עבור לתוכן

מכונת המשחקים המושלמת

Featured Replies

פורסם

מה שטויות כתב אחד יכול לדבר ?

פשוט בלתי נסבל שנותנים להם לפרסם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2712616,00.html

ומה עם הלוח ? נגמר לך הדיו ? :cwm23:

תגובה של משתמש שחושב כמוני :

צודקים רובכם הכותבים על כרטיס המסך, יש לי Msi NBOX Geforce FX 5900 Ultra וזה הבדל עצום!!! כרטיס מספר אחד היום בשוק ללא תחרות!

יורש אלאק!

הוא פשוט נכנס לפנדה ולקח את הדברים הכי יקרים וחדשים!

פשוט בזבוז מקום - הכתבה צריכה להיות : מה הדברים הכי מהירים ויקרים למשחקים.

וכרטיס הקול של NFORCE לא אוכל את CREATIVE! וזואת עובדה מצערת כי לי יש את NFORCE2 6.1

פורסם

נתת לינק לכתבה של גניבת הרכב של ברינקס...

פורסם
  • מחבר

תיקנתי :-X

פורסם

אה אוקיי :P

זה לא כתבה מקצועית

הכל סתם כללי, לא מפורט וחסרים הרבה דברים...

פורסם

lol

אני חושב שאני יודע למה הוא התכוון,הייתה כתבה כזאת בעיתון

פורסם

אני לא מבין מה אתה מתעצבן... סך הכל זאת כתבה לא מקצועית של איזה תכב חנטריש שלא מבין במחשבים... כל אחד יכול להגיד שכדאי 1GB זיכרון ולכתוב את השם של הכרטיס מסך מהדור האחרון...

סך הכל די מאפן :P

פורסם
  • מחבר

אני מתעצבן כי החוצפה חוגגת.

הוא לא כותב לך ולי הוא כותב לכול המדינה , ועוד באתר ש מיליון איש נכנסים מדי יום, על זה אני מתעצבן

אין כתבה לא מיקצועית , יש כתב לא מיקצועי עם רישיון.

הוא גם שוכח שהmotherboard הוא הלב, הוא לא כתב אליו ואין בעיה שאנשים ילכו לפנדה לבקש לוח 333 ולקנות זיכרון 400

וכרטיז מסך 8X כאשר לוח תומך 4X , אתה חושב שאחד המוכרים יגיד לו זה לא יתאים ? לא ! כי זה יעבוד!

פורסם

מי שמחפש מידע על מחשבים באתר כמו YNET ולא באתרים שעוסקים בזה מבחינה מקצועית ימצא כתבות כאלה... מה לעשות שרוב האנשים לא ממש מבינים במחשבים ורובם היותר גדול לא יודע מה הוא צריך...

הכתבה הזאת מופנית לגיימרים כבדים עם כיס עמוק מאוד ואפילו שהכתב לא מקצועי, הוא לא כתב משהו לא נכון מבחינה עקרונית.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז הנה דוגמית :

מארז. אין גבול לדמיון של מעצבי המארזים כאשר מדובר במכונת משחקים. נשאיר את הבחירה לטעמכם ונזכיר רק שחייבים לבדוק את טיב הקירור - משום שרוב המחשבים האלה מגיעים עם Overclocking פראי.

תסביר לי בבקשה .

פורסם

אולי הוא לא טעה אבל הוא הציע לבזבז ולא המליץ על שום דבר דבר ספיציפי כמו מקרנים טובים או זכרונות טובים ובכלל על החלקים הכי חשובים הוא דילג או שפשוט לא פירט כמו על הציוד ההקפי.

פורסם

אנשים (רובם לפחות) לא ממש מתעניינים בפרטי הפרטים של כל חלק במחשב שלך...

אם הוא היה מסביר למשל שה9800PRO בא עם זכרונות 2.2NS אתה חושב שמישהו היה מבין מה זה אומר? לא!

הוא פירט על ציוד היקפי כי זה מה שמעניין את האנשים וזה הדבר היחיד שמדבר אליהם

95% מהאנשים יודעים מה זה ג'ויסטיק רוטט או מערכת היגוי עם דחף או איך שהוא לא קרה לזה...

פחות מ5% מבינים את הדברים שאתם מתעצבנים שהוא לא כתב עליהם כמו פרטי הכרטיס מסך או לוח אם

פורסם

אנשים (רובם לפחות) לא ממש מתעניינים בפרטי הפרטים של כל חלק במחשב שלך...

אם הוא היה מסביר למשל שה9800PRO בא עם זכרונות 2.2NS אתה חושב שמישהו היה מבין מה זה אומר? לא!

הוא פירט על ציוד היקפי כי זה מה שמעניין את האנשים וזה הדבר היחיד שמדבר אליהם

95% מהאנשים יודעים מה זה ג'ויסטיק רוטט או מערכת היגוי עם דחף או איך שהוא לא קרה לזה...

פחות מ5% מבינים את הדברים שאתם מתעצבנים שהוא לא כתב עליהם כמו פרטי הכרטיס מסך או לוח אם

אתה לא צודק!

לא כל האנשים מבינים אבל לא צריך להטעות אותם,

ולהפך, צריך להסביר מ'א' עד 'ת' ולא לתת כיוונים לא מובנים, אז אם אתה אומר שלא כולם מבינים על הזיכרון של R9800P למה ש875 יגיד להם יותר מסתם מספר תלת סיפרתי?

פורסם

א. מאיפה לקחתם שההבדל בין Radeon 9800 pro ו Geforce FX 5900 Ultra

הוא עצום? בכל מבדק שתראו, ה RADEON מנצח את הFX , במיוחד כאשר מפעילים את ה AA וה AF.

ב. אם בלוח מבוסס NFORCE 2 יש צ'יפ MCP-T ולא ה MCP הרגיל, הוא אכן מתחרה לא קטן ל AUDIGY של Creative

ולא חסרות על זה סקירות, כנסו לGOOGLE ותבדקו.

פורסם

א. מאיפה לקחתם שההבדל בין Radeon 9800 pro ו Geforce FX 5900 Ultra

הוא עצום? בכל מבדק שתראו, ה RADEON מנצח את הFX , במיוחד כאשר מפעילים את ה AA וה AF.

אז אתה אומר שרדאון מנצח אבל הבדל לא עצום?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים