עבור לתוכן

המלצה בנוגע לקרטיס קול

Featured Replies

פורסם

אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD.

אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש:

1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות

2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות

3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם

4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול הנפרד

5.האם יש פתרונות טובים יותר? רכישת רסיבר שיתחבר לכרטיס קול על הלוח או נפרד ואליו האוזניות?

בתודה מראש.

פורסם

תן קצת פרטים, למה אתה מתכוון בדיוק כשאתה אומר "מערכת סטריאו" - מערכת מיני או מגבר+רמקולים. אם כן אז איזה דגם.

כמו כן איזה כרטיס קול יש לך על הלוח אם (או לפחות מה הדגם של הלוח אם שלך).

ובעיקר: מה בכלל התקציב שלך?

בעקרון הפתרון האידיאלי הוא כרטיס קול מקצועי, מגבר וזוג רמקולים. כשאת האוזניות אתה מחבר למגבר (מגבר נפרד לאוזניות זה עוד יותר אידיאלי אבל זה כבר קצת הגזמה אני מניח ;)).

פורסם
  • מחבר

יש לי מערכת מיני סוני GR7 בת איזה 10 אם לא יותר

אני קונה כרגע מחשב חדש כנראה הלוח אם יהיה Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2 Plus

יש עליו כרטיס קול:

Realtek ALC888 codec

High Definition Audio

2/4/5.1/7.1-channel

Support for S/PDIF In/Out

Support for CD In

היום יש לי כרטיס קול נושן של קריאטיב SB LIVE

רמקולים לא באים בחשבון כי אני לא יכול להישתמש בהם, השימוש יהיה באוזניות.

האם במקרה זה הפתרון בשילי הוא רכישת מגבר יעודי לאוזניות שיתחבר לכרטיס הקול על לוח האם?

פורסם

יש לי מערכת מיני סוני GR7 בת איזה 10 אם לא יותר

אני קונה כרגע מחשב חדש כנראה הלוח אם יהיה Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2 Plus

יש עליו כרטיס קול:

Realtek ALC888 codec

High Definition Audio

2/4/5.1/7.1-channel

Support for S/PDIF In/Out

Support for CD In

היום יש לי כרטיס קול נושן של קריאטיב SB LIVE

רמקולים לא באים בחשבון כי אני לא יכול להישתמש בהם, השימוש יהיה באוזניות.

האם במקרה זה הפתרון בשילי הוא רכישת מגבר יעודי לאוזניות שיתחבר לכרטיס הקול על לוח האם?

במקרה שהשימוש היחידי הוא אוזניות אז כן בהחלט, מגבר לאוזניות הוא הפתרון האיכותי ביותר וגם הזול ביותר (בהשוואה למגבר סטריאו למשל). אני לא יכול להמליץ לך על דגם מסויים כי אני לא כ"כ מתמצא בתחום הזה של מגברי אוזניות, אבל יש כאן הרבה בפורום שמבינים בזה.

כרטיס הקול של הלוח אם הוא סביר, אני מניח שאתה תוכל להשאר איתו בינתיים ומקסימום בעתיד לשדרג כרטיס קול.

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

לא ממש חשבתי על תקציב כי לא ממש החלטתי על מה ללכת.

מבחינתי במקרה זה השיקול הוא תועלת. אין לי בעיה להשקיע כסף אם הפתרון יתן תוצאה ששווה את ההשקע.

פורסם

shantax, איזה מגבר הוא צריך כבר לכרטיס קול כזה?

שינסה קודם בלי מגבר, ויראה מה האיכות. עדיף שתהיה לו נקודת התייחסות כלשהי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים