עבור לתוכן

מצלמה לטיול בחול

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחותי מתכננת לנסוע לטיול בחו"ל ורוצה לצלם שם מצלמה טובה יותר מאשר ה-Nikon L1 שיש לנו כרגע - עדשה צרה מאוד של 36מ"מ, צריך להתרחק אחורה כמה צעדים כדי להכניס את כל הנוף לתמונה ובנוסף יש מריחות תמונה בעת צילום ללא חצובה.

היא לא סגורה על עצמה אם היא מעדיפה מצלמת זום או קומפקטית - הכי חשוב שיהיה שיפור משמעותי באיכות.

היא מעדיפה שתהיה אפשרות לעשות תמונה פנורמית, אבל לא חובה

תקציב עד 1600 שח.

צילום נוף, בעיקר ביום, אם יתאים ללילה עוד יותר טוב, ללא פלאש חיצוני.

שימוש בחצובה - לא בטוח - עיקר הצילום יהיה בהחזקה ביד.

טווח עדשה הוא חשוב בשבל צילום תמונות נוף.

המשקל גם - לא יותר מדי כבד בגלל שזה לטיול.

האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא ממש פשוט התעניינתי בכמה דגמים של פוג'י ושל פנסוניק, אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות טובות יותר.

Panasonic Lumix DMC-ZS3

Panasonic Lumix DMC-ZS1

Panasonic Lumix DMC-FX37

Fujifilm FinePix F100fd

היא חוששת שבגלל שהמצלמות האלה באות עם סוללה מובנית יכולה להיות בעיה להטעין את המצלמה בחול.

אשמח לשמוע הצעות וחוות דעת.

פורסם

תמיד אתה יכול לקנות מEBAY סוללות.

לדוג':

http://cgi.ebay.com/Battery-for-Panasonic-DMW-BCG10-BCG10e-TZ6-ZS1-TZ7-ZS3_W0QQitemZ370228347678QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item563354431e&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50

ואם מישהו יודע לי שהבטריות של הTZ5 מתאימות גם לTZ7(ZS3) אז אפשר להשיג 2 באותו מחיר של הראשון.

הZS3 יש לה עדשה רחבה, 25MM והיא מוציאה תמונות מעולות, עם ווידאו HD מיוצב, שאומרים שהוא מעולה.

חכה לתשובה ממישהו קצת יותר מבין, שיאשר או ישנה.

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

במחשבה שניה TZ7 לא כל כך נכנסת בתקציב.

fujifilm f200exr באה בחשבון

אגב יש הבדל בין TZ7 לבין ZS3 , או בין TZ6 לבין ZS1

מבקש לקבל עוד דעות וחוות דעת

פורסם

Panasonic Lumix DMC-ZS3

Panasonic Lumix DMC-ZS1

שתיהן נותנות תמורה פנטסטית למחיר. אתה מקבל זווית רחבה ומגוון קומפוזיציות תודות לזום המדהים. הן זריזות להפעלה (המעבד הקודם של הסדרה לא היה חזק דיו, לדעתי, כדי להתמודד עם המטלות- לא כך עם המעבד החדש), קומפקטיות מאוד, מיוצבות ול-ZS3 יש גם HD. לדעתי אין כאן התלבטות אמיתית ואין מצלמה עם יכולות דומות בטווח המחירים שלהן.

בנוגע לחצובה תבדוק את זה:

http://www.instructables.com/id/String-Tripod/

יש לטריק הזה כל מיני ווריאציות אבל כולן מאפשרת לך לקחת איתך מייצב קל משקל וקומפקטי שניתן לשליפה ברגע, ודי בזול.

פורסם
  • מחבר

היא עדיין לא סגורה מה לקנות? f200exr / f100fd / zs1

מה אתם הייתם בוחרים מבין ה-3?

פורסם

יש לי את הF200EXR ואני מאוד מרוצה ממנה.

הבעיה היא שהסוללה מספיקה לכ-200 תמונות במוד צילום רגיל.

כאשר משתמשים במוד EXR כלשהו הסוללה מספיקה לכ-120 תמונות בלבד והיא משמיעה קצת רעשים.

(דברים שמוזכרים במדריך למשתמש של המצלמה)

אבל אפשר להזמין מ-EBAY סוללה ב-4 דולר שעובדת מצוין.

חסרון נוסף הוא הכבל להעברת התמונות למחשב הוא מסורבל ולא נוח !!

אבל גם את זה אפשר לפתור בעזרת קורא כרטיסים שמתחבר USB.

זמני התגובה טובים מאוד למרות שבביקורות נכתב על 2.7 שניות, המצלמה מגיבה תוך פחות מ-2 שניות

וכבר אחרי חצי שניה המסך מציג את האוביקט מולו.

מבחינת איכות התמונה אני מרוצה מאוד, המצלמה עושה את העבודה בצורה מצויינת בהשוואה למצלמה הקודמת שהיתה לי (קנון A1000).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים