עבור לתוכן

בדומה לכל התקלות שהיו עם ה XP וכל הבלאגן שהיה..האם יש משהו דומה ל..

Featured Replies

פורסם

אז ככה;

לדוד שלי, שחזר לא מזמן לארץ יש מחשב נייד, אפשר לומר שהוא דיי מיוחד..

מדובר במערכת שלמה, ז"א כל רכיב כמו סידירום, כונן דיסקטים, וכו'.. זה רכיב חיצוני המתחבר כמו ציוד היקפי ממש..

מדובר במחשב ממש קטן עם מסך 11", מקלדת ועכבר. זה כל מה שהוא רכש, את "הראש" של המערכת עצמה ואין לו אף אחד משאר הרכיבים, רק מקלדת עכבר ומסך.......

מותקן לו שם ווינדוס 2000 PRO, ולאחרונה הוא טוען שיש לו איזו הודעת שגיאה כל הזמן, שטוענת שהמחשב יכבה או משהו, וזהו ולא קורה כלום..

זה קורה דיי הרבה אז זה דיי מעצבן והוא רוצה להפטר מזה..למנוע את ההודעה..

עכשיו כמו שהיה את הפירצת אבטחה הזאתי עם הדקה לכיבוי המחשב, אני רוצה לדעת אם יש משהו בסגנון ל WIN2000.

ובנוסף אם יש דרך לבצע שינויים כלשהם במערכת מבלי להצטרך לדיסקים וכו'..כי זה קצת בעייתי.. :-\

ואם אין, או יש אבל אין דרך לבצע רק שינויים על מנת לתקן,

אם אתם יכולים להפנות אותי לקבצי התקנה כלשהם שיפתרו את זה או אולי Service pack יעזור..(?)

לא יודע, כל דבר..

בנוגע לסרביס פאק ולקבצי התקנה, ממה שהבנתי יש לו חיבור לוויני לאינטרנט או משהו כזה אין לי מושג...ממש אין לי מושג איך החיבור לאינטרנט שלו עובד אבל אני יודע שיש (ואני מקוה שאני אוכל לנצל אותו....)

בכל אופן אני יודע שזה קצת "על עיוור" אבל בכלזאת אני רק מחר אראה את הבעיה ומה שהולך שם וחשבתי שעדיף עכשיו כבר לכתוב מאשר להיות לחוץ אח"כ.. יהיה לי את המחשב ברשותי לזמן דיי מוגבל.

אז בקיצור אם יש פתרון, אם זה דרך קובץ התקנה שניתן להוריד ואם זה דרך קינפוג דברים שונים במערכת עצמה...

אם בכלל ידוע לכם על משהו חדש שקורה שדופק את ה WIN2K ככה..

אשמח לקבל תשובות מהר ככל האפשר..

מחר אני אשתדל לעדכן בנושא לאחר שאראה מול מה אני ניצב..

תודה..ערן.

פורסם

לצערי לא כל כך הבנתי , אבל רק לידע כללי :

W2K = WIN XP

שניהם מבוססים על אותו קוד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה..אבל אתה לא צריך להגיד לי דברים ברורים מאליו..

או שאתה רומז שאותה הבעיה עם הטיימר של דקה לכיבוי המחשב תקפה גם ל 2000 ?

תהיה ברור יותר...

ובנוגע למה שכתבתי, אם לא הבנת אז בתמציתיות מרובה

זה מחשב בלי שום אמצעי לקבלת מידע או שליחה פרט לאינטרנט ואני רוצה לדעת אם אותם כל הבעיות שהיו עם ה XP שלאחרונה היה גם סטיקי על זה, לא יודע לאן הוא נעלם, אם הם תקפות גם ל2000 ואם כן כיצד ניתן לתקן את הבעיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים