עבור לתוכן

טמפ גבוהה מידיי?

Featured Replies

פורסם

חבר'ה! בואו נשמור על רמה!

דבר ראשון אני די מבין את חוט המחשבה של רומן...אבל הבעיה היא שההצעה שלך תפגע בסירקולציה במארז ולכן היא לא טובה.

הנה התמונה של AC

airflow_freezer7pro.gif

• תגובות 40
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משהו מוזר בתמונה זה לא הגיוני משהו פה לא מסתדר לי

החצים אמורים להיות הפוכים

>>>> חום

ואיך אויר קר ? הוא דוחף את האויר החם מהצלעות החוצה ? משהו פה מסריח .

אלא אם כן המאוורר של ה HFS הפוך והוא דוחף אויר במקום להוציא ואז הציור מובן אבל מה הטעם ? שהחום ילך לאיזור של הזכרונות ?

אויר גם עולה מהמעבד ואויר קר מצנן אותו לכיוון הזכרונות ? משהו הזוי לגמרי .

פורסם

המאוורר שואב אוויר לכיוון שצלעות קירור ובכך האוויר מקבל חום מהצלעות והמאוורר במארז מוציא את האוויר החם.

פורסם

המאוורר לוקח אוויר מהמארז ודוחף אותו לכיוון צלעות הקירור, וככה יוצא אוויר חם בצד השני..האיור שהוא נתן נכון בהחלט..

אתה כנראה חשבת שהמאוור יונק אוויר מצלעות הקירור וככה הוא מפזר אותו במארז..אז לא!

האוויר נכנס, עובר דרך צלעות הקירור ויוצא מהמאוורר האחורי!

וזו בעצם הסירקולציה הכי טובה!

פורסם

רגע רגע

הוא זורק אויר " קר " ( בתוך המארז ) בהנחה שהוא קר לכיוון הצלעות והאויר החם שעולה מן המעבד מתערבב עם האויר " הקר " והולך לכיוון הזכרונות ממממ ...

לא יודע אני לא הייתי קונה גוף קירור כזה יש לי עדיין תחושה לא נעימה שהזכרונות מקבלים חימום יתר בשיטה הזאת .

פורסם

רגע רגע

הוא זורק אויר " קר " בהנחה שהוא קר לכיוון הצלעות והאויר החם שעולה מן המעבד מתערבב עם האויר " הקר " והולך לכיוון הזכרונות ממממ ...

לא יודע אני לא הייתי קונה גוף קירור כזה

מה הקשר זיכרונות?

הוא מוציא את האוויר לצד השני בכלל...למאוורר המארז.

פורסם

רומן די להרוס את הדיון..הנושא הוא לא הFREEZER..אלה הטמפ' של פותח התרד ! אם לא הייתה העקשן הייתה מבין את זה כבר מלפני לא מעט תגובות....המאוורר של הפרייזר דוחף אוויר לעבר הצלעות קירור (כמו הרבה קירורים אחרים) נקודה !

פותח התרד לגבי הRPM של המאווררים...לפי התמונה של HWMINITOR יש לך אותם מחוברים לחיבור הSYS בלוח האם..

והם מסתובבים על 1000RPM..שזה לצערנו הMAX שלהם..

בגדול אין לך ממש מה לעשות..בדוק את הטמפ' במאמץ..ותעדכן אותנו..

פורסם
  • מחבר

יש איזה תוכנה לבדיקה מאומצת או שפשוט להתחיל להפעיל איזה 40 תוכנות ברגע ולראות מה קורה :-)

פורסם

טמפרטורות גבוהות ומציע לך לעשות גיבוים של הדיק קשיח שהטמפרטורה שלו 48 מעלות כי הוא הולך למות

פורסם
  • מחבר

טמפרטורות גבוהות ומציע לך לעשות גיבוים של הדיק קשיח שהטמפרטורה שלו 48 מעלות כי הוא הולך למות

שימות לא כזה קריטי לי, בעוד 2-3 חודשים ברגע שמעבדי I7/I5 יחדרו לשוק יותר אז אני יעבור למערכת חדשה , הקטע שהיא עדיין תישב באותו מארז כמו היום וזה קצת מעצבן אותי ,כזה מארז עם כל המאוררים האפשריים ועדיין פצצת חום מה שהולך שם בפנים, לא מצליח להבין את הסיבה..

פורסם

אהבתי את ההבחנה המקצועית :silly::s07::bash:

פותח התר ד תבצע בדיקת אממץ עם OCCT או PRIM95..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים