עבור לתוכן

מפרט מבוסס x58 או מפרט p55

Featured Replies

פורסם

האם שווה לחכות חודשיים ללוחות החדשים והמעבדים החדשים?

פורסם

שווה שווה.

אבל בתכל'ס הכל שאלה של תקציב. מעבדי ה- i5 יהיה חזקים מהמעבדים של היום ומתקרבים בביצועים ל- i7 (אאל"ט יש דגם/ים של i5 שחזקים מ- i7 920), וייעלו הרבה פחות ממערכת מבוססת X58. ככה שאם אתה יכול לסחוב חודשיים, אני חושב שזה מאוד מאוד יישתלם לך, גם בביצועים וגם ב"חור" קטן יותר בכיס.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה

פורסם

אף אחד פה לא מגיד עתידות לכן אי אפשר להבטיח לך שכשI5/I3 יצאו הם יהיו משתלמים.

לרוב כאשר יוצאים רכיבים חדשים הם מאוד יקרים ולא משתלמים, ולוקח שבועות אם לא חודשים עד שהמחירים נהיים "שפויים". כל הזמן יוצאת חומרה חדשה לכן לחכות לא ממש יעזור לך. אם אתה מתכנן לקנות את המחשב ואין לך בעיה לחכות בתקווה שתחסוך...תחכה. אם אתה רוצה את המחשב עכשיו ולא בטוח אם כדאי לך לחכות, תקנה עכשיו.

פורסם

עדיף לחכות , חודשיים זה לא הרבה זמן . חוצמזה יש משהו שאתה לא מצליח להריץ ?? תחשוב על זה !

פורסם

מה שכן ניתן להבטיח לך, זה שעם צאת המעבדים החדשים הדור הנוכחי יוזל, לכו בכל מקרה תחסוך אם תחכה.

נ.ב: אני נמצא בדיוק באותה הדילמה: חסכון ;D אל מול קיץ נטול משחקים. :'(

פורסם
  • מחבר

עדיף לחכות , חודשיים זה לא הרבה זמן . חוצמזה יש משהו שאתה לא מצליח להריץ ?? תחשוב על זה !

אני לא מצליח להריץ סרטים מעל 720p , יש לי כרטיס מסך AGP בן 5 שנים.. יש לי המון סרטים 720p ו- 1080p שהורדתי. ואני מחכה לתזמון טוב לקנות מחשב כבר חצי שנה, בהתחלה הרתיע אותי לקנות לוח אם מבוסס x58 בגלל המחיר היקר. למשחקים יש לי סוני 3 אז אני מסודר. רק סרטים זה הבעיה שלי.

פורסם

^^^

לדעתי אין לך מה לחכות...

חומרה חדשה יוצאת תמיד , אחרי שה - I5 45nm יצאו יש לך את שבבי 32nm שגם להם יהיה שווה לחכות וגם הם יגררו ירידת מחירים...

פורסם

אם יש לך PS3 למשחקים, אין לך סיבה לחכות, אתה לא צריך מחשב חזק כל כך בכדי להריץ סרטי HD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים