פורסם 2009 ביולי 2216 שנים זה נראה מאוד גבוה נכון?לא רק המעבד , גם הכרטיס ומסך והכוננים הקשיחים נורא חמים..דווקא המארז הזה בעל כמה וכמה מאוררים מעניין מה הסיבה.?בכל מקרה לאיזה טמפ' לשאוף? אני עוד מעט יפתח את המארז ויתחיל במלכת הניקיון..[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מעבד - בהחלט יותר מדי חם,במאמץ בטח מגיע ליותרתצטרך להוציא ולנקות את הקירור שלו / לנקות משחהטרמית ולשים חדשה,אם יש לו פד טרמי אז תצטרך להסיראותו קודם לפני שאתה מורח,אם זה קירור סטוק אז יש לו פד בטוחבכל אופן כמו שאמרתי בתראד האחר שלך ממש לא כדאי להשתמשבאלכוהול 70%כרטיס מסך - סביר בהחלט,הם מתחממים הרבה בימינווזאת טמפרטורה שנחשבת נורמליתדיסק קשיח - הטמפרטורה המקסימלית היא 55אז בהתחשב בזה דווקא נראה בסדר חוץ מהקשיחהאחרון שבטח יגיע ל52-53 במאמץ,אולי כדאי לקנותלו קירור מיוחד או לנקות/לשמן תמאוררים במארז ואפילולהוסיף עוד אם אפשר
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר לאחר ניקוי מסיבי של כל המאוררים ( חוץ מהקידמי כי כבר לא היה לי הכוח להתעסק עם המארז הוא פשוט לא רצה להיפתח), כולל המאורר של הספק כוח והכרטיס מסך, ולאחר מריחת משחה טרמית חדשה, זאת התוצאה.אני עדיין לא מרוצה אבל נחזיק עם זה מעמד 2-3 חודשים על למחשב החדש.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר אם אתה על קירור סטוק זאת טמפ' רגילה והיא בתווח הבסדר (בשביל קירור סטוק)כמו שרשום בפרטים שלי אני על Arctic Cooling Freezer 7 Pro...המאורר שלו כרגע פונה לכיוון הזכרונות , זה בסדר? או שלהפוך אותו לכיוון המאוררים בחוץ?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים כמו שרשום בפרטים שלי אני על Arctic Cooling Freezer 7 Pro...המאורר שלו כרגע פונה לכיוון הזכרונות , זה בסדר? או שלהפוך אותו לכיוון המאוררים בחוץ?המאוורר מוציא אוויר?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר לפי מה שאני יודע כולם מוציאים, המאורר של המעבד בוודאי שיוציא אוויר והמאווררים האחוריים של המארז גם שניהם מוציאים, מדובר במאוררים המקוריים של מארז ארורה 570 ג'יגהבייט..לפי מה שאני מבין מהתרשים כאן http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=72&language=enהאויר החם יוצא מהאיטסינק ( והוא ממוקם אצלי אל מום המאוררים החיצוןניים של המארז, ואילו המאורר עצמו מכניס אוויר קר .אז נראה לי שזה ממוקם טוב..
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים שניה שניה...כמה מאווררים יש לך?המאווררים מקדימה מכניסים אוויר? (אם לא תעשה שהם יכניסו)המאווררים האחורים מוצאים?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר המאורר הם קומפלט של המארז Gigabye Aurora 3D , ה2 שמאחורה מוציאים אוויר לפי מה שאני מרגיש , וזה שמקדימה נראה לי מכניס אוויר..
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר ואיך מותקן הAC בדיוק ? המאוורר שלו מצד ימין או שמאל ?כמו שכתבתי המאורר שלו פונה לכיוון הזכרונות והגוף מתכת פונה לכיוון המאוררים האחוריים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.