עבור לתוכן

Modu כישלון ידוע מראש או הצלחה?

Modu כישלון ידוע מראש או הצלחה? 2,285 הצבעות

1. 1. Modu כישלון ידוע מראש או הצלחה?

• הצלחה מסחררת
    • יצליח בצורה כזו או אחרת
    • כישלון
    • כישלון מוחץ
    • מה זה טלפון?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ביום רביעי, יושק הModu לראשונה בעולם, בסלקום, וזאת לאחר דחיות ממושכות (למעלה משנה, לדעתי).

האם לדעתכם המכשיר יצליח או יכשל?

לדעתי הוא יכשל, פעם הוא באמת יצר הייפ מטורף מסביבו אבל היום המגמה היא מכשיר אחד שעושה הכל ולא מכשיר אחד שמחובר למליון אחרים. גם אין לו מסך מגע והוא לא דור שלישי.

• תגובות 41
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

מסכים איתך , הם איחרו את הרכבת

הבעיה איתו זה בדיוק מה שמשווקים כאיתרון שלו: הדברים שמתחברים אליו

זה אולי נראה מגניב אבל (לדעתי) זה מאוד מתסכל , לחפש להחליף וכו...

שוק שיהיה לו יתרון זה בעיקר בני הנוער שאצלם זה יכול להיות הצלחה

פורסם

לדעתי הוא יכשל. הוא מגיע בזמן ממש לא מתאים, כדי להצליח הוא זקוק לשיתוף פעולה הדוק מחברות גדולות שכרגע מתחרות בו.

פורסם

נערך

פורסם

אני חושב שזה הולך להיות כישלון מוחץ בגלל שכרטיסי הסים גם ככה מספיקים לרוב האנשים

פשוט לוקחים את הסים לסלולרי אחר

אני לא חושב שיש צורך במכשיר כמו המודו

פורסם

כישלון אחד גדול שפספס את הרכבת! :xyxthumbs:

עכשיו, מה קרה מאחורי הקלעים?

חברת מודו הסודית של דב מורן שרצה לעשות "פורצ'ן" שנית לאחר סנדיסק המציא את המוצר החדש שלנו שתוכנן להימכר לפני שנה אאל"ט או שנתיים.. ??? (נראה לי שנתיים)

מה שקרה- היה הרבה היפ על המכשיר, הוא צבר אוהדים- האייפון היה בחיתולים וצבר קולות חיוביים ושליליים ונוצר מצב שהמודו יכל לפרוץ לשוק כפריצת דרך על ידיי שימוש בגלימות המתלבשות על המודו המקורי שגרמו למכשיר להיות "מותאם" לצרכן כפי שרצה- חובב מוזיקה? רוצה מכשיר פשוט? צריך מצלמה? סמארטפון? וכן הלאה...

בסופו של דבר חברנו מסלקום עמוס שפירא שגם הביא עלינו לטובה את ברכת האייפון חתם יחודיות עם חברת מודו שרק אצלם הוא ימכר ולא אצל שאר החברות.

אז מה לנו ולמודו היום?

המודו שנזכר להיתעורר להיתעורר מהקבר פתאום מצא טיימינג טוב עם השקת האייפון בארץ בעוד כחודש לכל היותר ובשורת המכשירים החכמים. עכשיו, אני לא רואה את חברת מודו מצליחה להשיג אוהדים לאור המצב. האייפון צבר אוהדים ברמה מדהימה שאין כמוהו! המודו נזרק מאחור "כפלאפון הכי קל" של שיאי גינס 2008 וזהו למעשה, הטלפון שלמעשה שווה לכלום ללא גלימה מכיר ג'יגה ביית זכרון מובנה שלא ניתן להרחבה כאשר היום הסטנדרט עומד על קבלה של 1GB עם החבילת בסיס של הנייד ואין אופציה להרחיב, עצוב לטעמי. מלבד זה גם הטלפון בעל מסך מאוד קטן, סוללה יחסית חלשה ודפוקה לאור המצב שאאל"ט המכשיר מסתמך על הסוללה במכשיר עצמו(כולנו יודעים איך הסוללות במכשירים דקים :P).

חוץ מזה גם קיים הרצון היום למוצריי מסך מגע שבין היתר כוללים ALL IN ONE סטייל N95 שהביא את המכה הראשונה באמת לעולם, כל זה בלי להגיע לחנות התוכנות המקוונת של אפל וחברות מתחרות שלמיטב זכרוני אפילו לא בגדר של רעיון אצל מודו.

עכשיו השאלה היא אם כל העולם יעבור לפלטפורמה של מודו ויכין גלימות וכמה המכשיר יעלה והכי חשוב- עד כמה הוא יתפוס?

אני אישית חושב ובגדול שהוא פיספס את הרכבת ובגדול כאחד שחשב ברצינות לקנות אותו אם הוא היה עולה מחיר נאה..

פורסם

המכשיר יעלה 500 ש"ח כאשר הראשונים שירכשו ויסכימו להשתתף בקבוצת סיקור יקבלו את ה500 ש"ח בחזרה באמצעות שיחות בסכום של עד 100 ש"ח כל חודש. ההשקה המלאה מתכוננת לאוקטובר.

פורסם

ומה אתה מקבל ב-500 שקל? את המכשיר עצמו? מה עם התוספות? גלימות וכאלה? (אני יודע שקוראים לזה-"מעילים", מעדיף לקרוא לזה גלימות..)

אני אשמח אם תוכל לספק פרטים, לינקים ושטויות :xyxthumbs:

נ.ב-

באוקטובר? אם ככה סלקום חפרה לעצמה את הקבר אם היא מצפה להפגיז במכשירים והיא מחויבת ל-100 אלף אייפונים ועל הדרך גם למכור קצת מכשירים של חברות אחרות. אאל"ט חברות מתחרות יכולות לתבוע את החברות הסלולאריות על כך שלא מפרסמות את המכשירים בצורה שווה ושמה דגש רב (מדי) על האייפון ולא נותנת במה למתחרים. :s05:

פורסם

עוד כמה פרטים שהצלחתי ללקט ברשת:

השקה רכה מתוכננת ביום רביעי הקרוב, מכירה דרך מיני-סייט באתר סלקום בלבד.

ב500 ש"ח מקבלים את המכשיר ו2 ג'אקטים לבחירה.

במהלך ההשקה הרכה מתכננים למכור מס' מאות מכשירים שישמשו כקבוצת סיקור, אותם רוכשים יקבלו 100 ש"ח כל חודש לשיחות. (משהו כזה)

השקה מלאה תהיה באוקטובר.

למודו יש חוזים בעשרות מיליוני דולרים עם מפעילות ברוסיה, בפיליפינים ובפולין(או מדינה אירופאית אחרת, לא זוכר בוודאות).

בהתחלה מודו תייצר גם את המוצרים שיהיה אפשר להכניס לתוכם את המכשיר אבל כבר יש לה חוזים חתומים עם חברות כמו פיליפס וקודאק.

במהלך השנתיים הקרובות מודו תהיה היחידה שתייצר ג'אקטים למכשיר ולאחר מכן גם חברות אחרות יוכלו לייצר ג'אקטים משלהן.

היצרנית של המודו היא foxcon הסינית שמייצרת גם את האיכספוד.

עד היום במודו הושקעו 98 מיליון דולר.

עלות פיתוח המודו נאמדת ב40 מיליון דולר ועלות פיתוח כל ג'אקט נעמדת ב150,000$. (לא בטוח שאני זוכר נכון)

למרות כל זאת אני עדיין מטיל ספק בהצלחת המכשיר עד שלא נראה מוצרים שיכולים להתממשק איתו נמכרים בשוק ואת מחירם. (מה שלא ימנע ממני להזמין אחד ביום רביעי ;))

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה יכול להיות נחמד ומלהיב לכמה זמן אבל אחרי זה זה פשוט לא נוח. כן, יהיה מגניב אם תהא איזו "חליפה" שתתן יכולות גראפיות מטורפות למכשיר אבל היא בטח תטחן סוללה ותיהיה גדולה, אז אני תמיד אצטרך עוד "חליפה" נורמאלית ליד. חוצמזה, כמו שאמרתי, המגמה היא היום לעבור למכשיר אחד הנותן את כל האופציות ולא כמה מכשירים.

ואגב, ראיתי שמישהו אמר פה שהאיפון היה בחיתולים כשהמודו הוכרז - אז לא. המודו הוכרז לפני איזה שנתיים ולא היה שום דבר לגבי איפון באותו זמן, גם לא היה את כל הקטע של המסכי מגע, מה שנתן למודו אפשרות מטורפת להשתלט על כל השוק, אילולא העיכוב.

פורסם

האמת היא שאני זקוק למכשיר כמה שיותר פשוט ונוח, בהתחלה התלהבתי מכל הפונקציות המתקדמות אבל בסופו של יום לא יוצא לי להשתמש בהן.

פורסם

חברה, העולם לא שחור ולבן.

יש מצב שהוא לא יהיה כשלון צורם ולא יהיה הצלחה מסחררת, אלא פשוט יהיה עוד מכשיר בשוק שנמכר בצורה נאה מינוס.

פורסם

Fail.

פורסם

הכל תלוי בשיווק.

האייפון הוכיח לנו שלא צריך את החומרה הטובה ביותר כדי להיות להיט בינלאומי.

פורסם

^

לא רק שיווק.

גם לשיווק יש חלק זה נכון אבל גם הטיימינג זה מניע לא קטן שעזר לאייפון לקפוץ כל כך.

אם לא הטיימינג המעולה אני לא בטוח שהאייפון היה מה שהוא עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים