פורסם 2009 ביולי 1816 שנים חיבור של 2 מסכים למחשב זה עסק פשוט, רוב הכרטיסים באים עם 2 חיבורי DVI. אבל מה קורה אם רוצים לחבר 3 מסכים?המוטיבציה היא שיהיו לי חיבורים קבועים ל-2 מסכים על שולחן העבודה, ועוד טלויזיית LCD.מה דעתכם?האם 2 כרטיסי מסך על לוח אם עם SLI/crossfire, בלי הפעלה של SLI/crossfire יתן מענה לבעיה?האם מישהו אי פעם ניסה?
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר נסה את TripleHead2Go מעניין, אבל במחיר שלו אני קונה מחשב נוסף לצפיה ב-HD. הממ.. שכחתי לציין שיהיו לי שני כרטיסי מסך PCIE (הנוכחי ועוד חדש בקרוב), אז אם לוח עם שני חיבורי PCIE יעשה את העבודה, זה יכול להתאים לי. אי אפשר לחבר את המסכים ב-DVI, ואת ה-LCD ביציאה לטלוויזיה בו זמנית? "ביציאה לטלויזיה" - האם אתה מתכוון לחיבור svideo? אם כן אז התשובה היא לא, כי זו טלויזיית FHD LCD, זה יהיה עוול לחבר אותה עם svideo למחשב אני יכול לחבר באופן קבוע שני מסכים, וכשאני צופה ב-LCD לנתק אחד מהמסכים ולחבר ל-LCD. אבל אני מחפש פתרון בלי העברה של כבלים.
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים ^^^ הבנתי. כן, HD זו בעיה מעט גדולה יותר, השאלה היא אם התכיפות בה אתה עובר בין המסכים מצדיקה מציאת פתרון לזה? (זה לא מאוד קשה לנתק ולחבר את ה-DVI)
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר התכיפות לא גדולה במיוחד, וכנראה שזה מה שאני אעשה אם לא אמצא פתרון אלגנטי. אבל כרגע אני מחפש אחרי פתרון אלגנטי.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים שני מסכי המחשב שלך מציגים תמונה זהה או שהם מהווים המשך אחד לשני?אם האפשרות הראשונה נכונה יש לך פתרון די פשוט: (ואם לא, סתם ביאסתי אותך :-[)http://www.daganm.co.il/rec/335
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים אם יש לך מעבד של אינטלאתה יכול לקנות לוח אם מבוסס G45 + כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI הצפסט מאפשר שימוש בכרטיס מסך מובנה בנוסף לכרטיס מסך חיצוניאם יש לך יציאת pcieX1 ו - windows vista אתה יכול לחבר כרטיס מסך נוסף (מאותו חברה שפועלת עם אותם דריברים), רק תוודא הכרטיס אכן נכנס פיזית ולמארז שלך יש יציאה אחורית
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר זה כבר נשמע כמו פתרון אם יש לך יציאת pcieX1 ו - windows vista אתה יכול לחבר כרטיס מסך נוסף (מאותו חברה שפועלת עם אותם דריברים), רק תוודא הכרטיס אכן נכנס פיזית ולמארז שלך יש יציאה אחורית בכל מקרה יהיה לי בטוח כרטיס מסך, אז אין בעיה של מקום במארז ויציאה אחורית. רק רציתי להבין למה אתה מתכוון באומרך: "כרטיס מסך נוסף (מאותו חברה שפועלת עם אותם דריברים)"
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים ^^^אם יש לך כרטיס מסך מבוסס ATI אז> כרטיס נוסף מבוסס ATIאם יש לך כרטיס מסך מבוסס nvidia > כרטיס מסך מבוסס nvidia אישית ניסתי את זה עם כרטיס מסך של ATI - HD4850+HD4350 כשה - hd4350 יושב ב - PCIeX1 עם nvidia - אין לי נסיון למרות שקראתי שגם איתם זה עובדדוגמאות לגבי הדריבר: כרטיסי מסך מסדרת HD3xxx ו - HD4xxx יעבדו אבל כרטיסי מסך מדגם HD2xxx לא יעבדו עם HD4/3/xxxxדוגמה נוספת: שתי כרטיסי מסך מדגם HD2xxx לגבי HD1xxx ומטה אני לא יודע*לגבי HD2xxx וסדרות HD4xxx, HD3xxx אפשר לנסות להשתמש בדריברים ישנים 9.3 אבל לא לא יודע עם זה יעבוד
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר חשבתי שהתכוונת לשימוש בכרטיס אחד (עם שתי יציאות) בנוסף ל-on board (יציאה אחת), ולא לשני כרטיסי מסך. אם יש לי שני כרטיסי מסך, אז אני צריך לוח אם עם שני PCIE, ואז איך קשור ה-on board?
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים חשבתי שהתכוונת לשימוש בכרטיס אחד (עם שתי יציאות) בנוסף ל-on board (יציאה אחת), ולא לשני כרטיסי מסךגםנתתי לך שתי אפשרויותשאתה משתמש ב - מובנה של g45 זה לא משנה לגבי הכרטיס המסך החיצוני, אתה יכול לשים איזה שבא לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.