פורסם 2009 ביולי 1816 שנים שלום שמי רן,אני מתכנן כבר זמן מה לקנות את המכשיר המטורף הזה....משהו יש לו אותו אולי ויכול להגיד עליו משהו (התרונות,חסרונות)... או משהו שמע ורוצה להמליץ... כי אני עדיין בתהליכי התלבטות המכשיר יקר ואני רוצה לעשות צעד מבלי להתחרט....מידע ותמונה: (אם אתם יכולים גם תחתמו, חח).... מצאתי את זה היום משהו ארגן עצומה שהמכשיר יימכר על ידי מפעילות הסלולאר...http://www.atzuma.co.il/petition/raulblanco04/1/
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים לדעתי יש סיכוי שהוא ימכר, אבל לא לפני שיגיע כל מבול המכשירים החדשים לבית סאמסונג...מחכה גם שיעבור עיברות.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים למה לעזזל אתה רוצה מכשיר סמביאן בזמן כזה? סמביאן היא כל כך אבסוליט, במיוחד היום שיש לך את האנדרואיד.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים tihake le ericson satiohttp://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/satioנראה מענין ..
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר הבעיה שלי זה המעבד גם כי אני רוצה שהכול יהיה מהיר כמו האומניה ובלי תקיעות כאלה שיש לפעמים במכשירים...... שנראה לי שזה אחד מהם (הסוני אריקסון שהבאת...)
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים סמביאן - מערכת הפעלה שנוקיה קנתה ומשמשת בפלטפורמה S60 לטלפונים סלולארים (כדוגמת E65, 5800, N95, N97, E71)ואנדרויד - מערכת הפעלה מפי גוגל, שכרגע נמצאת במספר מצומצם של טלפונים מיצרנים שונים (HTC G1 לדוגמא)
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר כן אבל לא ענית לי על השאלה מבחינת ביצועים ויעילות איזה מן המערכות הללו יותר טובה??
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים כן אבל לא ענית לי על השאלה מבחינת ביצועים ויעילות איזה מן המערכות הללו יותר טובה??באנדרואיד ,יעילה ומיתקדמת יותר מהסאמבין (המצוין גם אבל לא כמו אנדרואיד),האנדרואיד זה כמו ה לינוקס של מערכות ההפעלה הסלולריות (האמת אני לא יתפלא עם זה על אותו קרנאל כמו לינוק) .
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר סבבה לגמרי הבנתי אותך.. תודה רבה לכל העונים .... עדיין אני חושב שאקנה אותו אפילו שהרבה טוענים שהמערכת הזו גרועה.. (סמביאן).. לא נורא בינתיים עוד 4-5 אנשים יצביעו ואני מקווה שהוא יגיע לארץ ;D למרות שאני משער שהעצומה הזו לא תשפיעה.. ואם כן אז איך אומרים "בכבוד".... בכיף שיעשו את שלהם ואני יעשה את שלי ואקנה את המכשיר המופלא הזה.... תודה,רן
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים למען האמת אם כבר SE Satio הייתי הולך על ה-Omnia II (לא HD), יש אופציה לצילום ווידיאו ב-HD, מצלמה סטילסט 5MP, מסך 3.2"מעבד 1.1GHz! על מערכת הפעלה Windows Mobile 6.1 עם אופציה לשדרוג ל-6.5המעבד שם מהיר פי 2 מאשר באומניה i900, האומניה הרגיל פשוט סיוט!
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מעבד ARM במהירות 800 מגה הרץואני בספק אם גם עליו המערכת תרוץ בצורה נורמליתלא חסרים מכשירים עם מעבד ARM במהירות 624MHZ שגם עליהם המערכת לא הכי זריזה בעולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.