עבור לתוכן

מתלבט בין 2 לוחות (foxconn ו- DFI)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

איזה לוח היתם מעדיפים מבין שניהם ולמה?

FOXCONN Bloodrage GTI Intel x58 שעולה 1400

DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 עולה 1260

למי מהם פוטנציאל האצה גבוה יותר? מחלות, בעיות וכל מה שידוע לכם אשמח אם תשתפו אותי.

המפרט הוא הבא:

Core i7 920 D0

‏GTX260 Gainward

Corsair TX750W

G.Skill 1333MHz 6GB

תודה :)

פורסם

אם המטרה היא אוברקלוק ל-i7 920 עם קירור אוויר אז זה ממש לא משנה כי המעבד הזה לא דורש לוח או זיכרון חזקים.

פורסם

קח תמיד את הזול ביותר ,מביין האפשרויות .

פורסם

קח תמיד את הזול ביותר ,מביין האפשרויות .

אחלה גישה... :bash::s07::bash:

פותח התרד כמו שציינו כבר..שני הלוחות יעניקו לך יכולות זהות..זה שיקול שלך מבחינת פיצרים..מחיר..זמינות..

פורסם

אחלה גישה... :bash::s07::bash:

אם זה אחלה גישה ואתה תומך בה ,למה הוספתה 10 פטישים אחרי זה ?

אני יודע שעל רכיבים זולים משלמים ביוקר ,אבל כאשר שניי הלוחות יקרים בטרוף ,ואין הבדלל ממשי בינהם אין סיבה לקחת את היקר .

פורסם

נכון אבל אתה אמרת "קח תמיד את הזול"- לא ציינת באיזה מקרה ולכן משתמע שזו הגישה שלך.

פורסם

ל Foxconn לא הייתי מתקרב ... הכל יחסי , זאת אומרת כל הלוחות X58 נותנים כמעט את אותם ביצועים ההבדל העיקרי בהם הוא הקירור , ושני הדגמים של Foxconn נמצאים בתחתית הרשימה משני הבחינות.

הלוחות המובילים :

EVGA Classified

Asus p6t deluxe

Gigabyte GA-EX58-UD4P

אם התקציב שלך הוא עד 1400 , לך על הלוח של ג'יגה בייט , אם כי אני הייתי הולך על Asus p6t Deluxe .

פורסם

אני חייב להגיד שהp6t של asus זה ההונאה הכי גדולה שלהם ,אנשים קונים את הלוח היקר הזה (שלא נותן את כול מה שהוא אומר לתת במחיר הזה ) כברירת מחדל לcore i7 ולא בצדק ,לוחות של חברות אחרות במחיר הזה הם הלוחות ה top של הtop אבל אסוס בגלל שהם מותג ,הם יכולים לשווק לוח "ממוצע" במחיר לא שפויי (כמובן שאף לוח x58 הוא לא ממוצע ,אבל יש כאלו שבאים עם "טיפה" יותר תוספים וכו ).

בו נגיד ,אני אומר לך ,לך על האופציה שיוצאת לך הכי זולה ,ועם כבר הייתי בכלל הולך על לוח כזה http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000458

תקשיב למאגר לוחות האם המומלצים ,זה לוח סבבה ,והוא יחסוך לך 500 שקל .

ואם אתה רוצה לבחור בין שני הלוחות שרשמתה בהודעה הראשונה אז לך על ה dfi .

פורסם

ל Foxconn לא הייתי מתקרב ... הכל יחסי , זאת אומרת כל הלוחות X58 נותנים כמעט את אותם ביצועים ההבדל העיקרי בהם הוא הקירור , ושני הדגמים של Foxconn נמצאים בתחתית הרשימה משני הבחינות.

הלוחות המובילים :

EVGA Classified

Asus p6t deluxe

Gigabyte GA-EX58-UD4P

אם התקציב שלך הוא עד 1400 , לך על הלוח של ג'יגה בייט , אם כי אני הייתי הולך על Asus p6t Deluxe .

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

קראת את זה ב-FXP נכון??...

DFI ו-foxconn הם החברות הכי הגיוניות היום ללוח X58... (והם לא שם).

אני אסביר - DFI (בדגם הזול יותר), בגלל ששהוא יחסית זול ויש לו יכולות OC ויציבות גבוההות מאוד (וכתוצאה מכך מתחים נמוכים), ו-foxconn בגלל שהם זולים ועדיין מצויינים. לא פחות מגיגהבייט ולא פחות מASUS! (אבל EVGA זה סיפור אחר בגלל מייצבי המתח הדיגיטליים - עם זה אי אפשר להתחרות).

ד"א הדגם היקר יותר של DFI גם עם מיצבי מתח דיגיטליים.

עריכה: הי... סגרתי 1800.... :ylsuper:

פורסם

dfi kamuvan bloodrage esh rak 3 slotim zikaron opzia leatid im tishtamesh yoter mikartis grafi ehad dual slot shelo yahsom leha knisa le kartis kol kol hashar le bhiratha ve gam bikorot al bloodrage al hapanim be atarim behul

פורסם

אין סיבה ליותר מ 3 סלוטים של זכרון בלוחות האלו ל 90 אחוז מהמשתמשים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים