פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים איך אפשר להלתלהב מהOMNIA HD...מכשירים של סמסונג הם כלכך...כלכך....בעחס.עזוב, תפרוש
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים לא יודע מה איתכם אבל חוץ מהאייפון, כל פלאפון שהוא מסך מגע לא תמיד יוצא טוב, באגים בלי סוף, איטיות מעצבנת.וכו'.יש לחבר שלי את הlg מסך מגע, הוא אמר לי זאת התלהבות של רגע.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים לא יודע מה איתכם אבל חוץ מהאייפון, כל פלאפון שהוא מסך מגע לא תמיד יוצא טוב, באגים בלי סוף, איטיות מעצבנת.וכו'.יש לחבר שלי את הlg מסך מגע, הוא אמר לי זאת התלהבות של רגע.אתה מדבר על ה-KC910?עזוב את המסך מגע, בשבילך פלאפון עם מצלמה כזאת אני מוכן לוותר על המסך מגע...פלאש קסנוןISO מקסימלי של 1600touch-focusצילום ווידיאו ב"1\2HD"מיקרופון אחורי
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים כן זה באמת טוב.בדר"כ מתי שאני קונה פלאפון, אני קודם כל בודק את המצלמה.ציניות ? מדובר בפלאפון מצלמה לפני הכל, לכל ברור שתבדוק בו את המצלמה לפני הכל.זה כמו שלא תבדוק באיי פון את הממשק שלו.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר לא נמאס לאנשים מהאייפון הזה כבר?? כאילו מה.. צריך לגוון וגם הוא איטי רצח יש לו מעבד של איזה 400 MHZ נראה לי ואצל חבר שלי זה נתקע כל הזמן או שזה עובר בלאגים.. קיצר חרא מכשיר... לעומת האומניה....HD!! התותח ;D
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים לא יודע מה איתכם אבל חוץ מהאייפון, כל פלאפון שהוא מסך מגע לא תמיד יוצא טוב, באגים בלי סוף, איטיות מעצבנת.וכו'.יש לחבר שלי את הlg מסך מגע, הוא אמר לי זאת התלהבות של רגע.עשה טובה ואל תשווה את הLG לאף מכשיר מסך מגע בעולם הזה.מדובר במכשיר הכי גרוע שיצא אי-פעם עם מסך מגע. מכשיר דפוק ברמות שקשה להסביר.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים עשה טובה ואל תשווה את הLG לאף מכשיר מסך מגע בעולם הזה.מדובר במכשיר הכי גרוע שיצא אי-פעם עם מסך מגע. מכשיר דפוק ברמות שקשה להסביר.אתה מדבר רע על כל המכשירים.ל-LG יש את מערכת ההפעלה שאישית הכי מתאימה למסך RESISTIVE בשימוש עם אצבעות, לעומת ה-touchwiz, omnia ודומיהם
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר רגע בGS3 (האייפון החדש).. שיפרו גם את המעבד?? ונתונים של חומרה?? אם כן במה..?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים עמרי ידוע לך איך הוא בהשוואה ל Qualcomm® MSM 7201A 528 MHz המעבד ש HTC שמה בכל דגם אפשרי ? בכלל איך הוא נחשב ?
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים ברמה של האייפון הקודם, אפילו באותה מהירות שעון יש ביניהם פער גדול מאוד בביצועים.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים היתה לי הרגשה שמדובר במעבד לא משהו בכלל . מה נסגר עם HTC ? לא רוצים מעבד 'קצת' יותר מתקדם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.