עבור לתוכן

שידרוג מחשב צריך עצות :)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

(CPU2) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ @ 2311MHz (Gigabyte Technology Co., Ltd. M55S-S3 mainboard) (RAM) 2GB, 1.33GB free (HDDs) 298GB, 131GB free

(VGA1) NVIDIA GeForce 8600 GT (512MB), 1280x1024x32, 75Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 9h 29m 11s uptime, 4d 19h 35m 21s uptime record

זה החשב שלי

אני יכול לשדרג מה שאני רוצה בכללי בחינם (אל תשאלו איך) אבל אני לא רוצה לשדרג סתם כי אני גם לא צריך ואני לא רוצה דברים יותר מדי יקרים (גם את זה אל תשאלו למה :P.. אני יודע שזה לא עולה לי אבל עדיין :D)

אני מעדיף לשפר את הדבר הכי חלש פה ואני יודע שזה הכרטיס מסך. אז איזה כרטיס מסך אתם מציעים? בבקשה לא להציע לי כרטיס מסך במיליון שקל כי אני יודע שאין סוף לשיפורים ולכרטיסי המסך הטובים שיש. אני מבקש משהו טוב.. שיהיה סוס אבל לא מופרז.

תודה מראש.

פורסם

אמממ...אתה אומר שאתה יכול לקבל את החלקים בחינם, אבל לא רוצה חלקים יקרים מדי...מאוד הגיוני.

אני לא הייתי מציע לך לשדרג את זה כי בכלליות הוא כולו חלש, הייתי מציע לך לקנות אחד חדש. במידה והשימושים הם משחקים אפשר לקנות מחשב לא רע בסביבות ה2500 שקלים (שזה יוצא בערך אם איני טועה 0 שקלים עבורך, לא?).

פורסם

אפשר גם לשדרג אצלך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים