עבור לתוכן

סירקולציה נכונה

Featured Replies

פורסם

שלום לכם זה ממש עלוב אבל זה מה שיש המצלמה שלי לא מותקנת אין לי כח להתרין אותה שעות...

אז ערכתי פה איז ה דגם של המארז שלי...

או קיי יש 4 מאוררים באמצע... אלה על הדלת של המארז מכניסים כולם... 1 מהם הוא סמארטפאן2...

ויש עוד 3 גדולים של 120 ממ ההוא שמאחורה מוציא ומקדימה יש 2 העליון מוציא התחתון מכניס יש הצעות????...

פורסם

WOWWWW

כמה מאווררים... אני רואה שאתה משקיע....

הצעות למה בדיוק?? כבר עשית חורים במארז?

פורסם
  • מחבר

הכל כבר מורכב פשוט אני שואל אם יש משהו שמכניס\מוציא במקום להכניס\להוציא...

פורסם

מקדימה ומהצד מכניסים

מאחור ולמעלה מוציאים

פורסם

הצעה שלי FANBUS דחוףףףף לפני שתקבל איזו מגרנה רצינית מכל הרעש הזה. ;)

פורסם
  • מחבר

lololololol

חחח גבר זה שרשם מלמעלה ראית שיש לי מאורר שם???? איזה למעלה אין לי שם כלום

אבל תודה...

עריכה:לעולם לא תדעו ;D

פורסם

מקדימה מכניסים מאחורה מוציא.

איפה הSF2 ממוקם?

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^

שלום לכם זה ממש עלוב אבל זה מה שיש המצלמה שלי לא מותקנת אין לי כח להתרין אותה שעות...

אז ערכתי פה איז ה דגם של המארז שלי...

או קיי יש 4 מאוררים באמצע... אלה על הדלת של המארז מכניסים כולם... 1 מהם הוא סמארטפאן2...ויש עוד 3 גדולים של 120 ממ ההוא שמאחורה מוציא ומקדימה יש 2 העליון מוציא התחתון מכניס יש הצעות????...

פורסם

מקדימה מכניסים מאחורה מוציא.

איפה הSF2 ממוקם?

הSF2 שלו נמצא על הדלת...

אני חושב שהמאווררים שעל הדלת, אלה שקרובים יותר למעבד צריכים להכניס אויר ואלה שיותר רחוקים מהמעבד צריכים להוציא אויר

מקדימה שיכניסו אויר ומאחורה שיוציא אויר

ואולי כדאי שתארגן גם מאוורר בגג... בשביל שהספק לא יתחמם יותר מדי

פורסם
  • מחבר

אז זהו זה מה שמצחיק עשיתי איזה בדיקה קטנה... הסמארט שעל הגוףקירור הוא על 5300 עכשיו כי מה שיש על הדלת מוציא בדיוק עכשיו

בלי הסמארט של הדלת זה על 5100 משהו כזה.... הסמארט הוא שמאלה למעלה...

פורסם
  • מחבר

בגג...

זה הכי חשוב... אבל אני לא יכול לעשות שם חור כי אני לא יודע איך מוציאים רק את החלק של הלמעלה... לא נראה לי שאפשר בכלל....

וממש אבל מ-מ-ש לא משתלם ל-י להוציא את כל החלקים בשביל חור למעלה (לוח אם והכל להוציא ולהחזיר)

פורסם

לדעתי תעביר את הסמרטפן לאחורה כי יש לך עכשיו מצב של הרבה מאווררים מכניסים ובקושי מוציאים והסמרט יפצה על זה כי הוא חזק...

פורסם
  • מחבר

לדעתי תעביר את הסמרטפן לאחורה כי יש לך עכשיו מצב של הרבה מאווררים מכניסים ובקושי מוציאים והסמרט יפצה על זה כי הוא חזק...

לדעתי זה יהיה בזבוז לשים אותו שם ולא יהיה ממש הבדל בינו לבין ה120 ממ מבחינת עבודה אם היית מדבר על להכניס אז בסדר אבל להוציא זה יהיה בזבוז שהוא שם...

ואני ישמח אם תגיבו על השאלה...

אני חייב להוציא הכל בשבילך לעשות חור למעלה..? אי אפשר לפרק את אותו חלק?....

פורסם

אה חשבתי יש לך שם 80 מ"מ...

אתה יכול להוציא את הגג אם תקדח את הניטים שמחזיקים אותו אבל כל המארז יתמלא בנסורת וחלקיקי מתכת = קצר...

אני ממליץ לך להוציא את כל החלקים לפני שאתה עושה את זה ובאותה הזדמנות לנקות ת'אבק.

אחרי שתקדח את הניטים תוכל להחליף אותם בברגים ואז לא תצטרך להוציא כל פעם את כל המחשב בשביל לעשות משו בגג...

פורסם
  • מחבר

אה חשבתי יש לך שם 80 מ"מ...

אתה יכול להוציא את הגג אם תקדח את הניטים שמחזיקים אותו אבל כל המארז יתמלא בנסורת וחלקיקי מתכת = קצר...

אני ממליץ לך להוציא את כל החלקים לפני שאתה עושה את זה ובאותה הזדמנות לנקות ת'אבק.

אחרי שתקדח את הניטים תוכל להחליף אותם בברגים ואז לא תצטרך להוציא כל פעם את כל המחשב בשביל לעשות משו בגג...

מה זה באמת ישתלם לי לעבוד ככה שנים בשביל חור למעלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים