עבור לתוכן

אפשר לחבר שני מסכים בגדלים שנים למחשב אחד?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאפשר לחבר נניח שני מסכים בגודל 17" למחשב אחד.. השאלה שלי היא: האם אפשר נניח לחבר מסך 17" ומסך 22"\19" למחשב אחד?

איך אני יכול לעשות את זה?

פורסם

ברור שאפשר

ובאותה צורה שהיית מחבר ומפעיל קודם...

פורסם

גם אותי זה מעניין, אני רוצה לחבר 22" של דל וכבר יש לי 20" 2007FP של דל

יש לי כרטיס מסך 9600 נוידיה, האם תהיה לכרטיס בעיה להתמודד עם שתי הרזולוציות השונות?

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא עשיתי דבר כזה (אפילו עם שניים מאותו הגודל), בגלל זה אני שואל..

יש לי כרטיס מסך Nvidia geforce 9800GT

זה יעבוד?

איך עושים דבר כזה?

פורסם

אף פעם לא עשיתי דבר כזה (אפילו עם שניים מאותו הגודל), בגלל זה אני שואל..

יש לי כרטיס מסך Nvidia geforce 9800GT

זה יעבוד?

איך עושים דבר כזה?

אני חושבת כל עוד הרזולוציה של 2 המסכים לא עולה מגבולות היציאות בכרטיס מסך אז זה בסדר

רק מעניין אותי ההתנהלות של הכרטיס

אתה מחבר את 2 המסכים ליציאות DVI בכרטיס ומגדיר כל מסך את הרזולוציה הטבעית שלו במאפייני תצוגה..

פורסם

תראה.. שני מסכים באותה הרזולוציה זה בסדר ופשוט אתה מחבר את 2 המסכים ליציאות בכרטיס מסך ומגדיר במאפייני תצוגה בווינדוס

בדיוק באותה הדרך אתה מחבר שני מסכים עם רזולוציות שונות.

פורסם
  • מחבר

איך אני מחבר את שני המסכים אבל? כי אני רואה רק יציאה אחת..

פורסם

אתה צריך כרטיס מסך עם שתי יציאות - מן הסתם.

פורסם

לא ניסיתי אף פעם לחבר יותר ממסך אחד, אבל אני יודע שאפשר נגיד לחבר טלוויזיה 42" ומסך 17" לאותו מחשב, אז סביר להניח שכן, אם יש שתי יציאות תואמות בכרטיס מסך אז בטוח, עם יציאה אחת אני בספק שיש מפצל אבל יכול להיות שקיים. פשוט (בהנחה שהכרטיס תומך בשני מסכים) כשעושים בשולחן עבודה מאפיינים, תצוגה הוא מראה מסך 1 ומסך 2 (או כמה מסכים שחוברו) וממספר אותם (על כל מסך הוא מראה ענק את המספר שלו) ושם קובעים את הרזולוציה לכל מסך.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע האם אפשר לחבר ל NVIDIA 9800GT שני מסכים?

פורסם

לרוב המוחלט של ה9800 יש 2 חיבורים

אז כן, אפשר לחבר ל2 מסכים

פורסם

אפילו יותר... יש 2 DVI ועוד חיבור מוזר כזה שמגיע עם פיצול לחיבור כלשהו (לי יש 8600GT עם 2 DVI חיבור כזה ומקבלים איתו כבל לקומפוננט...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים