עבור לתוכן

מארגן קנייה קבוצתית של עט דיגיטלי

Featured Replies

פורסם

העט הוא מתוצרת pegasus - החברה הישראלית שהמציאה את העט הראשון מסוגו. מדובר בסט של עט אלקטרוני (עם ראש של דיו רגיל ) ומקלט.

את המקלט מחברים למחברת ואז ניתן ל"הקליט" כל דבר שרושמים אל המקלט, ואח"כ להעביר את זה למחשב via usb

זה פתרון מצויין לסטודנטים כמוני, ולכן אני מארגן קנייה מרוכזת כדי לנסות ולהשיג מחיר טוב (מחיר לבודד לפי היבואן הרשמי הוא 499, אחריות לשנה)

אני בונה רשימה של אנשים שמעוניינים כדי שאוכל לבוא ליבואן עם כמות בטוחה של אנשים.

מי שמעוניין שישלח לי מייל ל oded1983@walla.com

פורסם

על מה אתה חוסך כאן דפים ועטים? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

רואה, אתה לא חייב אותי בשביל זה :P

יש לציין מספר דברים שלא צוינו.

לינק למוצר ויש שם סרטון - http://www.pegatech.com/

כל מי שרוצה לקנות עט כזה או לוח כתיבה אחר בתקווה שיוכל להמיר לעברית בWORD את מה שהוא כתב, יכול לחלום, רוב התוכנות לא עושות את זה.

מצד שני, יתרון של העט הזה על לוחות אחרים:

אין צורך בלוח כתיבה יעודי

הכתיבה מתבצעת בצורה רגילה על דף, ובמקביל מועברת לחיישן, ובצורה הזאת רואים את מה שכותבים בדיוק והמיקום המדוייק לא כמו בלוח כתיבה יעודי רגיל

וכפי שצויין, אין צורך במחשב צמוד בשביל להעביר אליו את המידע.

על מה אתה חוסך כאן דפים ועטים? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אם היית באוניברסיטה יום אחד מחייך, ולא בחטיבה במקרה הטוב, היית מבין שזה אחד הדברים היעילים, ודווקא המוצר הזה לא חוסך דפים ועטים

פורסם

נראה מאוד שימושי

אני כבר מתחיל לחלום על להסתובב עם דפדפת אחד לכל הקורסים :P :P :P :P

שאלה בקשר לראש דיו: כמה הוא יכול לכתוב? כמה עולה חדש? ואיפו ניתן להשיג? האם חייבים ראש דיו "מקורי" שלהם או שאפשר לחבר אחר?

פורסם

מאחר שאיך שאני מכיר את עודד ייקח לו זמן עד שהוא יחזור לכאן, אז אני אעביר לו את השאלה.

למה התכוות להסתובב עם דפדפן אחד? התכוונת אולי לדפדפת או לפלקט?

פורסם
למה התכוות להסתובב עם דפדפן אחד? התכוונת אולי לדפדפת או לפלקט?

התכוונתי לדפדפת :lol:

פורסם

אותי יותר מעניין אם יש כפתורי שליטה נוספים, ובמידה וכן, האם אפשר לדוגמא לפתוח תיקיות, ואז אפשר אוטומטית לחלק את הסריקות למקצועות.

פורסם

^^^

לא ממש שימושי , פתרון לבעיה יהיה תוכנה טובה לניהול תמונות כמו ACD SEE ו - תוכנת OCR בסיסי - ברוב התוכנות אפשר להגדיר סמלים שישמשו כזיהוי ולכל קורס/נושא אפשר להגדיר סמל או מספר שהתוכנה תזהה וכך יהיה מיון אוטומטי של התמונות לתיקיות

דבר נוסף שמעניין הוא באיזה איכות התמונות? ומה הרזולוציה?

פורסם

אם היית באוניברסיטה יום אחד מחייך, ולא בחטיבה במקרה הטוב, היית מבין שזה אחד הדברים היעילים, ודווקא המוצר הזה לא חוסך דפים ועטים

הייתי באוניברסיטה יותר מיום אחד, ואין תחליף לדף ועט. אני ממש לא רואה את עצמי יושב כל יום בערב ו"מעתיק" את הסיכומים מהעט למחשב.

ואחרי זה אם אתה רוצה במקרה למצוא איזה משהו, אז במקום לפתוח קלסר אתה צריך לחפור בתוך כל הקבצים... לא תודה.

פורסם

הייתי באוניברסיטה יותר מיום אחד, ואין תחליף לדף ועט. אני ממש לא רואה את עצמי יושב כל יום בערב ו"מעתיק" את הסיכומים מהעט למחשב.

ואחרי זה אם אתה רוצה במקרה למצוא איזה משהו, אז במקום לפתוח קלסר אתה צריך לחפור בתוך כל הקבצים... לא תודה.

כל אחד והעדפות שלו...

אצלנו בהנדסת חשמל הרבה פעמים מעלים את החומר למאגר המחלקתי...

ויש המון דברים שהיה נוח לעשות מול מחשב, או לסמן מול המחשב..

ואם לא שמת לב, בכל מקרה אתה משתמש פה בדף ועט, השאלה היא אם תרצה לשמור אותם אחרי זה...

פורסם
  • מחבר

:yelclap: שמח לראות שיש עניין בת'רד

לרפי: לפי הפרסומים הוא אמור להספיק לדי הרבה, מה שגם שהם (פגסוס) מוכרים מילוי לעט , ועד כמה שאני יודע אפשר להשיג את זה גם בכל מיני אופיס דיפו וכו'

אבל אני אבדוק את זה.

הרזולוציה של המכשיר היא 100 dpi

בנוגע לתוכנות - הוא עובד בצורה מלאה עם vista ועם office 2007.

היתרון הגדול (מה זה גדול? ענק) במוצר הזה הוא שאחרי שכתבת (אם אתה משתמש בו כעט של ממש) אתה יכול לשמור את ההעתקים לזמן רב.

לי לדוגמה כבר הצטבר נפח של שני קלסרים ענקיים (משרדיים) משנה שעברה - בהנדסה כותבים הרבה - וממש לא נראה לי שאצליח למצוא שם היום איזשהו תרגול ספציפי אם אנסה, ולעומת זאת בעותק דיגי' אתה יכול לעושת כל מיני אינדקסים וכו'. \

בנוסף כמו שדנדן אמר, אפשר להעלות בשניות את החומר לאינטרנט - נניח כדי להתייעץ עם חבר בנוגע לשאלה בעבודת הגשה או משהו

בכוונה לא שמתי לינק לאתר של היבואן מפני שאני מנסה במס' מקומות במקביל כדי להשיג את המחיר הכי זול. כשאדע מי היבואן הכי זול אפרסם את כל הפרטים.

אבל בינתיים כמו שאמרתי אני רוצה לבנות רשימה של מתעניינים אז תשלחו לי מייל (אני לא נכנס לכאן יותר מדי :screwy:)

http://www.pegatech.com/_Uploads/Downloads/M210_TutorialFlash/player.html

פורסם
  • מחבר

הקפצה

:jump:

פורסם
  • מחבר
:nixweiss:
פורסם

כנראה שאין שוק לזה :P

פורסם
  • מחבר

דיברתי הרגע עם היבואן והוא מציע את העסקה הבאה:

- 10% הנחה (במקור 500 ואמור לעלות ל550 עוד חודש)

-2 מילויים לעט חינם (שווים איזה 10 ש"ח כ"א)

-פריסת תשלומים מעבר לנוהל הרגיל אצלם - עד 10 תשלומים ללא ריבית

כמובן שיש אחריות לשנה

מי שהעניין קוסם לו שייצור איתי קשר היום/מחר כי ההצעה תקפה לזמן מוגבל

oded1983@walla.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים