עבור לתוכן

ביוס מראה לי 4G של זיכרון אבל ויסטה קולט רק 2G

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי היום 2 סטיקים של 2G כלומר 4G זיכרון והחלפתי אותם ב4 סטיקים של חצי גיגה שהיו לי מקודם.

הידקתי אותם ללוח כמו שצריך עם הקליפסים האלה אבל משום מה ויסטה מראה לי רק 2 גיגה לאומת הביוס שקולט את כל ה4...

ניסיתי להכניס כל סטיק בנפרד לכל סלוט אפשרי והוא מראה לי 2 גיגה, כלומר, הסולטים והזכרונות תקינים.

מה הבעיה אצלי?

ווינדוס ויסטה 32 הום בייסיק SP2.

<-----------------מפרט (חוץ מהזיכרון)

פורסם

יכול מאוד להיות שההום בייסיק יודעת להשתמש רק ב2GB זיכרון, תבדוק באתר של מיקרוסופט אולי מוזכר על זה משהו...

פורסם

המפרט שלך בכלל לא עוזר כי לא רשמת שם את הפרט החשוב ביותר בעניין הזה שהוא לוח האם.

("DFI Infinity".. תהיה יותר ספציפי.)

ואם לא טענת הגדרות אופטימליות בביוס לאחר שהתקנת את הזיכרון החדש אז תעשה זאת עכשיו.

פורסם
  • מחבר

טענתי גם את ההגדרות אופטומאליות בביוס ובלוח אם שלי נקרא DFI INFINITY 975

פורסם
  • מחבר

כדאי לי לעדכן לויסטה 64 BIT??

פורסם

יכול להיות שמדובר על מגבלת השימוש של חלונות 32 ביט לעומת ה64?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע, לפי מה שמיקרוסופט כותבת כל ה32 ביט מוגבלים ל4 גיגה, אבל אחרי שקראתי על זה קצת הבנתי שזה לא בדיוק ככה, זה קשור גם לזיכרון כ"מ וכל מיני דברים, לא בדיוק הבנתי.

אני יודע שב64 ביט אין הגבלת זיכרון (128ג'יגה)

כדאי לי לשדרג או שאפשר להכניס 4 ג'יגה בווידוס שלי כמו שמיקרוסופט מפרסמת? או שעדיף כבר את ווינדוס 7...

פורסם

כמה זכרון יש לך על הכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

512

עריכה:

התקנתי 64 ביט ועכשיו הכל בסדר, אין לי מוסג מה הייתה הבעיה.

עוד שאלה אחת קטנה. יש לי עוד שתי זיכרונות של 512 667 MHZ כדאי לי להוסיף אותם? הזכרונות החדשים הם 800MHZ.(כל הכרונות אותה חברה,KINGSTON)

פורסם

ממש ממש ממש מיותר

יש לך 4GB

זה די מספיק להכל

פורסם
  • מחבר

זה יכול רק להוסיף, לא?

פורסם

עוד 1GB לא יזיק, תנסה להריץ את ה-1GB הנוסף גם כן ב-800Mhz.

נ.ב.- לא הגיוני שעברת ל-64bit רק בגלל שלקח לאנשים קצת זמן לענות לך. יכלת לפתור את הבעיה בדרכים אחרות.

פורסם

נ.ב.- לא הגיוני שעברת ל-64bit רק בגלל שלקח לאנשים קצת זמן לענות לך. יכלת לפתור את הבעיה בדרכים אחרות.

נרי זה לא עולה כסף אז למה לא :jump:

פורסם

גם לא עולה כסף לתת לך אזהרה על ספאם, אז למה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים