פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים כמו שבוודאי הבנתם, אני רוצה לקנות חיישן טמפ' עם צג כמה שיותר זול.אני צריך שימדוד רק מקום אחד.מה הצג הזול ביותר שאתם מכירים?תודה מראש.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר יש שם שני חיישנים ואני לא צריך את זה.תודה בכל מקרה.יש משהו רק עם חיישן אחד?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים רב מודד ? אתה צריך משהו למדידה קבועה של טמפ' ? כי אם כן , אין לך פחות מחיישן אחד .
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר רב מודד ? אתה צריך משהו למדידה קבועה של טמפ' ? כי אם כן , אין לך פחות מחיישן אחד . אני צריך משהו דומה ל hardcano 2, רק שאני רוצה רק חיישן אחד, ובלי המאוורר הלא נחוץ הזה באמצע.ולמה התכוונת ב "אין לי פחות מחיישן אחד"? אני רוצה בדיוק חיישן אחד :
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים התכוונתי , שאין בשוק (עד כמה שאני יודע) פאנל עם פחות מ 2 חיישנים .מה עם ההארדקאנו 7 ?http://www.pch.co.il/docs/pd-1069501790.htmעריכה :לא נראה לי שיש לו חיישן .. ;D
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר חשבתי עליו. אני פשוט לא צריך את כל התוספות מהצד שמיקרות את העסק. אני צריך את הדבר הפשוט ביותר שיש. עריכה: יש לו חיישן אל תדאג..
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אז אמרתי , אם אתה צריך משהו למדידה חד פעמית , או "פעם ב " ,אתה יכול להשתמש ב"רב מודד" , אם יש לך ...
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר מכשיר לבדיקת מתחים , זרמים , התנגדויות , טמפ' וכו' .. אין לי כזה לצערי, לא נראה לי שזה מצדיק קנייה של אחד כזה.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים הוא לא מודד טמפ'...אם יש לך חיבור בלוח או איפשהו לחיבור חיישן אז אני יוכל להביא לך מדריך על איך לבנות אחד....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.