פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים היי,החלטתי לפני כמה זמן לקנות רמקולים וכ.קול 4.1.. אני מחפש משהו במחיר של בערך 900-1000 שקל, לא יותר מזה.השימושים שלי במערכת הם מוסיקה ומעט סרטים.. בקשר לרמקולים אני די סגור על Creative Inspire 4400בקשר לכ.קול אין לי מושג מה לקנות.. המלצתם לי על Creative Audigy 2 ואמרתם לי שזה צריך לעלות בסביבות ה- 400 שקלאבל ברוב החנויות ראיתי את זה ב 700 שקל בערך.. כל הקטע הזה עם הכרטיסי קול של Creative לא מובן לי..אני לא יודע מה ההבדל ביניהם ואני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הגירסאות השונות.ראיתי את ה- Creative Audigy SE 5.1 Retail ב- 400 שקל - זה שווה את זה? מה האפשרויות שלו?כמו כן, רציתי לדעת עוד פרטים על ה Creative Inspire 4400 כמו:- מה החבילה מכילה? יש שלט?- לאיפה מתחברים כל הכבלים? לסאב או כל רמקול לכ.קול?- האם הרמקולים כוללים מתלים? אם לא איפה אפשר להשיג מתלים מתאימים?בתודה מראש,עומר שקדי.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים כמו כן, רציתי לדעת עוד פרטים על ה Creative Inspire 4400 כמו:- מה החבילה מכילה? יש שלט?- לאיפה מתחברים כל הכבלים? לסאב או כל רמקול לכ.קול?- האם הרמקולים כוללים מתלים? אם לא איפה אפשר להשיג מתלים מתאימים?בתודה מראש,עומר שקדי.יש שלט עם חוט שמתחבר לסאב,איתו אתה מפעיל את הרמקוליםכל הרמקולים מתחברים לסאבמהסאב יש שני יציאות של front /rear שמתחברות לכרטיס קול (כבל מצורף)הרמקולים לא כוללים מתלים,אבל מאחורה יש להם חור ,אז אתה יכול לתלות אותם על מסמרהרמקולים הקדמיים באים עם חוט באורך 2 מטר והאחוריים עם 3 מטר אורך.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים הרמקולים לא כוללים מתלים,אבל מאחורה יש להם חור ,אז אתה יכול לתלות אותם על מסמר LOL : רק אם הוא גר בבית עשוי עץ..
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר בקשר לרמקולים (Creative Inspire 4400), עם איזה כבלים הרמקולים מגיעים? חשופים? בננות או מיני-בננות והאם אפשר להאריך אותם?תחליטו, אפשר לתלות אותם או לא?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים LOL : רק אם הוא גר בבית עשוי עץ.. מה בדיוק מצחיק אותך? אני תליתי את הלווינים שלי ה2400 שלי על ברגים שתקועים בקיר
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים בקשר לרמקולים (Creative Inspire 4400), עם איזה כבלים הרמקולים מגיעים? חשופים? בננות או מיני-בננות והאם אפשר להאריך אותם?תחליטו, אפשר לתלות אותם או לא?הכבלים באים עם בננות קטנות שמתאמות לכרטיס קולואפשר לתלות אותם
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מה בדיוק מצחיק אותך? אני תליתי את הלווינים שלי ה2400 שלי על ברגים שתקועים בקיראתה יודע מה ההבדל בכלל בין בורג למסמר?!?!על מסמרים תולים תמונות קלות ולא יותר..על בורג אני יכול לתלות אותך :-X
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר חחח... תירגעו... ברור שאם אני יתלה את הרמקולים אני יתלה אותם כמו שצריך על ברגים ולא על מסמרים.אבל עדיין לא עניתם לי על השאלות בקשר לכ.קול ואני אשמח אם תענו ;D
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אתה יודע מה ההבדל בכלל בין בורג למסמר?!?!על מסמרים תולים תמונות קלות ולא יותר..על בורג אני יכול לתלות אותך :-Xזה איום?סתם, אני יודע שברגים זה לדברים כבדים אבל גם מסמר שתקוע היטב יחזיק את הרמקול... זה כולה 150-200 גרם.... לא יותר
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר אה ועוד משהו... אני רואה פה כ.קול Creative Audigy 2 Bulk...מה זה BULK ומה זה RETAIL?אני יודע ש OEM זה באריזה מקורית.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר וכשאתה אומר את זה אתה מתכוון ל BULK או ל RETIAL?תוכלו להמליץ לי על כרטיס קול בסביבות ה- 400 שקל?האם Audigy SE 5.1 Retail יתאים לי?או שכדאי לקנות את ה- Audigy 2 Bulk?מה היתרונות של כל כרטיס?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אני לא מבין מה הבעיה לתלות את הרמקול על מסמראני תקעתי מסמר בקיר ,עליו שמתי גוף של דיבל בלי הראש,מחזיק את הרמקול מצוייןהרמקול לא שוקל יותר מ 200 גרם כמו שאמרו
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים למה?!אז למה לא דבק דו צדדי וגמור עיניין?זו ממש טיפשות לתלות רמקול על "מסמר", מה הבעייה לקחת לרגע מקדחה ותוך דקה לקדוח חור , לדפוק דיבל ולהבריג בורג, זה הרבה יותר בטיחותי.תנסה לנדנד את המסמר ותיראה איך הוא ישר מאבד מחוזקו ובמקרה הגרוע הוא פשוט "יפוצץ" את הקיר ויצא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.