עבור לתוכן

שאלה על חיבור 3 מסכים למחשב

Featured Replies

פורסם

חיבור של 2 מסכים למחשב זה עסק פשוט, רוב הכרטיסים באים עם 2 חיבורי DVI.

אבל מה קורה אם רוצים לחבר 3 מסכים?

המוטיבציה היא שיהיו לי חיבורים קבועים ל-2 מסכים על שולחן העבודה, ועוד טלויזיית LCD.

מה דעתכם?

האם 2 כרטיסי מסך על לוח אם עם SLI/crossfire, בלי הפעלה של SLI/crossfire יתן מענה לבעיה?

האם מישהו אי פעם ניסה?

פורסם

נסה את TripleHead2Go

פורסם

אי אפשר לחבר את המסכים ב-DVI, ואת ה-LCD ביציאה לטלוויזיה בו זמנית?

פורסם
  • מחבר

נסה את TripleHead2Go

מעניין,

אבל במחיר שלו אני קונה מחשב נוסף לצפיה ב-HD.

הממ.. שכחתי לציין שיהיו לי שני כרטיסי מסך PCIE (הנוכחי ועוד חדש בקרוב), אז אם לוח עם שני חיבורי PCIE יעשה את העבודה, זה יכול להתאים לי.

אי אפשר לחבר את המסכים ב-DVI, ואת ה-LCD ביציאה לטלוויזיה בו זמנית?

"ביציאה לטלויזיה" - האם אתה מתכוון לחיבור svideo? אם כן אז התשובה היא לא, כי זו טלויזיית FHD LCD, זה יהיה עוול לחבר אותה עם svideo למחשב :nono:

אני יכול לחבר באופן קבוע שני מסכים, וכשאני צופה ב-LCD לנתק אחד מהמסכים ולחבר ל-LCD. אבל אני מחפש פתרון בלי העברה של כבלים.

פורסם

^^^ הבנתי. :xyxthumbs:

כן, HD זו בעיה מעט גדולה יותר, השאלה היא אם התכיפות בה אתה עובר בין המסכים מצדיקה מציאת פתרון לזה? (זה לא מאוד קשה לנתק ולחבר את ה-DVI)

פורסם
  • מחבר

התכיפות לא גדולה במיוחד, וכנראה שזה מה שאני אעשה אם לא אמצא פתרון אלגנטי. אבל כרגע אני מחפש אחרי פתרון אלגנטי.

פורסם

שני מסכי המחשב שלך מציגים תמונה זהה או שהם מהווים המשך אחד לשני?

אם האפשרות הראשונה נכונה יש לך פתרון די פשוט: (ואם לא, סתם ביאסתי אותך :-[)

http://www.daganm.co.il/rec/335

פורסם

אם יש לך מעבד של אינטל

אתה יכול לקנות לוח אם מבוסס G45 + כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI

הצפסט מאפשר שימוש בכרטיס מסך מובנה בנוסף לכרטיס מסך חיצוני

אם יש לך יציאת pcieX1 ו - windows vista אתה יכול לחבר כרטיס מסך נוסף (מאותו חברה שפועלת עם אותם דריברים), רק תוודא הכרטיס אכן נכנס פיזית ולמארז שלך יש יציאה אחורית

פורסם
  • מחבר

זה כבר נשמע כמו פתרון :yelclap:

אם יש לך יציאת pcieX1 ו - windows vista אתה יכול לחבר כרטיס מסך נוסף (מאותו חברה שפועלת עם אותם דריברים), רק תוודא הכרטיס אכן נכנס פיזית ולמארז שלך יש יציאה אחורית

בכל מקרה יהיה לי בטוח כרטיס מסך, אז אין בעיה של מקום במארז ויציאה אחורית. רק רציתי להבין למה אתה מתכוון באומרך: "כרטיס מסך נוסף (מאותו חברה שפועלת עם אותם דריברים)"

פורסם

^^^

אם יש לך כרטיס מסך מבוסס ATI אז> כרטיס נוסף מבוסס ATI

אם יש לך כרטיס מסך מבוסס nvidia > כרטיס מסך מבוסס nvidia

אישית ניסתי את זה עם כרטיס מסך של ATI - HD4850+HD4350 כשה - hd4350 יושב ב - PCIeX1

עם nvidia - אין לי נסיון למרות שקראתי שגם איתם זה עובד

דוגמאות לגבי הדריבר: כרטיסי מסך מסדרת HD3xxx ו - HD4xxx יעבדו אבל כרטיסי מסך מדגם HD2xxx לא יעבדו עם HD4/3/xxxx

דוגמה נוספת: שתי כרטיסי מסך מדגם HD2xxx

לגבי HD1xxx ומטה אני לא יודע

*לגבי HD2xxx וסדרות HD4xxx, HD3xxx אפשר לנסות להשתמש בדריברים ישנים 9.3 אבל לא לא יודע עם זה יעבוד

פורסם
  • מחבר

חשבתי שהתכוונת לשימוש בכרטיס אחד (עם שתי יציאות) בנוסף ל-on board (יציאה אחת), ולא לשני כרטיסי מסך. אם יש לי שני כרטיסי מסך, אז אני צריך לוח אם עם שני PCIE, ואז איך קשור ה-on board?

פורסם
חשבתי שהתכוונת לשימוש בכרטיס אחד (עם שתי יציאות) בנוסף ל-on board (יציאה אחת), ולא לשני כרטיסי מסך

גם

נתתי לך שתי אפשרויות

שאתה משתמש ב - מובנה של g45 זה לא משנה לגבי הכרטיס המסך החיצוני, אתה יכול לשים איזה שבא לך

פורסם
  • מחבר

סבבה.

אתה מכיר לוחות p45 עם כרטיס מסך מובנה?

פורסם

^^^

אין לוחות P45 עם כרטיס מסך מובנה

פורסם
  • מחבר

אופס טעות, התכוונתי G45

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים