עבור לתוכן

מפרט 4000-5000 ש"ח למשחקים ותכני HD

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש מחשב אשר יחובר ל Dell 2209wa ול LCD בגודל 37-42 אינץ' FHD לצפיה בתכני 1080P

אין צורך בציוד הקיפי התקציב למחשב בלבד המסך נרכש בנפרד

אין צורך בצורב

מעדיף מערכת שקטה יחסית כי מדובר בחדר שינה והמחשב נשאר לעבוד בלילה

לגבי כרטיס קול אני מתלבט האם יש לי צורך בכרטיס נפרד, הצפיה והמשחק מתבצע בעזרת אוזניות HD555 של Sennheizer כי אין לי אפשרות לקנות ולהפעיל מערכת קולנוע ביתית בגלל בני הבית האחרים.

פורסם

ענה בבקשה על השלות הבאות:

-האם השקט ממש, אבל ממש חשוב? או שאתה יכול להסתדר עם מחשב שקט אך לא חרישי לגמרי?

-האם מתוכנן אוברקלוק?

-האם תשחק במשחקים כבדים? אם כן על אילו הגדרות גרפיות תרצה לשחק (בינוניות/גבוהות וכדומה)?

רק כדי שתדע, כרטיס קול שאיכותו עולה על הכרטיס המובנה בלוחות אם מודרניים, עולה מאות שקלים לכן הייתי ממליץ לרכוש את המחשב- ואם האיכות לא מספקת אותך תוכל לחבר מאוחר יותר כרטיס קול נפרד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

מספיק מחשב שקט, שיהיה קירור טוב אך לא מרעיש.

לא מתוכנן אוברקלוק

מעדיף שיריץ את כל המשחקים בצורה נאותה על הגדרות בינוניות פלוס או גבוהות, מה שהתקציב מאפשר.

בסדר אני ארכוש בעתיד כרטיס קול בעתיד אם אצטרך.

פורסם

בבקשה,

מעבדים

AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ₪785

פתרונות קירור למעבד

Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ₪120

לוחות אם

Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ₪439

מארזים

Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ₪324

ספקי כח

SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪360

זיכרונות

Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ₪289

כוננים קשיחים

Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪305

כרטיסי מסך NVIDIA

Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie ₪999

כוננים אופטיים

LG GH22NS X22 Sata Black ₪136

שרותי מעבדה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ₪75

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3832

3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:₪3717.04

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

שידרוגים אפשריים במסגרת התקציב:

-מעבד שידרוג לדגם 920BE שמעט חזק יותר, למרות שאיני חושב שה720BE ששמתי לך אמור להגביל אותך.

-כרטיס מסך שידרוג לדגם HD4890 או GTX275- הם מעט חזקים יותר אך יקרים ופחות משתלמים. למשחקים מודרניים כבדים מאוד על רזולוציית FHD הכרטיס ששמתי לך אמור להספיק להגדרות גבוהות יחסית ללא פילטרים (כגון AA וכדומה).

-במארז הזה ניתן לכוון את מהירות המאווררים, ככה שאם תשים על מצב LOW המארז יהיה שקט אבל זרימת האויר תוחלש מין הסתם. ניתן להוסיף מאוורר 120 מ"מ איכותי ושקט בקדמת המארז לשיפור זרימת האויר אם תרצה, לא חייב.

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט,

המארז עם תאורת פנים, נכון? אין לי צורך בתאורה, האם ניתן לכבות אותה? אם אין לי צורך בתאורה כדי לקחת מארז אחר?

אני מעדיף כנראה לקחת דיסק של 1T איזה עדיף?

הזכרונות לא מופיעים ברשימת הזכרונות המאושרים של הלוח, האם יש לך ניסיון בשילוב הספציפי הזה? האם אין בעיה מיוחדת?

לפי היצרן הכרטיס מסך דורש ספק של 550W, האם הספק שבמפרט יספיק?

מה האלטרנטיבה ללוח זה אם יש לי צורך בשני מחברי IDE בשביל לחבר יותר משני התקני IDE וללוח זה יש רק מחבר אחד.

פורסם
המארז עם תאורת פנים, נכון? אין לי צורך בתאורה, האם ניתן לכבות אותה? אם אין לי צורך בתאורה כדי לקחת מארז אחר?

אם איני טועה אין תאורה. הסתכלת בכלל איך נראה המארז?

אני מעדיף כנראה לקחת דיסק של 1T איזה עדיף?

בבקשה- http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?ProductID=1649

הזכרונות לא מופיעים ברשימת הזכרונות המאושרים של הלוח, האם יש לך ניסיון בשילוב הספציפי הזה? האם אין בעיה מיוחדת?

על מה אתה מדבר? אם אתה מתכוון לחברה אז אין אמורה להיות שום בעיה. אם אתה מתכוון למהירות הלוח תואם:

Support for DDR2 1200(Note 2)/1066/800/667 MHz memory modules
לפי היצרן הכרטיס מסך דורש ספק של 550W, האם הספק שבמפרט יספיק?

היצרן מתכוון לספקים ג'נריים בעיקר. הספק הזה מאוד איכותי ויחזיק בקלות אין מה לדאוג.

מה האלטרנטיבה ללוח זה אם יש לי צורך בשני מחברי IDE בשביל לחבר יותר משני התקני IDE וללוח זה יש רק מחבר אחד.

ניתן לחבר על כבל IDE אחד (מסטר וסלייב). לרוב הלוחות המודרניים האיכותיים אין יותר מחיבור אחד של IDE משום שהוא פשוט נעלם מהעולם. כיום רוב הכוננים מתחברים עם SATA/SATA2 (כך או כך אני לא ממליץ על IDE משום שכפי שאתה בטח יודע הכבל די עבה ומפריע לזרימת האויר במארז ובנוסף אם אתה מתכוון לחבר הארדיסק ממש ישן הוא יגביל את הביצועים).

פורסם
  • מחבר

לגבי המארז כמובן שהסתכלתי, אבל פשוט לא הסתכלתי על התמונה שבאתר ממנו הרכבת את המפרט אלא הלכתי לפי הקישור ששם לאתר היצרן והקישור מוטעה ומפנה למארז אחר והתיחסתי אליו, רק עכשיו אחרי ששאלת הלכתי לפי שם המארז לאתר היצרן וראיתי שמדובר במארז ללא תאורה.

לגבי הזכרונות, לכל לוח יש רשימת זכרונות נתמכים שנבדקו על ידי היצרן ברשימה שמפורטת באתר היצרן הזכרונות האלה לא מופיעים, בזמנו כאשר רכשתי את המחשב הנוכחי שלי בתחילה רציתי לרכוז זכרונות שאחר כך התברר שעשו בעיות עם הלוח הספיציפי שרציתי ולכן רכשתי זכרונות אחרים, לכן שאלתי.

לגבי הלוח כנראה שבאמת אצטרך לוותר על ההתקנים הישנים שלי.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים