עבור לתוכן

Netbook בעל יכולת ניגון HD, עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זה פשוט הזוי שאתה אומר שהרצת 1080P ולא ראית 'בעיה'...

• תגובות 33
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי זה בגלל שזה על ה 10" אני ינסה בבית על ה 22"

אין לי שום אינטרס לחרטט אחי בחיי זה עובד ממש לא רע

אני ינסה שוב פעם עם סרטון 1080 אחר למה ניסיתי רק את הטקסי על רזולוציה כזאת

אגב קראתי בפורם של EEEUSER שאם אתה עושה אפדייט לביוס 0607 , 0802 זה נותן לך עד 224 VRAM

אצלי יש 0601 כומר רק 128 VRAM

פורסם

זה אמור לקרטע (1080P - בטירוף) גם על ה- 10", זה לא קשור. זה עניין של ביטרייט. תנסה באמת סרט אחר, ותכתוב פה אחרי זה את הרזולוציה שלו, את הביטרייט, והאם הוא רץ חלק.

פורסם

אולי זה בגלל שזה על ה 10" אני ינסה בבית על ה 22"

אין לי שום אינטרס לחרטט אחי בחיי זה עובד ממש לא רע

אני ינסה שוב פעם עם סרטון 1080 אחר למה ניסיתי רק את הטקסי על רזולוציה כזאת

אגב קראתי בפורם של EEEUSER שאם אתה עושה אפדייט לביוס 0607 , 0802 זה נותן לך עד 224 VRAM

אצלי יש 0601 כומר רק 128 VRAM

על מה אתה מנגן ועם איזה קודקים?

פורסם

אני מנגן על קלאסיק עם KLCODEC

אני מעלה עכשיו סרטון ליו טיוב איך הוא מנגן 1080 ואני מוריד גם עוד כמה סרטונים ברזולוציה כזו

מאוחר יותר אני ינסה על LCD 22" נראה איך זה ילך

הוספה: כרגע הרצתי עוד סרטון 1080 ,אחד יותר כבד, יש קרטועים בסאונד אבל לא בתמונה

פורסם

הנה זה על הסרטון

אני יעשה עוד אחד בקרוב עם מסך 22" אני בעצמי לא יודע איך זה יצא

פורסם
  • מחבר

טוב אז קצת לסיכום:

ה1000HE יכול להיות בעייתי מאוד בניגון 720P, אז למרות שהוא באמת נראה משתלם בשאר האספקטים אני חושב שאוותר עליו כי הנושא חשוב לי.

הS12 עם הIon אמור לצאת בספטמבר (וכנראה אמורה להיות לו גם יציאת HDMI שזה בכלל איכות). מישהו יודע אם עד אז מתוכננת יציאה של מחשבים אחרים מבוססי Ion או פלטפורמות אחרות שיריצו HD בצורה טובה?

יש את הצ'יפסט Poulsbo אבל לפי ויקי הוא כנראה רק בDell mini 12 (מבחינת netbooks זולים, הוא נמצא גם בvaio p), אבל מגיע איתו מעבד חלש (z520) והגבלה של 1 ג'יגה זיכרון. למישהו פה יש ניסיון עם הDell Mini 12 אולי?

ולסיכום הסיכום, נראה ש התחום של ניגון HD בnetbooks הוא עדיין מאוד לא מפותח וצריך לחכות להתפתחויות בנושא. אז אני אתאזר בסבלנות :) בינתיים, אם יש למישהו תשובה על השאלות הנ"ל, אשמח לשמוע אותן. תודה =)

פורסם

אם ניגון HD זה מה שחשוב לך (גם לי זה היה חשוב בזמנו - כתוספת, לא כגורם עיקרי), אתה עושה בחוכמה שאתה לא הולך על ה- 1000HE ודומיו.

פורסם

ArielBiMBa,

באם חשובה לך הניידות עד כדי כך שאתה מוכן להתגמש קצת הרבה על המחיר יש את ה dv2 של HP.

הסיבה שאני מציע אותו למרות המחיר שבכותרת היא העובדה שהוא מהווה כעין גשר בין הנטבוקים לאולטרה-ניידים עם "12.1, 1280x800, כרטיס גרפי נורמלי, מעבד חזק יותר אבל במחיר שלא קורע את הכיס (יחסית, יחסית...) כמו אולטרה-ניידים "מסורתיים".

לכזו פשרה יש יתרונות וחסרונות אך אם תוכל לבלוע את הגלולה המרה של המחיר אולי הוא יהווה את ה sweet spot עבורך...

פורסם

(וכנראה אמורה להיות לו גם יציאת HDMI שזה בכלל איכות).

האמת שלא ממש תבדיל באיכות. יש ליציאה יתרונות אחרים אבל איכות הוידאו היא לא משהו שישימו לב אליו לעומת יציאת VGA אנלוגית.

אז אני מקווה שלא זה מה שעליו תקום או תיפול קניית המחשב הבא שלך.

פורסם
  • מחבר

ArielBiMBa,

באם חשובה לך הניידות עד כדי כך שאתה מוכן להתגמש קצת הרבה על המחיר יש את ה dv2 של HP.

הסיבה שאני מציע אותו למרות המחיר שבכותרת היא העובדה שהוא מהווה כעין גשר בין הנטבוקים לאולטרה-ניידים עם "12.1, 1280x800, כרטיס גרפי נורמלי, מעבד חזק יותר אבל במחיר שלא קורע את הכיס (יחסית, יחסית...) כמו אולטרה-ניידים "מסורתיים".

לכזו פשרה יש יתרונות וחסרונות אך אם תוכל לבלוע את הגלולה המרה של המחיר אולי הוא יהווה את ה sweet spot עבורך...

אוף איתך >:( ישר אחרי ההודעה שלך הלכתי לבדוק אותו ועכשיו ממש בא לי עליו :lol:. איזה כוסון:

http://www.bhphotovideo.com/c/product/629463-REG/HP_Hewlett_Packard_NV214UA_ABA_Pavilion_dv2_1110us_Entertainment_Notebook.html

וגם הביקורת עליו פה ממש סבבה:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4963&review=hp+pavilion+dv2

אבל הוא אכן די יקר לתקציב שלי...האמת, אם אני אוכל למצוא מישהו שיביא לי אותו מחו"ל, 619$ (שזה בערך 2400 שקל) זה אולי נסבל עוד. אבל במחיר שלו בארץ (בזאפ אני רואה בינתיים רק את הגרסא היותר טובה שלו, עם ה4GB RAM והארד דיסק של 320GB והיא עולה 4000 שקל) אין מצב.

כל הקטע שלי עם המחיר הוא שאם מההתחלה הייתי חושב על netbook אולי כן הייתי חושב ברמת התקציב הזאת, אבל הקטע הוא שבהתחלה חשבתי בכלל לקנות איזה נגן רציני עם הרבה נפח. כבר הייתי סגור בראש על Cowon S9 32GB שעולה 1400 שקל, ואז פתאום ראיתי מחירי נטבוקים באיזה עיתון והבנתי שבעוד 200-300 שקל אני יכול לקבל משהו הרבה יותר רציני. אז אמרתי בשביל חריגה כזאת זה בהחלט שווה את זה...אבל עכשיו כשמדובר ב1000 שקל יותר, כבר ממש צריך לשקול את זה וגם זאת סקלת מחיר אחרת לגמרי. בכל מקרה, תודה שהכרת לי את הדגם הזה :)

האמת שלא ממש תבדיל באיכות. יש ליציאה יתרונות אחרים אבל איכות הוידאו היא לא משהו שישימו לב אליו לעומת יציאת VGA אנלוגית.

אז אני מקווה שלא זה מה שעליו תקום או תיפול קניית המחשב הבא שלך.

היא בהחלט לא תקום ותיפול על זה, אבל כשאני חושב על היציאה אני לא חושב בקטע של חיבור הnetbook למסך מחשב רגיל אלא שתהיה את האפשרות לחבר אותו לאיזו פלזמה רצינית או מקרן. לא זכור לי שלמכשירים כאלה יש כניסות VGA (ואולי יש ואני סתם סנילי :silly:)

פורסם

אל דאגה, עדין יש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אה עוד יתרון שנזכרתי בו בHDMI - הוא מסוגל להעביר סאונד של 5.1 ערוצים לעומת VGA שלא יכול להעביר סאונד בכלל. או שגם פה אני טועה?

פורסם

נכון. ל-HDMI יש יתרונות, זה בטוח. אבל נותנים לו חשיבות יתרה באיכות הוידאו - ששם אין יתרון ברזולוציות הסרטים הקיימות.

פורסם
  • מחבר

אה, נזכרתי במשהו שרציתי לשאול כדי לבדוק אם כל הקניה בחו"ל רלוונטית:

האם לHP יש אחריות בינלאומית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים