פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אהלן,יש לי שאלה, המחשב שלי היה רועש יותר מרכבת חולפת אז ניסיתי משהו קטן... הלכתי לBIOS ובדקתי את הנתונים בזמן אמת של המחשב. הטמפ' של המעבד (CPU) הייתה 48\49 מעלות. והמאוורר היה מכוון על 40 מעלות אז שיניתי אותו ל50 מעלות וכשעשיתי ריסטרט המחשב הרבה הרבה יותר שקט... זה בסדר? אמורה להיות בעיה?תודה לעונים..אגב, רציתי להגיד, אתם פשוט אחלה. יש לכם סבלנות לענות ולעזור.. נדירים מקומות כמו אלו..עריכה:יכול להיות שטעיתי וזה צריך להיות באוברקולקינג וקירור?
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים נכון מאוד, טעית. אוברקלוקינג וקירור. אל תפתח נושא חדש (זה יחשב דאבל פוסטינג), חכה שיעבירו לך אותו.ד"א אם חסין זה שם המשפחה שלך, אז "וואו, מגניב".
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים איזה פרמטר שינת בדיוק ? בגדול אם המערכת נהייתה יותר שקטה..אז שינת את הנתון של השמירה על טמפ'..זאת אומרת אתה מגדיר בביוס על איזה טמפ' המעבד צריך לשאוף אליה..והוא כבר יפעיל את המאוורר בהתאם..בגלל שהיה מוגדר לך 40..אז כנראה המאוורר היה על MAX RPM..בכל אופן בדוק את הRPM במנוחה..ומאמץ ותעדכן..
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר מצאתי את התוכנה OCCT 3.. היא טובה לזה? הינה בתצלום (אני לא הבנתי איפה זה נמצא).. סליחה שאני מפציץ בשאלות אני פשוט לא מבין בזה..
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר מצטער על האיחור.. :-\ פשוט בכל הפעמים הקודמות שניסיתי הוא אמר שחסר לי איזה קובץ להשלמת הבדיקה.. אז עכשיו זה תקין?: g g המון תודה על כל העזרה והסבלנות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.