עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך חזק יותר עם אוברקלוק: HD4890 Toxic/Vapor X או GTX 275?

Featured Replies

פורסם

איזה מביניהם הכי חזק עם אוברקלוק בינוני-גבוה?

כמו כן איזה חברה הכי טובה ל-GTX 275?

פורסם

שידרוג מ4870 ל4890 או 275 לא חכם לדעתי...

פורסם
  • מחבר

לא מדבר על שדרוג, סתם שאלה שעניינה אותי

פורסם

ה HD4890 הרגיל שווה בביצועים ל GTX275... הגרסאות שהזכרת הם גרסאות מומהרות, ככה שהם יהיו חזקות יותר...

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח.. אני זוכר מספר כתבות שמתארות ש-Toxic ו-Vapor X זה משהו עם הקירור.. (קירור מעט שונה או משהו). חוץ מזה, אם הן גרסאות מומהרות למה ב-skypc ה-vapor x עולה מעט יותר מה-OC Edition, למרות שהאוברקלוק שלו "נחות" יותר (הגרסאות של sapphire) ?

פורסם

VAPOR ו TOXIC זה גרסאות OC של SAHPPIRE שכוללת קירור מיוחד...

TOXIC רץ אם אני זוכר נכון ב 970 - 1000 MHZ ו VAPOR 930... בזמן שהתדר המקורי הוא 850...

OC EDITION הוא 901 MHZ לליבה, עם קירור מקורי...

פורסם

wait for end of the year new card is coming ati october release date,nvidia 2-3 month later

פורסם
  • מחבר

Toxic?

VAPOR ו TOXIC זה גרסאות OC של SAHPPIRE שכוללת קירור מיוחד...

TOXIC רץ אם אני זוכר נכון ב 970 - 1000 MHZ ו VAPOR 930... בזמן שהתדר המקורי הוא 850...

OC EDITION הוא 901 MHZ לליבה, עם קירור מקורי...

אהה אוקי. אגב הנה דבר נחמד שראיתי http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX275-896D3E-ACT-XT~8~0.htm

איזה לדעתך מוביל (מבחינת הקירור), מה שנתתי או ה 4890 Toxic?

wait for end of the year new card is coming ati october release date,nvidia 2-3 month later

אני יודע שיוצאים כרטיסים חדשים, אבל לקנות אותם זו לא התכנית שלי.. מקסימום לחכות שיצאו, ואז סביר להניח שכל המחירים יצנחו (לדוגמה HD4870X2 יעלה רק 1600, 4870 ישלה 700 וכו')

פורסם

אתה שואל איזה קירור יותר אפקטיבי ?! ה ACELLERO בטוח עדיף מהקירור של ה 4890...

מבחינת ביצועים קשה להגיד, אני לא יודע לכמה ה 275 מומהר...

פורסם
  • מחבר

תדר ליבה של 670 MHz, השיידרים על 1404 והזכרון על 2350 MHz. (יא אללה, אני בטוח שבעוד שנתיים-שלוש מישהו יפתח את הדיון הזה ויראה: "מה? אז היה תדר של רק 670? פפפ איך הגענו ל-2.5GHz"?) סתם מחשבה שצצה לי לראש :silly:

פורסם

קפוץ פשוט לעמוד האחרון בפורום הזה... אתה תגיד אותו דבר :D

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי ;D חצי מהשמות שם אפילו לא מצלצלים לי (טוב מה הפלא, הייתי בן 7 :lol: :lol:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים