עבור לתוכן

עזרה בפד +אוזניות לגיימירים

Featured Replies

פורסם

הי.

יש לי כרגע בבית עכבר razer cooperhead ופד לעכבר 5L steelseries.

עכשיו בעקרון אני לא כל כך מרוצה מהפד הזה הוא לא עובד מושלם עם העכבר ואני מעוניין לקנות פד חדש.(חוץ מזה שהוא קצת מתקלף ועוד כל מיני שטויות).

רציתי לדעת על מה אתם ממלצים ולמה.(בבקשה רק אם יש לכם נסיון עם הציוד או התנסתם איתו בעבר באיזשהו אופן).

אני אישית מתלבטת בין 3 פדים עקריים steelseries qck לבין razer golaitus לבין razer mantis.

נא לזכור שיש לי עכבר razer copperhead.

עכשיו השימוש העקרי בעכבר +פד זה משחקי רשת first person shooting and 3rd person shooting

מה שזה אומר שאני צריך דיוק מירבי.(שמתי לב של כל גרסא של פד יש ספיד וקנוטרול).

זה לגבי העכבר.

לגבי האוזניות אני רוצה לקנות את steelsound 5hv2.

עכשיו שתי שאלות.

1 האם כדי לי לקנות את האוזניות עם הכרטיס קול USB? ואם כן\לא אז למה.

2 האם כדי לי לקנות משהו אחר לגמרה?

זהו זה בעקרון מה שאני צריך עכשיו אני ממש מבקש רק מי שבאמת מבין ויכול לעזור שיגיב.

תודה לכל העזורים ושיהיה המשך יום מצוין לכולם.

פורסם

לגבי הפאד יש לי שתי המלצות בלבד ולדעתי שתיהם ממש מעולים למשחקים וגלישה...

המלצה ראשונה לדעתי והיא הכי טובה זה לקחת את הפאד של - RAZER EXACTMAT AND EXACTREST GAMER

לדעתי כרגע הפד הכי טוב שיש לגיימרים ןהכי מהיר שאפשר לקנות , אני את שלי הזמנתי מפנדה מחשבים בקיסריה ואני הכי מרוצה ממנו בעולם , יש לו כרית גל מיוחדת שאפשר לקנות בנפרד מהפאד והכרית תומכת בפרק הכף יד על מנת למנוע כאבים שמשחקים הרבה זמן על המחשב , המלצה שלי - לרוץ ולקנות ולא משנה מה המחיר , הנה קישור של הפאד -

http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=RZ8100030101B2M1&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=17&aff=〈=HE

המלצה שנייה שלי היא של הפאד של - RAZAR MANTIS שממה שחברים שלי טוענים נחשב גם לפאד מעולה ונוח , והיתרון הכי גדול שלו זה שיש לו פשוט שטח עבודה ענק יחסית לשאר הפדים , 44 סנטימטר על 35 שזה נחשב דיי גדול אבל ככה יוצא לך שהעכבר תמיד נשאר על הפאד עצמו אפילו אם אתה עושה תנועות גדולות עם היד...

אם אתה שואל אותי אישית אני הייתי לוקח אך ורק את ה- RAZAR EXACTMAT שלדעתי הכי טוב שקיים , מבטיח לך שלא תצטער...

לגבי האוזניות אין לי המלצות כי אני לא משתמש באוזניות בכלל...

פורסם

http://www.pcgames.co.il/products/category.aspx?platformid=0&term=SteelSeries%20Qck

הרייזר אקזקטמאט הוא מצוין אבל אם לא בא לך להשקיע כל כך הרבה כסף יש אופציה זולה ולא פחות טובה, STEELSEIRES QCK

בלינק שנתתי לך אתה בוחר את הגודל שאתה רוצה, מיני, רגיל, או +

זה תלוי באיך שאתה משחק, ובגודל השולחן שלך...

אם אתה משחק על רגישות נמוכה מאוד ומזיז הרבה את העכבר אתה צריך משטח גדול ואם אתה משחק על רגישות גבוהה ומזיז מעט את העכבר אפילו הMINI יספיק לך...

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב את exmat כל כך האמת.

ואני חושב שביל עכבר של razer עדיף משטח של razer תקנו אותי אם אני טועה.

ומה לגבי האוזניות אם משהו יכול לעזור בנושא הזה זה יעזור לי מאד תודה.

פורסם

יש הבדל בין הפדים לעכבר? קניתי לעכבר שלי (עכבר הכי פשוט של לוג'יטק לא משהו גיימרי) פד של סילבר ליין ב25 שקל עם ג'ל כזה ליד... מה ההבדלים? זה משנה בכלל? ואם כן אז גם לפשוטים או רק על עכברים עם DPI גבוהה או לייזר?

פורסם

מה התקציב לאוזניות? בארץ? בחו"ל?

תעזור לנו לעזור לך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים