עבור לתוכן

בקשה| מפרט לגרפיקה ב-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בסוף יש תוצאות בשטח

אני אתן דוגמא

אם תשאל אותי אם לקנות כרטיס מסך של leadtek ולא של חברת קבר ולשלם עוד 200 שקל אני יגיד לך שזה כדי.

כי הוא רוב הסיכויים לא יעשה לך בעיות כמו להיטקע אחרי שנה, יעשה לך בעיות דריברים או שהוא לא יהרס מהר יותר מהחום.

אבל אתה בא ואומר לי ששווה לשלם כסף על מארז שהוא יותר איכותי

עכשיו במה נמדדת האיכות הזו שאתה משלם עליה?

אני ראיתי מארז ב 75 שקל שהחזיק את החומרה שלו 7 שנים והיא עובדת.

עכשיו תגיד לי שאני צריך לשלם יותר על מארז"איכותי"

למה ?

פורסם

הדוגמא שלך היא לא דוגמא אלא השוואה למוצר אחר ששם אתה כן מבין את ההבדל ובמארז אתה לא ואז מסיים עם שאלה

אז בכ.מסך יש יתרון לשירות ולאחריות של המוצר למרות שבהרבה מקרים תוכל לקבל את אותו מוצר בדיוק עם מדבקה של חברה אחרת בפחות כסף, אנשים עושים את השיקולים האלה ומחליטים מה לקנות, בעיקר בכרטיסי מסך חדשים ששם בהתחלה יש קירורי REFERRANCE ואותו מוצר לכמה חברות.

במארזים אתה לא מבין למה לשלם יותר, כי הצורת בניה, החשיבה על הלקוח בהרכבה, בתכנון זרימת אוויר, בעיצוב פנים וחוץ, בסוגי חומרים ועוד מליון שינויים אחרים שמבדילים בין סוגי המארזים השונים לא שווים את הכסף.

אם אתה בכל זאת חושב שמארז ג'רני מאפן ב75-100שח אותו דבר כמו מארז איכותי שעולה 300-400 (ולא בכלל השם של החברה כמו בTT אלא כי הוא באמת שווה את זה כמו ב CM \ ANTEC \ LIAN-LI כל אחד והרמה שלהם) אז אין מה להמשיך פה, אתה בשלך וחושב שאתה צודק ורוב האוכלוסיה של הגולשים פה בפורום טועים.

פורסם

למה בעצבים!?!?

BUNNY - אם אתה פה בשביל ללמוד אתה תוכל לקבל הרבה מאוד ידע מנסיון של אנשים אולי אנשים יוכלו ללמוד מהנסיון והידע שלך, אם אתה פה בשביל לרשום את הדעה שלך מבלי להיות פתוח לעבודה שאתה אולי טועה (ומטעה) , אז אולי הפורום הזה לא בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים