פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר אני לא מתכוון לקנות צורבכבר יש לי LGרק רציתי לדעת מה יותר טוב LG או Aopen
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים LG make rather crappy optical drives.High seek times, not reliable, problematic. I wouldn't touch their products when it comes to these things.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר היה לי צורב LG X8 במשך 3 שנים והוא שירת אותי מצויין ואף פעם לא דפק דיסקיםוגם מה שיש לי עכשיו לא עושה לי בכלל בעיות
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים I saw a lot of problems with their x24 model.They still have high seek times and low performance compared to Teac or Liteon drives.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אף פעם!אבל אף פעם אל תקנה צורבים של LG!אבל אף פעם!זה הדבר הכי גרוע שאתה תמצא!מניסיון!
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר היו לי כבר שני צורבים של LG והם היו מצויינים אני לא מבין מה יש לכם נגדם
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים איזה מהירויות הם היו? 8X ו16X?כי מה 32X הצורבים של LG פשוט נהיו קקות!אתה קונה צורב 48 ובמקום שיקח 2 דקות צריבה בערך לוקח 8-9!!!!זה מה שיש לי נגדם!כל בנאדם שאני מכיר שקנה LG הצתער על זה!
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים יש לי כרגע צורב LG 52x24x52.לי אישית הוא לא עושה בעיות נכון לעכשיו (טפו טפו טפו), אבל כל יום שעובר, אני נתקל באדם אחר שיש לו בעיות עם הצורב הזה.מי מבין השניים יותר טוב? נראה לי ש-AOpen יותר אמין, אבל לא בטוח.אבל בתאכלס.. RICOH RULEZ!!! ;D
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים נדמה לי שחרשו על זה מספיק, והמסקנה היא liteon ! אם יש לך בחירה רק בין AOPEN ו LG, קח את ה AOPEN {אין לי הסבר מדויק למה, כמו לכולם.....} אבל אני שונא את LG
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים תתרחק מ AOpen כמו מאש.יש לי צורב שלהם (32x12x48) כבר שנה וקצת והוא הוחלף כבר פעמיים כי פתאום התחשק לו לא לקרוא יותר דיסקים....אחרי כמה שעות שהמחשב פועל הצורב בכלל לא מגיב ואפילו הכפתורים הפיזיים שלו לא פועלים, רק ריסט פותר את זה.צורב מפונק, ממש לא אוהב דיסקים מסויימים...פשוט מכה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.