עבור לתוכן

מחפש תעלת אויר\AIRDUCT למארז

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קח חתיכת קרטון קשיח. סכין יפנית קטנה. סלוטייפ. דבק פלסטי.

מדוד היטב קוטר רצוי ואורך רצוי.

חתוך וכופף. השאר 2 ס"מ עודף באורך. הדבק קרטון שעשית למצב של צינור.

חתוך מאותו העודף חריצים כך שתוכל לכופף את העודף הזה לצדדים כל]פי חוץ. זה ישמש שטח הדבקה.

כעת הדבק. את התעלה לדלת הדבק גם דבק מגע טוב יעשה את העבודה. אפשר עם דבק חם. אפשר סתם להדביק עם סרט הדבקה איכותי או דו"צ טוב. אפשר גם להשתמש בחורים הקטנים בדלת להשחיל קצת חוט מחור לחור דרך לשונית העודף הזו ולקשור.

הרכב בזהירות. וודא שהצינור לא נוגע במאוורר אלא נמצא כסנטימטר אחד מעליו.

נ.ב.

מה שאני עשיתי בזמנו זה להרכיב מאוורר 80 מ"מ אל הדופן, לעטוף אותו בקרטון כך שיהיה צינור מרובע באורך המתאים. היות והצינור היה קצת לחוץ הוא הושחל קצת בכוח על המאוורר וזהו. המאוורר הזה דחף את האויר מבחוץ אל המעבד.

תכלס נשמע לי פתרון טוב

ואיך התגברת על הבעיה של פתיחת הדלת ?

ועוד דבר

את תעלת הקרטון שיצרת חיברת עד למאוורר? אסור לרדת יותר מהמאוורר לכיוון הצלעות? כי גם משם נפלט חום והמטרה היא לאגור אותו לתעלה לא?

פורסם

התעלה הזאת מיותרת לחלוטין..אני לא מבין מה אתה כל כך נחוש להשיג אותה..חוסמת את הסירקלוציה במארז..וגורעת לרוב..

פורסם
  • מחבר

התעלה הזאת מיותרת לחלוטין..אני לא מבין מה אתה כל כך נחוש להשיג אותה..חוסמת את הסירקלוציה במארז..וגורעת לרוב..

למה ככה? למי שאין $ להשים זלמן/שוקי זיקרי מטורף על המעבד, ואוהב לעבוד עם הידיים, יש אופציות סבבה...

וגם אם לא

אז סתם לדבר על זה בפורום

פורסם

עשיתי פעם תעלה כזאת והעלתי לכאן תמונות, כמו שאמרו למעלה... מיותר לגמרי.

אם בכל זאת תרצה לנסות, צינור של מכונת כביסה נראה בדיוק אותו דבר כמו באתר של PCCOOL.CO.IL שאגב,

החנות הזאת מזמן לא פעילה.

פורסם

"למה ככה?" - כי זה מיותר ! התעלה הזאת לא תיתן לך כלום..ולפעמים רק תיגרע מביצועי המערכת..

פורסם

אני הורדתי את הגוש קקה הזה מכל כך הרבה מחשבים ובמקום זה שמתי איזה מאוורר נורמאלי והטמפ' נפלו בלפחות 5 מעלות!

תעשה לעצמך טובה ותשמור את הכסף :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים