פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אהלן חבר'היש לי משחב יחסית חדש והכרטיס מסך שלי הוא של GIGABYTE HD4850 עם קירור של ZALMAN (זה בא בבאנדל), בגדול אני די מרוצה מהכרטיס (למעט העובדה שהמאוורר משום מה רועש טיפונת- יותר מהמאוורר של המארז ושל הקירור של המעבד- ניתן לראות במפרט שלי את כל הרכיבים, וזה קצת מוזר לי כי זלמן אמורים להיות השקטים ביותר והמתמחים ביורת בקירור..) בכל אופן בערכה של הכרטיס מסך מגיע מתאם ליציאת HD שמתחבר ליציאת ה DVI של הכרטיס.השאלה שלי היא כזאת- ידוע ש DVI מעביר רק וידאו לעומת HDMI שמעביר גם אודיו- אם אני אחבר את המתאם ואליו אני אחבר כבל HD משני הצדדים- יעבור גם אודיו? (כלומר האם המתאם יודע להמיר גם את האודיו מהכרטיס מסך אל הכבל)?ההיגיון אומר לי שלא- אבל אמרתי שווה לבדוק אולי יש סיכוי קטן..שאלה נוספת- איך אני יכול לדעת מה ממהירות המאוורר של כרטיס המסך שלי (ב RPM כמו שרואים בתוכנה HWDMONITOR על כל שאר המאווררים במחשב)?תודה מראש לעוזרים
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים איזה מערכת הפעלה יש לך?בהתאם למערכת הפעלה שלך בצע את הבדיקה הבאה כדי לדעת אם אתה יכול להעביר סאונד דרך DVI בעזרתמתאם DVI-HDMI:Windows XP1. לך ללוח בקרה2. לך ל Sounds and audio devices3. לחץ על הכרטסת השלישית Devices4. ב Sound Playback אמורה להיות רשימה שבה ההתקן הנחבר כרגע הוא הכרטיס קול שלך בסגנון Realtek HD Audio Out,תבדוק אם יש ברשימה גם ATI HDMI Audio Device אם יש סימן שאתה יכול לחבר כבל HDMI בעזרת מתאם ולהוציא סאונד החוצה דרך DVI.Vista וכנראה שגם WIN71. לוח בקרה2. Sound3. ברשימה חפש התקן שנקרא ATI HDMI Output, אם יש אז כאמור אתה יכול להוציא סאונג בעזרת מתאם DVI-HDMI.אם אתה יכול להוציא סאונד בעזרת הדרכים הללו, כאשר אתה מחבר את המחשב לטלויזיה פשוט תברר בלוח בקרה שההתקן הנבחרהוא אכן HDMI בשביל לקבל סאונד. שים לב שבהרבה טלויזיות אתה לא תוכל לשמוע סאונד יחיד וקצר כמו צליל ה DINGבחלונות בגלל שהטלויזיה מצפה לקבל אות סאונד אחיד כל הזמן וזה לא קורה עם צלילים קצרים במחשב, לעומת זאת ניגון של סרט, שיר או משחק לא מהווים בעיה.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר המון תודה על התשובה המפורטת והמקצועית- יש לי XP PRO בעברית SP3 וממה שבדקתי כמו שרשמת אין לי אפשרות להוציא אודיו עם מתאם ל HDהשאלה אם המתאם אמור להיות מחובר בזמן הבדיקה או שתמיד אמורה להיות האופציה לשנות כמו שרשמת?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים יכול להיות שיש לך במחשב התקן "לא ידוע" בלי דרייבר?הדריבר של ההתקן HDMI אינו כלול בהתקנה של קטליסט וצריך להתקין אותו בנפרד.לפי מה שרשום כאן זה אמור לעבוד בשבילך:http://ati.amd.com/products/radeonhd4800/specs.htmlntegrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel (up to 7.1) audio formats, including AC-3, AAC, DTS, DTS-HD & Dolby True-HD4, enabling a plug-and-play audio solution over HDMI
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר כן!!!נראה לי שזה זה (מצורפת תמונה)מה לעשות כדי שזה יעבוד במידה ואני קונה כבל HD?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים פשוט תתקין את זה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/pages/hdmi_xp.aspx?〈=Englishזה יאפשר לך לבחור HDMI ברשימה ואז בעזרת מתאם HDMI-DVI תוכל להוציא סאונד ל HDMI.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.