עבור לתוכן

הצעה לרכישת נייד חדש במחיר של 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. היום יש לי מחשב נייח.

אני לא כ"כ מבין במפרטים ולכן השאלות הן שאלות תם:

1. האם מפרט של מחשב נייד מאותו דגם - יהיה זהה בכל חנות? מעבר לזיכרון ולנפח הארדיסק שניתן להגדיל?

2. האם מחשב נייד במחיר של 2500 ש"ח - יהיה מספיק חזק או מתקרב למחשב נייח ב- 2500 ש"ח?

3. האם תחנת עגינה של מחשב - נרכזת בנפרד? מה ממוצע המחירים?

4. האם תוכלו להציג מפרט / הצעת מחיר לרכישת מחשב נייד בסך של 2500 ש"ח?

5. השימושים העיקריים: אופיס, אינטרנט, תמונות וסרטים - מידי פעם אתקין גם משחק - אבל זה לא המיינסטרים - בד"כ משחקים בסגנון NFS.

תודה מראש..

פורסם

מחשב נייד ב 2500 לא יוכל לעמוד בסנדרטים של מחשב נייח באותו סכום , מחשבים ניידים באותו דגם יכולים להיות בהחלט עם מפרטים שונים

כמו מעבד ו הארד דיסק וראם ולפעמים כ.מסך לא מובנה , תלוי איזה דגם ,

אני לא יכול להציעה לך משהו שווה ב 2500 אני חושב שתצתרך להיפרד מעוד כ 200 שח נוספים כדי לקבל משהו נחמד

הייתי הולך על ה N500 , הוא באמת מחשב מעולה עם איכות בניה טובה , ואני מאוד אוהבת אותו

יש לך גם אופציה על G530 , שניה דגמים הם של LENOVO

פורסם

מצטרף להמלצותיה של Satya. ספציפית ה-N500 נהיה קצת קשה להשגה, ואוטוטו לא יהיה זמין בכלל. ה-G530 בסדר גמור, למי שלא צריך HDMI/BT.

לגבי תחנות עגינה - לא כל המחשבים הניידים תומכים בהם. למעשה כמעט רק מחשבים עסקיים (שמתחילים סביב ה-5000) ודגמי HP Pavilion. לאף מחשב ב-2500 אין תמיכה בתחנת עגינה. אפשר לקנות איזושהי "תחנת עגינה" גנרית המתחברת ב-USB, אבל זה יותר כמו תירוץ לתחנת עגינה, מאשר הדבר האמיתי. זה עולה כמה מאות שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים