עבור לתוכן

המלצה| הרכבת המחשב הנכון עד 3K

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה חלקים טובים במחשב הישן

כמו למשל 4670 ATI

וזיכרון של 2 ג'יגה

וHD חזק וטוב

אבל מעבד ולוח אם ישן

ולכן אני מציג את האופציה הטובה ביותר שלי לסכום נמוך של כסף (כלל מארז גיימינג מיקצועי )

nwnt2zmuhqwy.bmp

מחשב זה כלל כל מה שצריך כדי לבצע OC נקי וחזק הכולל קרור מסיבי ומעבד קריר ^^

תגובות על הרעיון ^^

פורסם

האמת מפרט לא משהו.

המפרט מתאים לOC בינוני. יהיה משתלם יותר להחליף את המעבד לE6300 שכן הוא עדיף לאוברקלוק ומשתלם מאוד.

המארז מאוד יקר בגרסא הזו וממש לא משתלם. תשלם 100 שקלים פחות ותקח את הגרסא הרגילה של CM690/590 או אנטק 300.

ספק הכח הוא ג'נרי, אל תקח אותו. או שתקח פה HEC500 או אנרמקס טומהוק 405W.

את המאוורר הנוסף למארז תעיף (שוב, ג'נרי...) ותחליף אותו במאוורר חזק ואיכותי כמו AC 120MM PWN או יקרים יותר אם תרצה כמו אנרמקס טויסטר וScythe אס-פלקס.

פורסם

השוואה בין E6300 לQ8200

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=94&p2=52

מערכת מורכבת ששדרגתי מTms&Fox לכן יוצא גם זול יותר + המהרה למעבד

5.Tms&Fox X63 HD4850

מעבד

INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ₪466

קירור למעבד

Xigmatek HDT-S964 H.D.C CPU Cooler ₪150

לוח אם

Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ₪453

זיכרון

DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL4 Adata/Gskill/Geil HS ₪310

כרטיס מסך

ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪550

דיסק קשיח

Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪305

כונן אופטי

צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ₪129

ספק כוח

SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪360

מארז

Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ₪324

הרכבה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ₪75

סה"כ מחיר למערכת:₪2894

3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:₪2807.18

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

פורסם
  • מחבר

הרעיון הזה עלה מברור בחנויות מחשבים וחברים טובים שהמלעיצו לי על הלוח והמעבד הזה בשילוב המיפרט הישן שלי

לכן אני מציג אותו ואני גם קונה אותו

הספק כוח הזה חזק ואמין ואינו רועש (יש לי אותו ואני עובד במחשב ישן יחסית)

המעבד נחשב הקריר ביותר בשוק והזול ביותר לרמה שלו לכן אני קונה אותו והלוח אם טוב זול של חברה טובה ומומלץ בשוק.

אהה ורוחב הפס סבבה לגמרה DDR2 1333 לבעללי תקציב נמוך

והמארג טוב אני צריך מארז שלא מיתחמם ולא מתמלא באבק לכן הוא אופציה טובה אבל

על האיברור לא חשבתי ואני אשקול ליקנות מאווררים אחרים וטובים יותר כשהכסף יהיה בידיי

ושוב אני מדגיש המחשב מיועד לשנה הבאה ולמשחקים חדשים שידעו לנצל את הQ בצורה טובה ויעילה.

כיום המחשב שלי מריץ משחקים חזקים אבל עם מלא בעיות כמו טעינות ממושחות והותחממות מעבד תודה על ההצעה להחליף את המעבד אבל אני נישאר עם

ההחלתה שלי ^^

נ.ב.

Q8200 מיועד לOC לכן התוצאות שיש באתר שננתה לא ממש נכונות תראעה את היכולת המקסימלית של שניהם ושילוב טוב עם קרור ולוח אם טוב

אני רק אומר ש 45 עדיף על 65

תהנו אחים שלי ^^

פורסם
הרעיון הזה עלה מברור בחנויות מחשבים וחברים טובים שהמלעיצו לי על הלוח והמעבד הזה בשילוב המיפרט הישן שלי

אתה מעדיף להקשיב לחברים שלך ולא לאנשים שמבינים בחומרה? ועוד בירור בחנויות? המטרה העיקרים של מוכרים בחנויות היא למכור, רובם שמים שיט על רכיבים איכותיים והם בד"כ מציעים מה שיש להם במלאי.

אם אתה רוצה לקחת מעבד מרובע ליבה- טוב לאוברקלוק, קח Q6600 או Q6700. הם ישנים יותר ומעט חמים יותר מQ8200 אבל בעלי מכפלה גבוהה יותר וכבר הוכיחו את עצמם כמעולים לאוברקלוק. בנוגע ללוח האם, רוב האנשים המוחלט שניסו לבצע אוברקלוק גבוה עם הלוח הזה, לא הצליחו לעבור באס של 420- אפשר להגיד שזוהי מגבלה של לוחות מבוססים P43. לעומת זאת, עם לוח P5QL של אסוס שהוא המתחרה הישיר לדגם הזה, הצליחו להגיע לתדרים גבוהים יותר על אף האי-נוחות בביצועי אוברקלוק בלוחות אסוס. בכל מקרה עם הפריזר אתה לא תגיע לתדרים מאוד גבוהים גם אם תקח לוח מבוסס P45.

לכן אני מציג אותו ואני גם קונה אותו

אז למה פתחת דיון אם אתה כ"כ נחוש לקנות את המחשב? סתם ככה?

המעבד נחשב הקריר ביותר בשוק והזול ביותר לרמה שלו לכן אני קונה אותו והלוח אם טוב זול של חברה טובה ומומלץ בשוק.

לרמה שלו? למה באיזה רמה הוא? ציינתי מקודם שיש את Q67 וQ66 בערך באותו המחיר והם עדיפים בהרבה לאוברקלוק.

על האיברור לא חשבתי ואני אשקול ליקנות מאווררים אחרים וטובים יותר כשהכסף יהיה בידיי

עדיף לקנות מחשב מחשב איכותי ומשתלם שכבר הכול כלול בו. כפי שרשמתי לך בתגובתי הקודם רוב החלקים אצלך לא משתלמים (מארז ומעבד) וג'נריים (קירור, ספק ואפילו היית מציע לקחת זיכרונות חדשים איכותיים יותר שיתמכו באוברקלוק ללא חשש להגבלה).

ושוב אני מדגיש המחשב מיועד לשנה הבאה ולמשחקים חדשים שידעו לנצל את הQ בצורה טובה ויעילה.

אין לדעת מה יהיה שנה הבאה. עובדה שכבר מעבדי קוואד קיימים לשוק הרחב בסביבות השנתיים, ועדיין למרות כל הצפיות אפילו משחקים שתומכים באופן מלא במרובעי ליבה לא מציגים שיפורים ניכרים לעומת הכפולים (אם בכלל). מחשב לא קונים לעתיד, קונים להווה.

כיום המחשב שלי מריץ משחקים חזקים אבל עם מלא בעיות כמו טעינות ממושחות והותחממות מעבד תודה על ההצעה להחליף את המעבד אבל אני נישאר עם

ההחלתה שלי ^^

כרטיס המסך שלך די חלש ואני בספק אם הוא יריץ/מריץ משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. אם תקנה בעתיד כרטיס חזק יותר אני גם בספק אם הספק לא ישרף ויגרור איתו עוד כמה חלקים במידה ותשאיר אותו.

Q8200 מיועד לOC לכן התוצאות שיש באתר שננתה לא ממש נכונות תראעה את היכולת המקסימלית של שניהם ושילוב טוב עם קרור ולוח אם טוב

המטרה העיקרית של אוברקלוק היא לקחת רכיב משתלם ו"לתת בראש", או לקחת רכיב חזק מאוד בעל תמיכה טובה באוברקלוק גבוה (לדוגמא מעבד BE של AMD או אקסטרים של אינטל בעלי מכפלה פתוחה-כמובן לא משתלמים (תקף לאינטל)).

לסיכום תקח מה שאתה רוצה אני לא צריך לשכנע אותך וזאת גם לא מטרת הדיונים פה. אני מציע לך חלקים איכותיים יותר ומערכת בכללי עדיפה לאוברקלוק, אם אתה מעדיף לשמוע לחבריך שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

גם E6300 הוא 45nm - אני כמובן מתכוון לE6300 החדש ולא לישן שהוא 1.86Mhz

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=41493&processor=E6300&spec-codes=SLGU9

לגבי הOC הE6300 עם תדר התחלתי של 2.8Ghz עם מכפלה של 10.5 מול Q8200 עם תדר של 2.33Ghz עם מכפלה של 7 (Q8200 במחיר כפול מהE6300 אם אתה לוקח E6300[שהוא אגב גם קריר יותר] אתה פשוט יכול לקחת קרור טוב יותר למעבד מהQ8200 ולהגיע לתדר גבוהה יותר)

את כל השאר כבר יאיר אמר

לסיכום תקח מה שאתה רוצה אני לא צריך לשכנע אותך וזאת גם לא מטרת הדיונים פה. אני מציע לך חלקים איכותיים יותר ומערכת בכללי עדיפה לאוברקלוק, אם אתה מעדיף לשמוע לחבריך שיהיה לך בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים