עבור לתוכן

אלימות כנגד שוטרים, למה לא כמו באמריקה ??

Featured Replies

פורסם

באמת שנמאס לי שכולם מצפצפים על החוק ועושים בו כשלו

וזה כולל את כמעט את כל המגזרים, בין אם זה הערבים והבדוים שממזמן מתיחסים לחוק כמהלצה

עכישו אלו החרדים שלמדו מהקודמים שקצת אלימות והשחתה רק טובה לטווח הארוך...

כמובן יש את השמאלנים שחושבים שבשם הערכים ה"נעלים" שלהם גם להם מותר לצפצף על החוק.

ובמקרה הזה אני מביא את המתנחלים, עם הכתבה הבאה שמכילה צילום וידאו:

מתנחלים צילמו: "שוטרי מג"ב נהגו באלימות"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3749625,00.html

אולי יש פה אנשים שחושבים שהשוטרים מגזימים, אני לא חושב כך, מה שאני רואה בתמונה זה מישהו שמתנגד למעצר (למה הוא נעצר זה בכלל לא רלונטי)

אני אישית בעד הגישה הנהוגה בארה"ב כששוטר אומר לך אתה עושה, עם השוטר עוצר אותך אתה לא מתנגד ואם אתה מתנגד כלומר לא נשכב ושם את הידים מאוחרי הגב כמו טטלה אתה הולך לקבל שוק חשמלי.

א. זה לא קטלני והאפקט של זה עובר תוך כמה דקות.

ב. זה גורם לעצור לשתף פעולה.

ג. לא מגיעים בכלל למצבים של קטטה בין שוטרים לעצורים.

ד. מונע אלימות מיותר שיכולה לגרום לפגיעה בעצור או בשוטרים.

מה דעתכם?

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל עוד השוטרים בארץ כ"כ טיפשים כמו שהם היום, לתת להם עוד נשק ורשות להשתמש בו מתי שהם רוצים זה מסוכן ואידיוטי.

פורסם

^^^^^^

:xyxthumbs:

יש אנשים שלא רואים מה שמול העיניים שלהם...

פורסם

אני אישית בעד הגישה הנהוגה בארה"ב כששוטר אומר לך אתה עושה, עם השוטר עוצר אותך אתה לא מתנגד ואם אתה מתנגד כלומר לא נשכב ושם את הידים מאוחרי הגב כמו טטלה אתה הולך לקבל שוק חשמלי.

א. זה לא קטלני והאפקט של זה עובר תוך כמה דקות.

More than 100 people have died in circumstances related to the use of Tasers, according to Amnesty International.

http://www.nytimes.com/2005/07/29/nyregion/29custody.html

With over 180 deaths in recent years among suspects subdued with stun guns, the government is taking a closer look into their use.

http://www.cbsnews.com/stories/2006/06/14/national/main1713614.shtml

פורסם

תומך לחלוטין בטייזינג ובהעצמת סמכויות השוטרים אבל רק בתאי שתנאי הקבלה למשטרע יוחמרו בהמון ואם כבר מודל אמריקאי אז כולל הכל, מבחנים נפשיים, מבחנים קוגנטיביים, מבחני כושר, ביקורות כו"כ מעבר לניירת וספירת מלאי, בקיצור, הכל.

במצבה הנוכחי של המשטרה בחיים לא, רובם חבורה של ערסים שאם לא היו שוטרים, אז הם היו אלה שהולכים מכות עם שוטרים.

בקשר למקרה הנוכחי, אי אפשר לקבוע בוודאת, אני מכיר מספיק מתנחלים ומספיק מגבניקים לשעבר ואנשי קבע נוכחיים במגב כדי לדעת ששני הצדדים (לרוב) מפריזים בתגובות, חמומי מח ואלימים

ולגבי החוסר קטלניות, טייזר קטלני ביותר למי שסובל מבעיות לב, בעיות במערכת העצבים ועוד כמה.

פורסם

מה אתם רציניים?

שלושה שוטרים לא מצליחים לכבול מתנחל אחד? וזה למה צריך לחשמל אנשים? עם מה שהולך פה מבחינת חומר אנושי עוד להוסיף

לזה טייזר? מזל שאני עף להודו קצת... :cool2:

http://www.break.com/index/second-view-john-kerry-speech.html

פורסם
  • מחבר

במהלך ארבע שנים במדינה של כמה מאות מיליונים נהרגו 100 אנשים?

עכשיו תביא לי הסטטיסטיקה לכמה אנשים נפגעו במהלך מעצר כוחני החל משטויות כמו האף של הילד עד שברים זעזועי מוח ומוות מירי... יש סיבה למה זה נחשב לנשק מצוין... מלבד זאת לא יורים באף אחד שמתנהג כמו שצריך.

מה אתם רציניים?

שלושה שוטרים לא מצליחים לכבול מתנחל אחד? וזה למה צריך לחשמל אנשים? עם מה שהולך פה מבחינת חומר אנושי עוד להוסיף

לזה טייזר? מזל שאני עף להודו קצת... :cool2:

תסתכל איך הוא משחק עם משתולל עם היד שלו ... זה לא כזה פשוט להחזיק אותו ולשים לו לולאה על היד חוץ מזה שזה עוד מקרה טוב שיש לך מספר שוטרים מאומנים, אבל אני יכול להגיד לך מהכרות אישית שלא כל המקרים נגמרים כך, רוב האנשים שהמשטרה נאלצת לעבוד איתם הם לא העלית של "חומר אנושי", מקרה שאני מכיר ממקור ראשון כאשר גורילה אחת שתויה נכנסה למצב פסיכוטי והשתוללה בבית החולים, הכניסה שוטר אחד למיון אחר קיבל זעזוע מוח ורופאה עם שק איגרוף במקום פנים, כל זה במקום יריאה אחת של תיזר.

פורסם

Tease me, tease me

Tease me, tease me baby

Till I lose control

Tease me with your love

Until I lose control

Take all my body

And soul, oh girl

פורסם

במהלך ארבע שנים במדינה של כמה מאות מיליונים נהרגו 100 אנשים?

עכשיו תביא לי הסטטיסטיקה לכמה אנשים נפגעו במהלך מעצר כוחני החל משטויות כמו האף של הילד עד שברים זעזועי מוח ומוות מירי... יש סיבה למה זה נחשב לנשק מצוין... מלבד זאת לא יורים באף אחד שמתנהג כמו שצריך.

קודם כל אל תחשוב שלא שמנו לב שאתה מתעלם מהעובדה שהנקודה שלך הופרכה לחלוטין ואתה מנסה להסיט את הדיון..

ואם כבר במספרים עסקת, זה לא % הרוגים מתוך האוכלוסיה, זה % הרוגים חפים מפשע שדינו מוות מתוך מספר השימושים שנעשה בנשק. והממשל האמריקאי החליט שיש איתו בעיה כי האחוז הזה גבוה מידי.

ולא יודע מה איתך, אני מעדיף לראות אף שבור מאשר אדם מת בגלל שהשוטר לא הצליח להשתלט עליו. שלא לדבר על זה שאתה סותר את עצמך בכך שאתה מעלה טענה שאנשים מתו מזה שהשוטרים ירו בהם... וזה בדיוק מה שאתה מציע. הנשק הזה הוא קטלני באחוז מסויים של המקרים ולא רק חולים וזקנים מתים ממנו.

תחפש את סרט של התייר הפולני שהגיע לארה"ב, לא הבין אנגלית ונלחץ... הסרטון נגמר בכך שהוא חושמל למוות ע"י השוטרים.

אז להוסיף לשוטרים נשק שעל הנייר אין בעיה להשתמש בו רק יגרום לעוד הרוגים חפים מפשע (כי אין בעיה להשתמש בנשק בכל הזדמנות, נכון?)

אם כבר מחפשים פיתרון ריאלי - בארה"ב כל שוטר שיוצא לרחובות עובר אימוני הגנה עצמית ואומנויות לחימה בכל שבוע. לא סמינר פעם בשנה בתנאי פנימיה - זה חלק מהשגרה השבועית שלהם.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה מה הופרך לחלוטין, מלבד הנקודות שIGORISH העלה ואני אוסיף עליהם ששימוש באקדח מסוכן עבור אנשים במשקל נמוך פחות מ30קילו ומכיוון ש30 קילו זה בערך ילד בגיל 8 אז אפשר להגיד בבטחה כל מבוגר.

עכשיו לגבי הנתונים שלך בו נחדד:

Deaths and injuries

Between June 2001 and June 2007, there were at least 245 cases of deaths of subjects soon after having been shocked using Tasers.[7] Of these cases:

* In 7 cases, medical examiners said Tasers were a cause or a contributing factor or could not be ruled out as a cause of death.

* In 16 cases coroners and other officials stated that a Taser was a secondary or contributory factor of death.

* In dozens of cases, coroners cited excited delirium as cause of death. Excited delirium has been questioned as a medical diagnosis.[53]

* Several deaths occurred as a result of injuries sustained in struggles. In a few of these cases head injury due to falling after being shocked contributed to later death. Some police departments, like that of Clearwater, Florida, have tried to eradicate such incidents by prohibiting taser use when the suspect is in danger of falling.[54]

חשוב להבין שזה הכול שאלה של שימוש ונהלים, אז מה אנחנו רואי פה זה סה"כ 23 מקרים של מות

כל השאר אלו הרוגים מנפילות עודכנו הנהלים, והרוב ממשהו מוזר שמוגדר כ"שיגעון" בן אדם שמקבל פרץ של אנדרלין ומשתגע וגם כאן עודכן הנוהל שהוא דווקא להמשיך ולתת מכות חשמל קצרות ומרובות עד שהוא נרגע...

מעבר לזה הטיזר זה לא רק אקדח ""הלם"" אלא גם שוקר חשמלי רגיל, כך שבמקרה הזה שראינו בכתבה במקום ללחוץ לילד על האף ועל שאר הגוף כדי שהוא יפסיק להתנגד ועלידי כך היה לו דימום ובטוח מספר חבורות כמה זאפים היו מרגיעים אותו.

עריכה:

כמעט שכחתי לציין שמהרגע שהוכנס הTASER לשימוש יש דיווחים מכל מחלקות המשטרה של ירידה של עד כדי 80% בפציעות אנשי חוק וירידה עד כדי 60% בפורעים.

מעבר לזה שימוש בTASER הוא בדיוק כמו שימוש באקדח, כלומר יש רישום מדויק מי מתי ואיך אתה יכול למצוא את כל הנתונים הללו ברשת ללא בעיה.

פורסם

אתה חי בסרט, גם כשיש הפגנות בארה"ב השוטרים לא מחשמלים כל אחד ואז גוררים אותו לניידת, הם משתמשים בזה במקרים שבהם הבן אדם מהווה סכנה לשוטר או לסביבה.

בהפגנות השוטרים מתנהגים כמו בהמות ומביאים מכות רצח למפגינים גם בלי סיבה ממשית, אז אתה רוצה לשים להם שוקר ביד?

פורסם

או לתת את זה ליס"מ המתוקים... :kopfpatsch:

עזוב אותך, עד שלא תרגיש את זה על בשרך אתה לא תדע מה זה, זה מכשיר עינויים בידיים לא נכונות והידיים של השוטרים

פה ממש ממש לא נכונות.

הוא ממש צריך להיות גורילה בעצמו אם שלושתם לא הצליחו לשים עליו אזיקים (והוא לא נראה כזה), זה בדיחה, ועוד שברו למסכן את האף...

פורסם

הוא לא צריך להיות גורילה. הוא צריך להיות נחוש.

פורסם
  • מחבר

אתה חי בסרט, גם כשיש הפגנות בארה"ב השוטרים לא מחשמלים כל אחד ואז גוררים אותו לניידת, הם משתמשים בזה במקרים שבהם הבן אדם מהווה סכנה לשוטר או לסביבה.

בהפגנות השוטרים מתנהגים כמו בהמות ומביאים מכות רצח למפגינים גם בלי סיבה ממשית, אז אתה רוצה לשים להם שוקר ביד?

למה החלטת שזה אמצעי לפיזור הפגנות :s05:

או לתת את זה ליס"מ המתוקים... :kopfpatsch:

עזוב אותך, עד שלא תרגיש את זה על בשרך אתה לא תדע מה זה

למה אתה יודע? מה כבר עשית?

דרך אגב מי עכשיו מתעלם מהמספרים והולך לכיוון של הפחדות? הייתי במספיק הפגנות וגם עצרה אותי המשטרה כמה פעמים ואף פעם אף שוטר לא שם עלי את היד.

ואם כבר אם פספסתם הטיזרים זה לא שאלה של האם אלא שאלה של מתי, המשטרה רכשה לאחרונה מספר גדול שלה

בגדול החסרון היחיד של הטיזר יחסית לנשקים אחרים זאת העלות שלו, מכיוון שהוא יעיל בסיטואציות מסוימות ולא תמיד הוא בעל יחס עלות תועלת טובה.

פורסם

למה אתה יודע? מה כבר עשית?

הרגתי איזה מישהו ששאל יותר מידי שאלות... ;D

זה לא משנה לך למה אני מכיר, אני פשוט מכיר (מקרוב מאוד) וזה המצב. אם עצרו אותך אז בטוח שמו עליך יד כי שמים אזיקים (לפעמים גם ברגלים) ולוקחים לבית מעצר,

אולי אתה מתבלבל ועיקבו אותך שזה סיפור אחר, קיצר אתה לא יודע על מה אתה מדבר (שלא לדבר על מכיר מקומות כאלה, ואני גם לא מאחל לך)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים