עבור לתוכן

קירור סטוק לכרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר את השמות של החברות שמייצרות את הקירורים של כרטיסי המסך ב OEM?

נניח gtx 285 של sapphire (סתם אני זורק שם), מי החברה שמייצרת עבור sapphire את הקירור לכרטיס? (זה רק לדוגמא, אם אתם מכירים ספקים של יצרנים אחרים זה גם מעולה, אני פשוט לא מצליח למצוא שום חומר על התחום באינטרנט...)

תודה מראש

פורסם

נדמה לי שהחברה שמייצרת את הכרטיס מייצרת גם את הקירור...אם תשים לב..לכל חברה יש קירור משלה!

פורסם

למיטב הבנתי, באם מדובר בקירור REFERENCE, כלומר בגרסא של הכרטיס שמגיעה עם הקירור והשעונים לפי הוראות יצרן הGPU, הם פחות או יותר זהים אצל כלל היצרנים, רק בגרסאות שבהן היצרן נותן לעצמו יותר חופש נראה הבדל.

פורסם

נכון..אבל אם תשים לב..ל SAPPHIRE יש את הקירורים שלה...שכמעט כולם זהים אחד לשני!

ולPALIT יש את הקירורים שלה....כל חברה והקירור שלה!

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם את הכוונה שלי

חברה כמו PALIT נניח, הביזנס שלהם זה לתכנן ולייצר כרטיסי מסך. זה מה שהם יודעים לעשות. אין להם שום יתרון יחסי בייצור של גופי קירור\פלסטיקה\מאווררים וכ"ו. מה שעושים זה OEM, חברה מייצרת עבורם את הקירור הספציפי לכרטיס שלהם לפי הדרישות שהם מעבירים. השאלה אם מישהו מכיר את החברות שמייצרות את הקירורים עצמם ב OEM.

אולי יותר פשוט, מישהו פעם ניסה לקנות קירור סטוק? יש לכם מושג כמה זה עולה? (כי זה הנתון שאני בעצם מחפש)

פורסם

פותח התרד את קירורי הREF מעצבת היצרנית של השבב הגרפי (ATI/NVIDIA)..מי שמייצר אותו זה מפעל כלשהו.לא כזה מעניין..

גם את שאר הקירורים לחברות השונות (שוב הREF)..החברה היחידה שתמצא היא על המאוורר של הקירור עצמו...אותו הם קונות מראש..

לגבי קירורים שהם לא REF..זה כבר די קל לזהות את הדגמים השונים מבין החברות..ZALMAN/AC וכו..

פורסם
  • מחבר

תודה taotao,

שאלות נוספות:

1. אתה יכול להפנות אותי לדף spec של הקירור הזה או למחיר שלו?

2. לגבי gtx 285 לדוגמא:

http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gtx_285_us.html

Thermal and Power Specs:

Maximum GPU Temperature (in C) 105 C

Maximum Graphics Card Power (W) 204 W

Minimum System Power Requirement (W) 550 W

Supplementary Power Connectors 6-pin x2

אתה יודע כמה מקסימום W הכרטיס יכול לקבל דרך 2 חיבורים של 6 פינים?

הכוונה שלי היא למשוך משם זרם, השאלה היא מהי הקיבולת התיאורטית של שני החיבורים הנ"ל? נניח כל חיבור יכול לספק 150W והכרטיס צורך במקסימום 204W אז יש לי 96W פלוס\מינוס ספייר...

אם אתה יכול לפרק לי את זה ל V ו A בנוסף ל W זה בכלל יהיה אדיר.

תודה מראש

פורסם

לגבי צריכה וכו של כרטיסי מסך..יש לך את הכל בסטיקי של פורום כרטיסי מסך.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים