עבור לתוכן

מפרט מחשב למשחקים עד ¤3000 ללא ציוד הקיפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? 2500-3000 עם מינימום חריגה, תשלום באשראי.

2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן, הוא יהיה ליד קיר חיצוני שמתחמם מאוד אבל העיצוב - העיניים בדרך כלל מופנות למה שהולך על המסך.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

מערכת הפעלה לא וגם הרכבה הייתי מעדיף שלא אבל אני מבין שבלי הרכבה אני לא אוכל לממש אחריות.

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיעבוד

9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט כל כך. אני לא אכעס אם יהיה שקט.

10. האם מתוכנן OC? אני באמת ששוקל את העניין הזה, אם לא יהיה קשה אני אעדיף שני מפרטים כאחד כולל אופציה לOC והשני לא.

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה? 1600x1200 אני מניח, הגדרות גבוהות.

קצת יותר בפירוט:

המחשב יפעל עם מסך 19" צנוע שיש לי. הוא ישמש לצפיה בסרטים ומשחקים כגון Mass Effect שאני מת לשחק כבר ואולי Crysis.

אני מתכנן לעלות מדרגה מהמכונה המיושנת שלי אבל לא לזנק גבוה מידי לפני השינויים שהבנתי שהולכים לבוא בסביבות אוקטובר.

בגדול אני מתכנן על כמה שיותר אפשרויות לשדרוג בעתיד, שיהיה כמה שיותר גמיש ולהוות בסיס יציב עד כמה שאפשר לכל הווינדוס 7 ו-DX11 או כל טכנולוגיה שעתידה לצאת בכמה חודשים הקרובים.

כשאני חושב על זה זה נשמע כמעט לא אפשרי למצוא מחשב טוב עם אפשרויות שדרוג כאלה במחיר כזה אבל אם תצליחו אני אהיה מאושר עד הגג.

בנוגע ל-OC, אני באמת שוקל את זה כי זה נראה הגיוני לקנות משהו חלש או מוחלש בזול ולהתעסק איתו קצת עד שיהיה שווה ביצועים למשהו במחיר גבוה יותר.

זה נראה הכי הגיוני שבעולם. מה שמדאיג אותי זה האחריות. המחשב האחרון שלי נדפק כל כך הרבה שאת רוב הפז"מ שלו הוא עשה במעבדה ולא אצלי בבית.

אם יקרה משהו לחלק ולא תהיה לי אחריות זה ינשך אותי קשה בכיס.

אז בגדול ככה - כמה שיותר אפשרות לשדרוג, אני אשמח לדיסק קשיח גדול כי אני די נחנק עם ה-300gb שיש לי כרגע, אולי OC אבל ללכת על בטוח, מארז מאוורר היטב וזהו נראה לי.

מחכה לתשובה =]

פורסם

כפול ליבה החדש של AMD מציג אחלה ביצועים במקרה הזה הוא ברמה של 7500 בקריסיס ובשאר טוב ממנו

לוח מפוצ'ר הרבה יותר אם הייתה לוקח מערכת דומה של אינטל + 4850 שיספיק למסך שלך

1. Tms&Fox AMD X720 HD4850

מעבד

AMD Phenom II X2 550 AM2+/AM3 ¤485

קירור למעבד

Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120

לוח אם

Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439

זיכרון

DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil ¤275

כרטיס מסך

Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤550

דיסק קשיח

Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305

כונן אופטי

צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129

ספק כוח

SilverPower 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 ¤360

מארז

Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324

סה"כ מחיר למערכת:¤2949

3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2860.53

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

פורסם
  • מחבר

את ה129 שקלים על הצורב (ציינתי שלא צריך) אפשר להשקיע ביחד עם 50 השקלים הנותרים בתקציב לשדרוג חלק מסויים? דיסק קשיח אולי?

סה"כ נראה לי מפרט מעולה, די דומה למה שתיארתי לעצמי שיכול להכנס בתקציב.[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 15:43:29

אני חוזר ושואל: האם ב180 שקל שנותרו במסגרת התקציב אפשר לשדרג חלק מסויים?

הבנתי שעדיף לי לוח אם שתומך בDDR3 כדי לאפשר אפילו יותר אפשרויות שדרוג בעתיד.

ראיתי שאפשר בעוד משהו כמו 100 שקלים לקנות דיסק קשיח של 1TB או שאני טועה?

זה אפשרי במסגרת התקציב או שאני חי בבועה?

פורסם

כנס לאתר שאתה מעונין לרכוש ממנו את המחשב ותסתכל מה אתה יכול לשדרג במסגרת התקציב.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעשות דבר כזה אבל אני לא יודע אם שינוי לוח אם יצריך שינוי בחלקים אחרים. אני לא מבין בזה מספיק.

אני מעדיף לוח אם על פני דיסק קשיח כי דיסק פשוט קונים אחד אחר ומוסיפים. לוח אם זה קצת יותר סיפוק.

אם כבר העלית את נושא החנות - ישנה חנות מומלצת באיזור הדרום? באר-שבע עד אשקלון בערך?

פורסם

אני מרוצה מ KSP קניתי מהם מספר פעמים לידידם ולי מחשב .

לא לקנות מאיבורי יש להם שירות כמו הנעל שלי.

אתה יכול לקחת כרטיס מסך יותר חזק...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, רשמתי לעצמי KSP אבל אין לי בעיה עם כרטיס המסך. שאלתי לגבי לוח אם שתומך בDDR3 ו/או דיסק קשיח גדול יותר.

אני לא מבין בלוחות אם. האם אפשר לקחת לוח תומך DDR3 בתקציב שלי ואם לא מהי החריגה המינימלית ללוח כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים