פורסם 2009 ביולי 1716 שנים ברשותי מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני, שמצלמת ב HD,פורמט הקבצים הנוצרים במחשב הוא m2ts שנתמך ב VLC, Media Player ושאר נגנים פופולארים(הבנתי גם ש m2ts נתמך בבלו רי)1. האם יש טעם ו/או צורך כלשהו להמיר את קובץ ה m2ts לפורמט אחר (AVI למשל) ?2. כיצד אני יכול להציג את הסרט בנגן ה DVD הבייתי ? לאיזה פורמט צריך להפוך (אם בכלל) וכיצד ?תודה.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים תלוי, חלק מהDVD הם תומכים בכל הפורמטים, ולא תצטרך להפוך.וחלק לא, מה הדגם שיש לך?חוץ מזה בדר"כ עם המצלמות האלה באים כבלים לחיבור ישירות לטלוויזיה וככה לא תיהיה לך בעיה, פשוט אתה מחבר לטלוויזיה.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר תלוי, חלק מהDVD הם תומכים בכל הפורמטים, ולא תצטרך להפוך.וחלק לא, מה הדגם שיש לך?חוץ מזה בדר"כ עם המצלמות האלה באים כבלים לחיבור ישירות לטלוויזיה וככה לא תיהיה לך בעיה, פשוט אתה מחבר לטלוויזיה.לא יודע איזה DVD זה, אבל הוא ישן...יש היום מכשירים DVD שתומכים ב HD ? אתה מתכוון לבלו רי ?אם אני מעוניין להציג את הסרט ב Media Center, או סתם לפטופ שמחובר ל LCD,אני פשוט מפעיל את הסרט עם VLC.אבל מה במידה ואני מעוניין להציג את הסרט אצל מישהו שאין לא מחשב בסלון ?לאיזה פורמט הכי מומלץ להמיר את הסרט ולצרוב ?
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים בהנחה שהDVD שלו יודע לקרוא רק DVD, אז אתה עושה המרה רגילה כמו כל המרה של קובץ וידיאו לDVD,רק אל תצפה לאיכות HD
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר 1. קצב ההקלטה שאני מעוניין בו שומר כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה,האם זה ריאלי בכלל לדחוס סרט HD של שעה, לפורמט DIVX (למשל) ?כמה הוא יתפוס ? ועד כמה אאבד באיכות ?2. הסרט מצולם ב NTSC, האם יש צורך להמיר ל PAL,במידה ומציגים אותו על LCD/פלזמה ? (להבנתי כולם מולטיסיסטם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.