פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אהלן,אני רוצה לקנות מחשב נייד.מטרת המחשב היא בעיקר עבודה מחוץ לבית (אני מתכנת), צפייה בסרטים ואולי גם מעט עבודה גראפית בעזרת עט גראפי\וואקום (GRAPHIRE 4).גודל המסך הרצוי הוא 12.1 " כאשר רצוי שמשקל המחשב יהיה כמה שיותר קטן.אני צריך זמן סוללה ארוך.גודל כונן קשיח לא צריך להיות גדול עד כדי כך.צורב DVD - כדאי שיהיה.אני מאוד אוהב מוזיקה ובין השאר גם יוצר מוזיקה, כך שאעדיף שיהיה כרטיס סאונד יותר טוב מסטנדרטי. האם יש הצעה למשהו חיצוני? אותו הדבר בנוגע למאיץ גראפי.מה אתם חושבים על ה NETBOOKS? שווים משהו?בברכה,DXMROBO.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים הנטבוק של אייסר חלש באופן לא הגיוני.. אפילו יותר מנטבוקים רגילים. אני ממליץ לך לבדוק את timeline של אייסר. אומנם גודל מסך 13.3. אבל במשקל פנטסטי של 1.6 קילו וזמן סוללה של 8 שעות. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7556&perur=2&t=1&c=483 הביקורות מחול משבחות אותו, והמעבד חזק דיו לשימושים שלך, מדובר בC2D SU9400 שזה בעצם כפול ליבה עם 6 מגה זכרון מטמון (המון), אבל במהירות של 1.4 לכל ליבה.. איפשהו קראתי שזה מקביל בערך לC2D 1.8 רגיל לנייד עם 2 מגה זכרון מטמון. בכל אופן, המחשב נראה ומרגיש ממש טוב. הבעייה היחידה איתו זה שאין לו צורב. מיכאל
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים אם אתה לא הולך לשחק על המחשב זה לא אמור להפריע לך.לעריכה גרפית רגילה.. (לא רנדוד תלת מימד) 99% מהעבודה מתבצעת ע"י המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.