פורסם 2009 ביולי 2116 שנים שלום רב. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. היום יש לי מחשב נייח.אני לא כ"כ מבין במפרטים ולכן השאלות הן שאלות תם:1. האם מפרט של מחשב נייד מאותו דגם - יהיה זהה בכל חנות? מעבר לזיכרון ולנפח הארדיסק שניתן להגדיל?2. האם מחשב נייד במחיר של 2500 ש"ח - יהיה מספיק חזק או מתקרב למחשב נייח ב- 2500 ש"ח? 3. האם תחנת עגינה של מחשב - נרכזת בנפרד? מה ממוצע המחירים?4. האם תוכלו להציג מפרט / הצעת מחיר לרכישת מחשב נייד בסך של 2500 ש"ח?5. השימושים העיקריים: אופיס, אינטרנט, תמונות וסרטים - מידי פעם אתקין גם משחק - אבל זה לא המיינסטרים - בד"כ משחקים בסגנון NFS.תודה מראש..
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחשב נייד ב 2500 לא יוכל לעמוד בסנדרטים של מחשב נייח באותו סכום , מחשבים ניידים באותו דגם יכולים להיות בהחלט עם מפרטים שוניםכמו מעבד ו הארד דיסק וראם ולפעמים כ.מסך לא מובנה , תלוי איזה דגם , אני לא יכול להציעה לך משהו שווה ב 2500 אני חושב שתצתרך להיפרד מעוד כ 200 שח נוספים כדי לקבל משהו נחמדהייתי הולך על ה N500 , הוא באמת מחשב מעולה עם איכות בניה טובה , ואני מאוד אוהבת אותויש לך גם אופציה על G530 , שניה דגמים הם של LENOVO
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מצטרף להמלצותיה של Satya. ספציפית ה-N500 נהיה קצת קשה להשגה, ואוטוטו לא יהיה זמין בכלל. ה-G530 בסדר גמור, למי שלא צריך HDMI/BT.לגבי תחנות עגינה - לא כל המחשבים הניידים תומכים בהם. למעשה כמעט רק מחשבים עסקיים (שמתחילים סביב ה-5000) ודגמי HP Pavilion. לאף מחשב ב-2500 אין תמיכה בתחנת עגינה. אפשר לקנות איזושהי "תחנת עגינה" גנרית המתחברת ב-USB, אבל זה יותר כמו תירוץ לתחנת עגינה, מאשר הדבר האמיתי. זה עולה כמה מאות שקלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.