עבור לתוכן

פרשת ריגול והמצב הישראלי פלסטיני.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סוג של הומור מעוות מצידך :s05: אחרת אני אשמח לדעת על מה ולמה ...

פורסם

מהגדרות הפשיזם:

* אי שוויון בין בני האדם - הפשיזם גורס כי לא כל בני האדם נולדו שווים ולפיכך ישנם אנשים שנולדו לעבוד את המדינה וישנם הללו שנועדו להנהיג. "לא ייתכן מצב בו בן העם הפשוט יוכל להיות למנהיג". זאת בניגוד לדמוקרטיה, שבה נחשבים כל בני האדם, באשר הם, כשווים ובעלי זכויות שוות (דבר המבטיח לאזרח חופש דיבור, חופש תנועה, זכות התאגדות, שוויון בפני החוק וזכות לבחור ולהיבחר).

* המלחמה היא הגילוי הנעלה ביותר של האדם ומייצגת ערכים חיוביים ככוח, גבורה, הקרבה וכדומה - הפשיזם אינו מאמין בשלום. מדינה שאינה נאבקת תתנוון ותיכחד. מלחמה שומרת על חוסן וכוח ומבטאת גבורה, עוצמה ואומץ.

פורסם

הוא קיבל רק 3.5 שנים בפנים? אתה לא רציני, בנאדם... יונתן פולארד יושב כל כך הרבה זמן והשמוק הזה יישב 3.5 שנים? אין צדק בעולם.[br]פורסם בתאריך: 21.07.2009 בשעה 01:29:17

שמע, אתה פשיסט.

תכל'ס.........

פורסם

זה משהו שהמורה לאזרחות שלי אומר - "יש מרגלים מפה באירן, יש מרגלים מאירן פה, יש מרגלים מארצות הברית פה, יש מרגלים מפה בארצות הברית, יש מרגלים מארצות הברית בצפון קוריאה, יש מרגלים מצפון קוריאה בארצות הברית, יש מרגלים מאירן בצפון קוריאה, יש מרגלים מכל מדינה בכל מדינה - ככה זה." והוא גם צודק.

פורסם

הוא קיבל רק 3.5 שנים בפנים? אתה לא רציני, בנאדם... יונתן פולארד יושב כל כך הרבה זמן והשמוק הזה יישב 3.5 שנים? אין צדק בעולם.[br]פורסם בתאריך: 21.07.2009 בשעה 01:29:17

תכל'ס.........

שמע, מקרים שונים, שופטים שטנים ונסיבות שונות.

פולארד היה סוכן. אכבר סוכן.

זה כולו טמבל. לא משנה איזה שופט רך-לב היה, אם זה היה מקרה רציני הוא היה טוחן אותו למספר דו ספרתי של שנים. ניסיון למצוץ סקופ מהאצבע.

פורסם
  • מחבר

מהגדרות הפשיזם:

* אי שוויון בין בני האדם - הפשיזם גורס כי לא כל בני האדם נולדו שווים ולפיכך ישנם אנשים שנולדו לעבוד את המדינה וישנם הללו שנועדו להנהיג. "לא ייתכן מצב בו בן העם הפשוט יוכל להיות למנהיג". זאת בניגוד לדמוקרטיה, שבה נחשבים כל בני האדם, באשר הם, כשווים ובעלי זכויות שוות (דבר המבטיח לאזרח חופש דיבור, חופש תנועה, זכות התאגדות, שוויון בפני החוק וזכות לבחור ולהיבחר).

* המלחמה היא הגילוי הנעלה ביותר של האדם ומייצגת ערכים חיוביים ככוח, גבורה, הקרבה וכדומה - הפשיזם אינו מאמין בשלום. מדינה שאינה נאבקת תתנוון ותיכחד. מלחמה שומרת על חוסן וכוח ומבטאת גבורה, עוצמה ואומץ.

אני הייתי מגדיר מפגר אבל עזוב, אתה יודע רק חסר לך היה לזרוק באוויר מילים כמו גזען, שואה וטווח .... (אתה יודע כמו הפלסטינים)

עכשיו אין לי מושג מאיפה חפרת בשירשור הזה את המושגים אי שוויון בין בני אדם.

או בכלל כל הנקודה השניה לגבי המלחמה :screwy::eek2:

כמו שאמרתי בהתחלה זאת תרד עדכון ותזכורת עכשיו בוא ננתח את 2 התגובות האחרונות שעל פניהם יצאה לך הנפיחה מהמוח

1. שיח קטארי מימן רכישת קרקעות במזרח ירושלים עבור החמאס.

2. הרשות הפלסטינאית פועלת כנגד מכירת קרקעות ליהודים בירושלים (הייתה על זה אפילו כתבה לאחרונה ששתים שמכרו נעצרו) דרך אגב הנה גזענות.

אולו עובדות אתה מוכן לללכת להתוכח עם סוכנות הבטחון הכללי שלנו.

3. האמריקאים רוצו לאסור על בניה יהודית בירושלים המזרחית (הנושא שביבי העלה רק לאחרונה) הנה גזענות.

4. בכיר פתח הכריז שהם שומרים תמיד על אפשרות להתנגדות מזוינת זאת רק שאלה של נוחות ושהשלום זה רק אמצעי להשגת המטרה (איום באלימות + הצהרת קוונות)

אתה מוזמן להתווכח עם הקלטות או מה שאתה רוצה.

אוקי עד כה זה סיכום כתבות מהשבוע האחרון בלבד, נשארה רק ההערה שלי בסוף שכמובן הידיעה לגבי הצהרת הכוונות ואוים הפלסטיני לא בא לביטוי בתקשורת הישראלית

ודעתי שאני מעריך את הבכיר הפתח על זה שלפחות הוא אומר את האמת בפנים ושיש לו מטרה מוגדרת לפניו, בניגוד לכל הסהרורים שחושבים שהמטרה זה השלום עכשיו הם לא חושבים על השלכות ארוכות טווח לא על ביטחון לא על כלכלה הם רוצים שלום עכשיו קרי פיתרון קסם שאני אוכל לנגב איתו את התחת.

עכשיו, אני מקווה שהייתה איזה אי הבנה ממקודם או שאולי אני עם שגיאות הכתיב שלי לא הסברתי את עצמי כהלכה או שעדין אתה חושב שאני פשיסט ?

פורסם

פשיזם לא קשור לא לשואה, לא לגזענות ולטבח.

מקורו באימפריה הרומית. קצת לפני מיין קאמפ ושיט.

עכשיו אם תצא רגע מהפינה המפגרת הזאת שנכנסת אליה "כולם נגדנו כי אנחנו יהודים" ותסתכל מהצד אתה תראה שבעצם כל אחד בעד האינטרסים שלו (וכן רוב האינטרסים של החמאס הם ישירות נגדנו, אבל זאת לא הנקודה)

ברור שאובמה לא רוצה, את אומבה מעניינת אך ורק טובתה של ארה"ב ולא טובתה של ישראל וזבה הגיוני, הוא נשיא ארה"ב ולא ראש ממשלת ישראל.

אנחנו רגילים שארה"ב מגבה אותנו אוטומאטית וברגע שאומרים לנו לא אנחנו ישר מתנפחים, עושים ברוגז ושולפים את קלף השואה, מה שלא מבינים פה זה שמתישהו זה יפסיק לתפוס.

וכן ברגע שאתה מגדיר כל אחד שרוצה שלום כ"יפי-נפש" אז כן אתה פרו-מלחמה.

מה לעזאזל אתה רוצה שהם יעשו? כאילו בשיא הרצינות? אם לא למדת מעולם היסטוריה, הם משתמשים ב ד י ו ק באותן השיטות בהן השתמשנו בתחילת המאה ה20, ברור שאני ישראלי, ברור שאני ציוני, פאקינג מוכח מעבר לכל ספק שטובת ישראל קודמת אצלי ע"פ טובת כל עם/קבוצה אחרת אבל אני גם יודע לשים בצד רגע את המעורבות שלי בעניין ולהסתכל אובייקטיבית על הנושא.

אם תפסיק להתקשקש סביב עצמך רגע ותסתכל טיפה אחורה אתה תראה ש"הצהרות" כאלו מפי "בכירים בפתח" ושאר מריעין בישין יוצאת כל שני וחמישי לאורך עשורים ולכן הם לא שווים התייחסות זאת פאקינג פוליטיקה זה כמו לפתוח כתבה על כל פעם שבייגה אומר תחת.

שים דברים בפרופורציה. או שאתה שתול של YNET או שאתה צריך ללכת לעבוד אצלהם, יש לך בדיוק את אותה גישת "כנסו-לפניקה-עכשיו" כמוהם.

אתה יושב פה בתור אסטרטג כורסא בכיר ועוד שניה אומר לנו לבנות מקלטים אטומיים, לאגור מים ונשק ולהינעל בפנים.

יש לנו כ"כ הרבה גופים שעוסקים באיסוף, ניתוח, סיכול וכו' שהם ממש לא צריכים אותך או את YNET או את הדיונים המפגרים האלה כדי לדעת מה לעשות.

על כל פסיק שאתה חושב שאתה יודע, הם יודעים קלסר.

לארגון קוראים "שלום עכשיו" כי הם מאמינים שתהליך השלום אמור להיות בראש מעיינינו וזה משהו שאמור היה להיות אתמול ולא מחר. ולא אני לא פעיל ולא תומך ולא מתפקד, סתם מישהו שאוהב לדעת על מה הוא מדבר.

ד"א אין לנו סוכנות בטחון כללית, יש שירות בטחון כללי ואין שם אף סוכן.

וכן אני חושב שאתה פשיסט, פשיסט כמו שממנו יש המון במדינה הזאת בזמן האחרון, מתלהמים, מציגים חצאיי עובדות הנוחים להם, לוחמי כורסא מהוללים שממול למרקע המחשב או הטלויזיה יודעים הכי טוב וקוראים למעשים מיידים ותקיפים ומטקבקים שצריך לשטח את עזה ולהפציץ את אירן.

אם בטחון מדינת ישראל כ"כ מעניין אותך, תתגייס לשב"כ/מוסד/מלמ"ב. לא מקבלים אותך ואתה עדיין רוצה לעזור? תתרום לקרנות שלהם

או נגיד תתנדב למילואים, אני בטוח שקצין הקישור שלך ישמח.

אבל לא, זה בעסה, זה לא מתאים, יותר קל לזרוע פאניקה מיותרת, חסרת סיבה ולטעון שכולם באים להשמיד אותנו ולנפח פילים מאיזה אפס שפטרול של מג"ב תפס אותו עם מצלמה מצלם מחסומים.

פורסם
  • מחבר

זה שאני ימני זה לא סותר את שאני בעד שלום להפך אני לא רק בעד שלום אני גם חושב שאין פתרון מעשי אחר

אבל זה שאני בעד שלום זה לא אומר שאני בעד שלום עכשיו תנועה משיחית שרואה את שלום ברגע זה כפתרון קסם לכל בעיותנו

עכשיו, בכל מחיר, אנחנו נחתום על הסכם שלום והכול יהיה בסדר, לא יהיה פיגועים שינאה הרוגים כולנו נחיה באחווה ואהבה !

יפה נפש בשבילי זה שמאלני קיצוני שלא מסוגל לראות משהו לראות את המציאות מבעד לאידיאלים בעולם שהוא חיי בו

לגבי שאר הדברים רובם פשוט :nixweiss: בין אם זה אי הבנה או משהו אחר אני לא הולך להכנס לדיון על זה עכשיו.

אני סה"כ מבקש לא לזרוק דברים לא נעימים באוויר, לכל מי שיש פה דעה אחרת, ביקורת הערה וכו בשביל זה הדיון הזה קיים תרשמו...

פורסם

אתה ממש לא מתבטא כך.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני רואה שאתה לא יורד מעץ שטיפסת עליו ולא לוקח את כל השטויות המצוצות מהאצבע שצבעת בתיאורים לבבים אבל לא קשורים למציאות...

קורא למעשים מיידים ותקיפים ומטקבקים שצריך לשטח את עזה ולהפציץ את אירן, מתנגד לשלום, חושב שכולם נגדנו כי אנחנו יהודים, לטעון שכולם באים להשמיד אותנו.

חרטטן זה יהיה תיאור מאוד עדין עבורך, בתור אחד שטוען שהוא מסתכל בצורה אוביקטיבית את הצלחת להקריץ רשימת של שטויות חסרות בסיס מהמוח הקודח שלך בשביל להתאים אותי לסטיראוטיפ כלשהו, אם תעשה חיפוש בפורום אחר נושא הללו אתה לא רק תראה שזה שטויות אלא אפילו שיצאת נגד הדברים הללו.

זה שאתה רואה את הדיונים הנ"ל בגזרת כנסו לפניקה במקום בוא נדון בנושאים החמים של היום זאת בעיה האישית שלך.

זה שאתה רואה כל מי שנגד דרכם של תנועות שבשם שלהם מופיעה המילה שלום הוא אוטמטית מתנגד לשלום זאת בעיה שלך.

(אם זה לסטריאוטיפ שלך אני בהחלט נגד המון תנועות "שלום" ונגד המון תנועות "זכויות אדם" למינהן)

דרף אגב אני שמח לדעת איך סיכום השבועי של כתבות המפתח הזה היה הצגת חצי עובדות (אם יש לך בעיה אתה מוזמן להתלונן לאלוהים/מי שלדעתך אחראי על הנושא שהביא עלינו את ההמקרים הנ"ל השבוע) אני אישית חושב שאלו כתבות רלונטיות והן תזכורת מצוינת בהתחשב בנושא החם הנוכחי בכותרות.

ולא אני לא דיברתי על צורת ביטוי אלא על זריקת דברים מעליבים באוויר כמו פשיסטים, נאצים וכדומה בדיוק כמו שאנשים קטנים עושים בשביל לעשות "כותרת" גדולה (בדיוק כמו שאתה טוען שYNET עושים) מעבר לזה אין לי מה להוסיף לך, אם יש לך עוד משהו לדון בו בנוגע לנושא המובא בכתבות בבקשה.

פורסם

לא הזכרתי נאצים ולעולם לא אגיד את זה לאפחד.

אבל ההתבטאויות שלך לגבי "יפי-נפש שחושבים ששלום זה פתרון קסם" די שמה אותך תחת הכותרת פשיסט. אין בזה שום דבר פסול, גם זו נקודת מבט.

וכן תאמין לי אני מודע יופ שרוב תנועות זכויות האדם הן פלוס מינוס קישקוש בלבוש שבא להציג אותנו בתור פושעים, הנקודה היא שאין שום דבר פסול בחתירה לשלום כי כמו שאמר קנדי "על האנושות לשים קץ למלחמה, או שהמלחמה תשים קץ לאנושות".

וכן אתה מנסה לזרוע פניקה אולי ככה אתה רגיל להתבטא אבל קח דוגמא

אין שום ניפוחים הם סה"כ מפרסמים מקרה ריגול של ערבי ישראלי בדיוק כמו שהם פירסמו מקרה של לכאורה ריגול שלנו בלבנון.

הסיבה שאני מביא את זה, זה כתזכורת, בהתחשב בהלך רוח של ערביי ישראל בזמן האחרון שהם הופכים יותר ויותר לאומנים ולא לאומנים ישראלים.

אז זה שנשמר שקט בזמן האחרון ואין פיגועים זה לא אומר כלום, החמאס הוא עליית מדרגה בכל הקשור לפן הצבאי שלהם וחלק מזה זה מודיעין ובסופו של דבר זה הגיוני מאוד שהם ישתמשו בקלף האלימות אחרי שהם יצליחו לישר את הדורים עם הפתח ובשניה שהשיחות לא ילכו לכיון שהם רוצים.

וכל הרעיון ברשת מודיעין זה לא רק איסוף מידע אלא במקרה שלהם זאת תשתית להתססה וציבור עני שמרגיש מקופח ועם רגשות לאומים זה קר פורה עבורם

בעיקר עכשיו שכל מיעוט לומד שעם קצת אלימות אפשר להשיג תוצאות, בסופו של דבר אנחנו נוכל למצוא את עצמנו במצב גרוע פי כמה מארועי אוקטובר.

כן זה ניתוח מאוד פסימי אבל הכוונה להזכיר את המצב פה, ולא להיות מופתעים אם התרחיש הפסימי הזה יתרחש והערבים ימצאו תרוץ לצאת לרחובות(כמו שקרה באינתיפדה שהשתמשו בעליה לירושלים כתרוץ)

טוב שאתה לא נביא זעם המבשר את חורבן המדינה.

אירועי אוקטובר לא הייו כאלה נוראים כמו שהמשטרע הייתה שאננית לחלוטין לאפשרות למרות אזהרות חוזרות ונשנות של השב"כ ואמ"ן ומה לעשות בגלל האופי המטומטם של הערסים במשטרע הם מתפסו עם המכנסיים למטה. אם הם לא היו מתערבבים בחרא של עצמם אלא מגיבים מיד ופורסים כוחות ימ"ס ויס"מ ורומסים מיד את ההתפרעות שומדבר לא היה מחריף כי אף אחד לא רוצה ש3 מסתערבים יגררו אותך לסוואנה עם אקדח צמוד לראש ואגרופים לכליות.

הדבר הטוב שיצא מזה זה העובדה שהמשטרע עכשיו לרוב ערוכה הרבה יותר טוב וסבלנית פחות להתפרעויות כאלו (ע"ע נסיונות שונים ומשונים בואדי-ערה ובאיזור כרמיאל, בעכו שוב הייתה פאשלה רבתי)

אנחנו שרדנו ואנחנו נשרוד, ישראל היא המדינה היחידה בהיסטורה המודרנית של כדור הארץ שמצליחה להתמודד גם עם לחימה קונבנציונאלית וגם עם לוט"ר במשך יותר מ 60 שנה תוך שמירה על אורח חיים תקין במדינה. ועובדה שאנו עושים את זה ללא עומק אסטרטגי לחלוטין רק מגדילה את האמון שיש בי כלפי כוחות הבטחון.

תפסיק להתייחס לכל פלוץ מוחי שיש לכל כתב עם דד-ליין ובחי סיפור ולהאדיר את זה בתור "פרשת ריגול" כי על פרשות הריגול לא אני, לא אתה ולא הכתב הזה לא יודעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים