוכן

צריך המלצה לקניית מחשב נייד תקציב 1300$

Featured Replies

פורסם

המחשב יקנה בארצות הברית

העדפה שלי היא לסוני vaio אבל לא חייב,

גדול מסך 13.3 עד 15 העדפה ל 13, המחשב הוא ללימודים אינטרנט וקצת משחקים קלים

צריך שהוא יהיה כמה שיותר קל מכיוון שאני יסחוב אותו ללימודים.

מאד חשוב לי איכות בנייה , ואמינות!.

תודה לכל מי שעוזר

פורסם

על איזו רמה של משחקים מדובר? דוגמאות יעזרו. האם חובה אחריות בארץ?

פורסם
  • מחבר

לא חובה אחריות,

משחקים קלים , הכוונה אני לא מתכנן לשחק הרבה משחק, אבל שיריץ משחקים ברמה נמוכה מאד ,

חשוב לציין שאני לא מעוניין בכרטיס גרפי של אינטל, לפחות של ati ברמה הבסיסית

פורסם

הסיבה שאני שואלת על אילו משחקים מדובר בדיוק היא כי ישנם מחשבים טובים מאד ואיכותיים בטווח המחיר הזה שלא מגיעים עם כרטיס מסך נפרד (שני מועמדים מעניינים הם ה-E4300 של דל וה-T400s של לנובו שיש עליו כרגע קופון הנחה שיאפשר לך לרכוש אותו במסגרת התקציב). אם אין לך באמת צורך במשהו מעבר לכרטיס מסך מובנה, חבל לוותר עליהם. אם כן יש לך צורך בזה, אין ברירה אלא לפסול אותם.

אם אתה רוצה כרטיס מסך נפרד, תוכל להסתכל על משהו כמו ה-E6400 של דל או T400 של לנובו ב-14.1". מחשבים אלו איכותיים ועמידים אבל משקלם גבוה מזה של שני המחשבים האחרים שציינתי. ב-13.3" יש גם מחשבים צרכניים רבים שנכנסים בתקציב כמו ה-XPS 13 של דל, ה-dv3t של HP או מחשבים חצי עסקיים כגון ה-Vostro 1320 של דל וה-SL300 של לנובו. מחשבים מסוג זה יתנו משקל נמוך רק בקצת ממחשבי 14.1" עסקיים.

רוב המחשבים של סוני לא נותנים תמורה טובה למחיר. היחיד שמתאים לתקציב ולצרכים שלך הוא ה-Sony SR , מחשב יקר יחסית לתמורה ולאיכות שהוא נותן אבל בעל שילוב מוצלח של כרטיס מסך נפרד, גוף של 13.3", משקל נמוך יחסית לקטגוריה וחיי סוללה גבוהים מהממוצע. במקרה הזה אפשר לשקול גם את ה-Macbook Pro 13 (שבדר"כ לא מהווה אופציה מומלצת לטעמי). ההורדה האחרונה במחיר הפכה אותו לאפשרות יותר סבירה ולמרות שוא עדיין יקר וסובל מבעיות עיצוב מבית אפל הוא מציע חיי סוללה טובים מאד, כרטיס מסך סביר ואיכות בניה טובה בגוף של 13.3". בשביל מי שרוצה לשלב יכולת משחק ועמידות בקופסא קטנה זה יכול להתאים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות, את ממש עוזרת.

אני הסתכלתי על הדגמים שרשמת ולא ממש הרשימו אותי,

יש לי התלבטות לגבי MACBOOK PRO, אבל הרבה אנשים אומרים לי לרדת מהעניין כי זה עולם אחר, למרות שאני מעוניין להכנס לתוך העולם של APPLE.

בכל מקרה הסתכלתי על המפרט הבא שיוצא 1310$, תגידי מה את חושבת אם צריך להוריד או לשפר משהו שם

הכונן הקשיח בכוונה בגודל מינימלי מכיוון שיש לי כונן קשיח נייד 500G

VGN-SR490 CTO

* Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit

* Built-in MOTION EYE® camera and microphone

* CD/DVD Playback/Burning

* Trusted Platform Module and Biometric Fingerprint Sensor

* Intel® Core 2 Duo Processor P8800 (2.66GHz) (Reg. price $200.00)

* 160GB Hard Disk Drive (5400rpm)

* 4GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx2(

* ATI Mobility Radeon HD 4570 with 512MB dedicated video RAM - HDMI out with ATI graphics.

* 13.3" widescreen display with XBRITE-ECO LCD technology (1280x800)

פורסם

אישית אני לא הייתי משדרגת את המעבד ל-P8800 אלא מסתפקת במשהו זול יותר. לשימושים קלים מהרמה שציינת זה ממש לא חיוני. מצד שני, ההבדל במחיר לא גדול כך שזה באמת פתוח לשיקולך האישי.

מלבד זה, אין לי הרבה מה לומר בנוגע למפרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים