פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים טוה תשמעו אני רוצה לדעת אחת ולתמידאיך זה צריך להיות מחובר במחשב........טוב אז תראו יש לי שתי כבלים IDEעכשיו יש לי סידירום צורב ושתי הארדיסקיםעכשיו איך לחבר אותם אם סלב ומאסטאר וכל השטויותואיך לשים את הג'מפארתודה לכל מי שעוזר לי תודה תודה
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים כבל פריימרי - 2 הארדיסקים - הראשי (עם המערכת הפעלה) כמאסטר , המשני כסלייב (מן הסתם)כבל סקונדרי - CD+CDRW - הצורב כמאסטר , הCD כסלייב .כלל :המאסטר צריך להיות מחובר בכבל , יותר קרוב ללוח אם .עם הג'מפרים תשחק בהתאם לתרשים שמצוייר עליהם ..
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר תגיד אחי מזה משנה אם אני יחבר את הסידירום כמאסטאר????.ואיך יודעים מזה כל כבל פרימר או סקונדרי??????תודה מראש
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים בהתאם למקום החיבור על הלוח אתה יודע אם זה פרימרי או סקונדרי .הצורב יצרוב במהירות טובה כאשר הוא מאסטר .
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר תראה אצלי עכשיו מחובר במחשב ככה הטכנאי הרכיב לי ככהסידירוםמאסטאר לוח אםצורב מאסטאר והארדיסק סלב ולוח אם תגיד זה טוב ככה כמו שזה מחובר עכשיותגיד איך אני יודע איזה חיבור זה בלוח פרימרי או סקונדרי??????????.תודה מראשאחי אין לי עוד הארדיסק פשוט רציתי לדעת
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים בהתאם למקום החיבור על הלוח אתה יודע אם זה פרימרי או סקונדרי .הצורב יצרוב במהירות טובה כאשר הוא מאסטר .שטויותאין שום קשר בין מהירות או איכות צריבה לבין master/slave
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים לא הגיוני שההארדיסק סלייב מכיוון שאם כך , מערכת ההפעלה שלך הייתה צריכה להיות בצורב .. אני הייתי ממליץ לשים את הצורב + ה CD על הכבל הסקונדרי . אפשר להבדיל בינהם ע"י : * הפריימרי (בד"כ) הוא כבל עם יותר גידים . * על החיבור של כל כבל בלוח כתוב אם הוא Primary\Secondery .
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אין שום קשר בין מהירות או איכות צריבה לבין master/slaveיש קשר .צורב LG שצרב במשך 30 דקות (במהירות 40x ) דיסק כאשר היה על Slave , צרב תוך 4 דקות דיסק כאשר היה על Master .עריכה :קטע קצר מחוברת למשתמש של חברה ידועה לצורבים - TDK .
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר טוב אז תסבירו לי למה אצלי זה מחובר ככהסידירום מאסטאר לוח אםהארדיסק מאסטאר צורב סלב ולוח אםתסבירו לי מה ההיגיון בזה שהטכנאי חיבר לי את זה ככה???...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.