עבור לתוכן

יש לי מסכים כחולים וריסטרטים פתאומיים

Featured Replies

פורסם

שלום, מקווה שזה הפורום המתאים.

הבעיה היא כזאת, פתאום ללא שום אזהרה המחשב קופא לשנייה-2 שניות,ויש צליל כזה של תקיעה - מין "רררר"כזה, אני מניח שזה בגלל שזה קורה באמצע שאני שומע מוזיקה, אז זה כאילו תוקע גם את המוזיקה, ואז עולה מן הודעה כזאת למשך כמה מאיות שנייה (זה מההודעות האלה שהן עם רקע כחול וטקסט לבן)

ואז פתאום המחשב עושה ריסטרט

וזהו, זה קרה לי פעם אחת היום ופעם אחת אתמול, אני רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי להבין מה זה ואם יש דרך לתקן את זה

ושמתי לב לעוד "תסמין" תמיד הווינאמפ זוכר מה הדבר האחרון ששמתי עליו, אז משום אחרי שקורה הדבר הזה, פתאום כשאני פותח את הווינאמפ אז הוא שם את זה על משהו אחר שהוא לא הדבר האחרון שהייתי עליו בזמן שהמחשב עשה את הדבר המוזר הזה

תודה רבה לעוזרים

פורסם

נשמע כמו שגיאה במסך כחול

תבדוק על פי הסטיקי:

*טמפרטורות - יש מליון תוכנות למטרה זו, לדוגמא: SIW

*מתי זה קורה? רנדומאלי, או כשיש מוסיקה ברקע?

-כנס למאפיינים של המחשב שלי-> מתקדם ->איתחול ושיחזור:

שם תבטל איתחול אוטומטי

תראה אם זה משאיר את המסך הכחול עם השגיאה והכי טוב צלם אותו ותעלה לכאן

פורסם

נשמע כמו דרייבר לא תקין של הכרטיס קול

מה הדגם של הלוח אם?

פורסם
  • מחבר

ממ לא יודע על איזה סטיקי דיברת אבל עשיתי SIW בגוגל והורדתי תתוכנה הזאת, ומכיוון שאתם הדוקטורים, העליתי פרינטסקרין של הדבר הזה:

fagcomp.jpg

ובקשר למי ששאל מתי זה קורה, אז כמו שאמרתי זה קרה כולה פעמיים, אבל בפעמיים שזה קרה אז פעם אחת סתם הייתי עם מוזיקה בווינאמפ, ופעם שנייה זה כששמעתי דברים ביוטיוב, חוצמזה לא ראיתי איזשהו מכנה משותף בין 2 המקרים האלו

ולמי ששאל לגבי דגם הלוח אם זה ASUS P5K/EPU.

ובקשר ללצלם את המסך הכחול, לא יודע עד כמה זה יהיה אפשרי.. הדברים האלה תמיד תוקעים תמחשב לא? זה לא שפתאום יחזיר אותי לדסקטופ ואז בפנאן אני נכנס לפוטושופ ומעתיק את זה.. חח אבל בכל מקרה אני אעשה את הדבר הזה שאמרת

*ולשם האותנטיות - עשיתי פרינט סקרין על הדבר הזה בזמן שהווינאמפ פעל חח :P

פורסם

טמפרטורות נראות סבירות, סיכוי גבוהה בעיה בדרייבר של כרטיס הקול

תבטל את מה שרשמתי מקודם, ותראה על איזה קובץ יש לך את המסך הכחול

פורסם
  • מחבר

רגע

2 שאלות - כשאתה אומר לבטל מה שאמרת אז זה פשט להחזיר את הV ל"אתחול אוטומטי"

ואם כן, אז מזתומרת ללראות עלא יזה קובץ יש לי תמסך כחול הזה?

פורסם

1. הכוונה שהV לא יהיה ליד"אתחל אוטומטית"

2. כשהמסך הכחול נשאר, בדרך כלל בשורה הראשונה הוא רושם מה גרם לשגיאה, אם זה יישום, או קובץ

בהרבה מקרים, כשמדובר על קובץ

פורסם

בקיצור היה לך BSOD. זה יכול להיות או חומרה או תוכנה ואת זה אפשר להבין מניתוח קובץ ה dump שנוצר.

יש לך הסבר פה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

עשיתי מה שהיה רשום בלינק שנתת לי

ואחרי התקנה שלה WinDbg אז בסוף מה שיצא לי בשורת הprobably caused by זה - nv4_disp.dll

ובאמת הדגימו באשכול שאם זה מה שיוצא אז זה איזו בעיה בכרטיס מסך

ושצריך להסיר אוברקלוקים או משהו כזה, ואז להסיר את הדרייבר הנוכחי של ה.כמסך ולהתקין את הדבר הכי חדש שאני מוצא

עכשיו השאלות שלי הן כאלה: אם אני מסיר דרייבר של כ.מסך, אני.. אראה משהו על המסך שלי בכלל? חחחח אני מניח שכן, אבל זה ממש מטריד אותי המחשבה הזאת שאם אני אסיר אז אני לא אראה כלום..

וחוצמזה.. הסרה של הכ.מסך זה פשוט להסיר את הNvidia drivers ב"add or remove programs"? פשוט אני לא יודע אם זה אמור להיות כזה פשוט כשזה דרייברים של דברים קריטיים כמו כ.מסך

וכדי למצוא את הדרייבר העדכני, אז פשוט לחפש בגוגל דרייבר עדכני שתואם לכ.מסך?

תודה.

פורסם

הסרה של דרייבר לר תפגע ביכול להציג משהו אלא אם כן לא היית רואה כלום ברגע שהתקנת את מערכת ההפעלה.

דרייברים אחרוים יש לך באתר של יצרן הGPU.

על הדרך תעדכן את הכותרת של הדיון בבקשה.

פורסם
  • מחבר

טוב אוקיי עשיתי המ שאמרת, היסרתי תדרייבר שהיה לי והתקנתי את ההכי עדכני

רק כדי לוודא שלא עשיתי שטויות - הכרטיס שלי זה geforce 9600 GT ובאתר הזה שנתת לי בחרתי ב סדרה 9 נכון זה בסדר?

אתם חושבים שכדאי לי להחזיר את הV על האתחול אוטומטי?

ועוד דבר אחד, מבין כל המוזריות של המחשב שלי, יש קטע כזה שכשרוצים לעשות ריסטרט למחשב אז אוקיי הוא עושה כאילו הוא מעלה הכל, אבל אחרי שהוא כאילו מסיים להראות את האנימציה של הטעינה (כשיש את הסמל של ווינדוז ומתחתיו השורה הזאת שרצות בה 3 משבצות), אז אח"כ לא עולה לי הדסקטופ, אין בכלל סיגנל למסך שלי... פשוט מת כזה,ואז או שאני צריך לעשות RESET דרך המארז, או אפילו לכבות ולחכות משהו כמו 5 דקות ולהדליק שוב כי לפעמים משום מה אם אני מיד עושה ריסט אז זה לא משתנה מהפעם הקודמת

המצב ה"מת" הזה קורה בעיקר כשהמחשב שלי אומר שצריך לאתחל את המחשב כדי שאיזשהו עדכון/התקנת תוכנה תושלם כמו שצריך, אבל זה יכול לקרות לפעמים כשאני מחליט לעשות ריסטרט בעצמי.. למה זה קורה לדעתכם? זה משהו נוראי?

ונתקלתי בתופעה הזאת יחסית מוקדם (די קרוב לקניית החשב הזה) יש לי אותו כמעט שנה..

פורסם
  • מחבר

מקפיץ בתקווה שמישהו ישים לב למה ששאלתי בהודעה האחרונה

אני לא סתם שאלתי את זה,פשוט כשעשיתי את ההתקנה אז זה דרש ממני לעשות ריסטרט ובאמת קרה הדבר הזה שתיארתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים