עבור לתוכן

עזרה בהרכבת המחשב - תקוע עם חיבורי לוח האם ...

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המושיעים ... אז ככה ,

עד היום הייתי בתול בבניית מחשב מ-א' ועד ת' ולבסוף החלטתי לקפוץ למים ...

העניין הוא שלא חשבתי שהעניין כזה מסובך !

התקנתי את לוח האם על המארז + את המעבד והמאורר שלו .

העניין שהסתבכתי איתו הוא שהחוטים שמגיעים מהמארז חלקם הגדול איני יודע לאיפה להכניס אותם . אני עובד במגביל עם חוברת ההדרכה של הלוח אך עדיין קצת מתקשה .

מעבר לכך אני לא יודע לאן להכניס את הכבל של הסאונד שיוצא מהCD

ולסיום אני לא מצליח לחבר את הפנל האחורי של הלוח (הפנל שמכניסים אליו את כבל המקלדת , עכבר , USB וכו')

אני מקווה שמישהו יוכל להדריך אותי אם זה בכלל אפשרי ...

תודה

פורסם

הפאנל הזה צמוד ללוח האם

מה אתה לא מצליח איתו בדיוק ?

פורסם

לגבי הכבלים שמגיעים מהמארז

אם יש לך USB בקדימה של המארז תגיד, אני כרגע יוצא מתוך הנחה שאין לך

יש לך משהו כמו 5 כבלים שיוצאים, reset switch, power switchm power led, hdd led, pc speaker

יכול להיות שאין לך pc speaker תלוי במארז

בכל מקרה בלוח אם בדרך כלל בפינה הימנית למטה יש מלא פינים, תבדוק בחוברת הוראות מה התפקיד של כל פין ותחבר אליו את הכבל המתאים. שים לב ל-2 ה-led יש פלוס ומינוס, אם תחבר אותן הפוך הן לא יפעלו אבל לא יגרם נזק לשום דבר. המינוס זה בדרך כלל הכבל השחור והפלוס הכבל הצבעוני. תבדוק בחובר איזה פין הוא הפלוס ואיזה המינוס.

אם יש לך כרטיס קול על הלוח אם צריך להיות לך כניסה של cd-in בלוח אם, תבדוק בחוברת הוראות. אין חובה לחבר את הכבל הזה הוא נחוץ רק להשמעה של דיסקים של מוזיקה (של מערכת ולא MP3)

לגבי הפנל האחורי היית צריך להרכיב אותו לפני שהרבתי את הלוח במארז

פורסם
  • מחבר

לגביי הפאנל האחורי , הסרתי את הפאנל המקורי של המארז מכיוון שהוא לא התאים ללוח . עכשיו , בלוח היה פאנל שאמורים איכשהוא להרכיב כדי שכלפי חוץ יהיה סגור .

פורסם

תפרק את הלוח ותרכיב אותו מבפנים

פורסם
  • מחבר

אז ככה , את החיבורים האלה חיברתי סבבה , העניין הוא שיש עוד כבלים כמו GND , VCC , DATA 1 DATA 2 ו POWER LED + וPOWER LED - שאני לא יודע איפה לחבר .

לא רשום לגביהם בחוברת ההדרכה .

ולא מצאתי את החיבור של CD IN ולא מוזכר לגביו כלום .

פורסם

אתה צריך להכניס את הפאנל שקיבלת עם הלוח, בין הלוח למארז.

פורסם

לגביי הפאנל האחורי , הסרתי את הפאנל המקורי של המארז מכיוון שהוא לא התאים ללוח . עכשיו , בלוח היה פאנל שאמורים איכשהוא להרכיב כדי שכלפי חוץ יהיה סגור .

אם כבר הרכבתה את הלוח אתה צריך להוציא אותו :P כי הפאנל הזה נכנס מהבפנים ופשוט לוחצים עליו חזק והוא נכנס

נראה לי שהייתי איטי מדי :-\

פורסם

אני חושב שאתה צריך קודם לקרוא טוב את ההסברים שקיבלת יחד עם הלוח

בדרך כלל מצרפים שם הסברים מפורטים ומצולמים מה מתחבר למה.

פורסם
  • מחבר

חברה תודה לכולכם !!! אני ימשיך לקרוא בחוברת עזרתם לי אחלה תודה .

פורסם

אז ככה , את החיבורים האלה חיברתי סבבה , העניין הוא שיש עוד כבלים כמו GND , VCC , DATA 1 DATA 2 ו POWER LED + וPOWER LED - שאני לא יודע איפה לחבר .

לא רשום לגביהם בחוברת ההדרכה .

ולא מצאתי את החיבור של CD IN ולא מוזכר לגביו כלום .

ה-power led פלוס ומינוס זה החיבור בלוח אם ל-Power led. פשוט פיצלו את זה ל-2 פינים. חפש בחוברת לאיפה מתחבר הפלוס ולאיפה מתחבר המינוס

לגבי כל השאר - יש לך חיבור USB בחלק הקדמי של המארז? אם כן חפש בהוראות איפה יש לך בקר USB על הלוח אם ומה סדר הפינים שלו. בדרך כלל זה קבוצה של 5X2 פינים כאשר יש פין פנתי אחד חסר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים