פורסם 2009 ביולי 2016 שנים שלום לכולם..יש לי שאלה על התמונה המצורפת..הייתי שמח לקבל הסבר מפורט על הנתונים ואם יש סיכון או נתונים חריגים..תודה מראש לכל העונים!בנוסף שמעתי שיש תוכנה של INTEL שנקראת Desktop Control Center רציתי לדעת האם התוכנה הזו יכולה להתאים לכל הלוחות אם וכל סוגי החומרות..אשמח לקישור של התוכנה, תודה![attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים איזה כרטיס מסך יש לך?...הוא לוהטט!!!!!מה הטמפ' של המעבד במנוחה?תבדוק עם OCCT
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר איזה כרטיס מסך יש לך?...הוא לוהטט!!!!!מה הטמפ' של המעבד במנוחה?תבדוק עם OCCTכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6600 LEללא מאוורר לצערי..מה זה OCCT?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים בדוק טמפ'/RPM למעבד ולמערכת עם HWMONITOR או EVEREST..לכרטיס מסך עם GPU-Z..תעדכן אותנו..
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים הטמפ' שלך דיי גבוהה..למרות שהAUX הזה נראה לי לא אמין בכלל!ניקית אבק?..תרענן משחה טרמית למעבד...
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר הטמפ' שלך דיי גבוהה..למרות שהAUX הזה נראה לי לא אמין בכלל!ניקית אבק?..תרענן משחה טרמית למעבד...תודה על התשובה המהירה..רציתי לדעת אם זה מסובך לשים משכה תרמית ואם זה יכול להרוס את המעבד אם אני לא מורח אותה נכון..ראיתי שיש משכות ב10 ש"ח האם הם שווים את המחיר הזה והאיכות שלהן טובה?מה הכוונה בAUX? יצאיות? איזה יציאות יש במחשב?אכן ניקיתי אבק.. שאלה נוספת איך אני יודע איזה מאוורר מתאים למעבד שלי?אשמח לתשובות.תודה..
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים תשמע.. תראה אם תשים את המשחה לא נכון, הטמפ' של המעבד יכולה להגיע למצבים מסוכנים! יש מדריכים בסטיקי איך למרוח משחה טרמית, תריץ חיפוש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.