פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים יש לי בעיה עם הרדאון שלי ...דבר ראשון הוא מראה לי ב- DISPLAY ADAPTERS RADEON 9800 pro ו... בנוסף לזה מתחת עוד אחד...RADEON 9800 PRO SECONDERY.חוץ מזההכרטיס מתחמם בצורה לא נורמלית גם בלי עבודה .וגם במשחקים כאשר שמים אותו על הרמת גרפיקה הכי חזקה הוא מורח את התמונה.וכל המשחק רץ לאט בטירוף.עכשיו זה לא שאני לא מבין במחשבים ... אני דיי מבין ובדקתי כבר את כל האופציות בקינפוג שלו. ...השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה?א- הכרטיס מסךב- הלוח אםג- הגדרות לא טובות?האם מישהו שמע על בעיה כזאת עם כרטיסי המסך של רדאון 9800 מחברת HERCULES?בבקשה בבקשה אני צריך עזרה...
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר הנה המפרט של המחשב שלי:לוח אם- P4 875 DELUXE של ASUSמעבד- 3.0C 800 MHZזכרונות - 400 MHZ DUAL DDR GIGA הרדיסק - MAXTOR SERIAL ATA 7200 RPM 8 MB BUFFERמארז מאוורר של XASER III הכחול.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אנא קרא את חוקי הפורום וישם אותם בקשר ל2 דברים:1. כותרת עניינית - "בבקשה" אחד יספיק2. הקפצה - השתמש בכפתור ה"עריכה" כאשר אתה רוצה להוסיף מידע במקום להוסיף תגובה חדשה
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר במקום להעביר לי בקורת על מה שכתבתי אולי תתייחס לזה בכללאו שתנסה לעזור...אתה רק יוצא פארש ...כולם פה יוצאים פארשים ...המינימום תפנו אותי לאנשהו ...או שתגידו שאתם לא יודעים או לא מבינים... אני יודע שאף אחד פה לא חייב לי כלום . אבל בכל זאת...ציפיתי קצת יותר מהאתר הזה! ומהאנשים שפה.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים חח אחי תירגע אתה גם מבקש מאיתנו עזרה וגם זורק עלינו האשמות בקשר לבעייה שלך, באיזה משחקים זה עובד לך לאט ועל איזה הגדרות?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים דבר ראשון , אנחנו באמת לא חייבים לך כלום . תפנים את זה . דבר שני , זה שדארק נייט הבהיר לך מספר דברים זה לא היה מרשעות או מרוע , זו פשוט חובתו כמודר הפורום . אז ככה שאין לך שום רשות לכעוס עליו או לגעור בו , הבנת ?דבר שלישי , זה שאף אחד עדיין לא ניסה לעזור לך (חוץ מדודי) יכול להצביע שפשוט לא הרבה אנשים ראו את הת'רד שלך או שהאנשים הנכונים לא ראו את הת'רד שלך . אני אישית , רק עכשיו נכנסתי וראיתי את הת'רד שלך . אז הבנת , תחכה . זה פורום , לא צ'ט .עכשיו ...בוא תן עוד כמה פרטים : מה הדיירטיקס שלך ? איזה דרייברים ? מערכת הפעלה ? באיזה משחקים קורים הבעיות ?(ויש סיכוי , סיכוי אמנם קטן אבל עדיין יש סיכוי שפשוט הכרטיס עצמו שלך פגום פיזית ולכן כל הבעיות אבל את זה נשאיר לסוף...)
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים יש לי בעיה עם הרדאון שלי ...דבר ראשון הוא מראה לי ב- DISPLAY ADAPTERS RADEON 9800 pro ו... בנוסף לזה מתחת עוד אחד...RADEON 9800 PRO SECONDERY.חוץ מזההכרטיס מתחמם בצורה לא נורמלית גם בלי עבודה .וגם במשחקים כאשר שמים אותו על הרמת גרפיקה הכי חזקה הוא מורח את התמונה.וכל המשחק רץ לאט בטירוף.עכשיו זה לא שאני לא מבין במחשבים ... אני דיי מבין ובדקתי כבר את כל האופציות בקינפוג שלו. ...השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה?א- הכרטיס מסךב- הלוח אםג- הגדרות לא טובות?האם מישהו שמע על בעיה כזאת עם כרטיסי המסך של רדאון 9800 מחברת HERCULES?בבקשה בבקשה אני צריך עזרה... זה בגלל שיש לו שני ראשים (יציאות) - תקין 100%בנוגע שאר הבעיות כדאי שתפנה לחנות שקנית מהם, יש לך אחריות.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אתה עובד עם AGPX8? אם כן אז תוריד ל4איזה דרייברים יש לך? תתקין 3.6 ואת הקונטרול פאנל
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר יש לי DX9 אני עובד עם הדרייברים 3.6 האחרונים.ניסיתי לשחק עם הAGP וגם עם הדרייברים וזה לא עוזר...מערכת ההפעלה שלי היא XP SP1זה קורה לי בכל המשחקים יש מן קפיצת במסך לפעמים מן קטיעות מהירות של התמונה...בעבודה קשה על הגרפיקה המירבית זה תמיד אבל תמיד איטי בצורה מטורפת...יש לי חבר שמבין ממש טוב במחשבים הרבה הרבה יותר ממני והוא בדק כל אופצי אפשרית מבחינת הדרייברים וההתקנה עצמה.השאלה היא אם יש עוד משהו אתם יודעים עליו שיכול לגרום לאיטיות ...הכרטיס הזה לא אמור להאיט אפילו אם אני אעמיס עליו בצורה מטורפת... הוא מתקדם הרבה יותר מהמשחקים ששוחררה עד עכשיוכמו:SOF2VIETCONGDELTA FORCE BLACK HAWK DOWNיש למישהו רעיון?אני מתנצל על העצבים אני פשוט ממש לחוץ על זה קניתי מחשב מטורף וזה ממש מעיק עלי (כי זה אחד הפריטים הכי חשובים במחשב).
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים חיברת את ה-molex לכרטיס? הוא פשוט צורך יותר חשמל ממה שהסלוט יכול לספק לו ואם לא חיברת... לא משנה פשוט תבדוק מקווה שעזרתי.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים חיברת את ה-molex לכרטיס? הוא פשוט צורך יותר חשמל ממה שהסלוט יכול לספק לו ואם לא חיברת... לא משנה פשוט תבדוק מקווה שעזרתי.בלי חיבור המולקס המחשב בכלל לא היה נדלק
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אחי לדעתי יש לך כרטיס פגום וזו לא בעיה שאתה יכול לפתור.אני מציע לך להחליף אותו ואם אתה רוצה להיות בטוח כדאי לך לבדוק את הכרטיס על מחשב נוסף.אבל בכל מקרה לדעתי אתה חייב להחליף אותו
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אחי תנסה להתקין את הדריורים של הלוח שלךכי לי היה בעיות גם אם הרדון שלי עד שלו התקנטי את הדריוורים של הלוח שלי זה לא הסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.