עבור לתוכן

בקשה| מפרט לגרפיקה ב-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אשמח אם תרכיבו לי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ) באזור ה-2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח.

המחשב יהיה ללא כל ציוד היקפי אבל יכלול צורב דיוידי.

החנות צריכה להיות באיזור הצפון- קריות, עכו נהריה ועם הרכבה.

תודה לכל העוזרים

פורסם

בגרסאת הCS4, תוכנת PHOTOSHOP תומכת הן בריבוי ליבות והן בCUDA. לכן כ.מסך תומך CUDA מינימלי.

Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1

¤277

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=414

צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1

¤127

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96

WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1

¤278

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035

מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1

¤47

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51

Sparkle GeForce 9500GT 512MB HDMI GDDR2 PCI e, יחידות 1

¤264

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=712

ThermalTake Wing RS 200 + NZXT 400 Watt, יחידות 1

¤329

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1039

Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz 4MB 1333Mhz Tray, יחידות 1

¤897

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1021

Gigabyte GA-G31M-ES2L G31 CHIPSET, יחידות 1

¤272

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=41

הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח, יחידות 1

¤75

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2566

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

פורסם

מפרט כמעט זהה, זול במקצת, אבל בעיקר מחנות באיזור שהוא ביקש

מעבדים

Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz 4MB Cache BOX ¤954

לוחות אם

Gigabyte GA-G31M-S2C ¤268

מארזים

Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP ¤170

ספקי כח

FSP 350W FSP350-60HCN 120mm FAN 3xSATA A.PFC 78-80% Efficiency PSU ¤145

זיכרונות

A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤258

כוננים קשיחים

Samsung 500GB HD502HI EcoGreen F2 16MB ¤280

כרטיסי מסך NVIDIA

SPARKLE GEBORCE 9500GT 512mB DDR2 DUAL DVI RETAIL ¤276

כוננים אופטיים

צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129

שרותי מעבדה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2555

3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2478.35

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

פורסם

1. לRSM יש סניף בצפון איפשהו.

2. זה נחשב זול יותר?

3. המפרטים דומים למדי, ובכל זאת, במפרט שלי יש קירור שקט יותר ואפקטיבי יותר, קייס איכותי יותר, לוח עם קבלים עמידים יותר

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות, אני חושב שאני אקח תמפרטים לחנות KSP שקרובה אליי, רק לגבי הספק= כשאני קניתי מחשב אמרו לי שטרמנלטק די חלשים אז לקחתי אנרמקס והוא ממש ממש שקט

פורסם

לפי האתר של RSM יש להם בעפולה ובכפר סבא, זה לא קרוב לחיפה ובטח לא לקריות\עכו\נהריה כמו שהוא ביקש למעלה - זה משהו כמו 40דק נסיעה

עפולה רחוב הולנד 15

טלפון 04-6426-777 רב קווי

04-6400-950

פקס 04-6490-941

שעות פעילות הסניף :

ימים א-ה 09:00 - 19:00

יום ו 09:00 - 14:00

ספקים של NZXT = זבל !!!

מארזים של TT יש נחמדים, לא ההיתי אומר שה RS200 טוב יותר מה CM 334, +- שווים ולא מעבר, האיכות בניה של מארזי TT לא טובה במיוחד בדגמים הזולים-אמצעיים, רק ביקרים הם משקיעים וגם לא להיט

לסיכום - KSP - לללללאאאאאאא

פורסם

^^^ מארזים של TT אתה צריך לעבוד עם הכפפות ברזל האלה של הקצבים בסופר כדי לא להישרט מהקצוות

פורסם
  • מחבר

מה לא טוב ב-KSP, המחשב הנוכחי שלי משם וכבר שנתיים הוא אחלה, רק על אייבורי שמעתי ביקורות לא טובות.

ודיברתי על הספק, לא המארז

פורסם

ספקים של NZXT זה תלוי במודל. ותלוי בציפיות, שים לב שלא מדובר בספקים יקרים. לגבי המארזים של TT, בדגמים החדשים יש שיפור גדול באיכות הבניה והחומרים.

ניסיתי להרכיב מפרט דומה בKSP, יצא יקר יותר, אם כי לא אחד לאחד על אותם דגמים.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה

פורסם

ספקים של NZXT זה תלוי במודל. ותלוי בציפיות, שים לב שלא מדובר בספקים יקרים. לגבי המארזים של TT, בדגמים החדשים יש שיפור גדול באיכות הבניה והחומרים.

ניסיתי להרכיב מפרט דומה בKSP, יצא יקר יותר, אם כי לא אחד לאחד על אותם דגמים.

ואתה זה שאומר על ה CM EXTREME 500 שהוא לא משהו אבל הספקים של NZXT תלוי בדגמים???

הדגמים היקרים של NZXT שלא יודע אם קימיים בארץ בכלל הם יחסית סבירים וגם הם ספק מדבקה ולא של יצרן מהשורה הראשונה!!

פורסם

טרמאל טק חברה כמו כל חברה אחרת.

המארזים שלה עשויים מאותו אלומיניום (תלוי במחיר) או מתכת אחרת במארזים היקרים.

ומורכבים באותם 5 מפעילם בסין.

הספקים שלהם עובדים בדיוק כמו הספקים של אנרמאקס,סיסוניק,נק והשאר, באותם סטנדרטים, מאותם חומרים, באותה שיטה שמשתמשים בה בכל הספקים

וגם הם מורכבים באותם חמישה מפעלים בסין.

ותיהיה בטוח שהביקורת איכות של טרמאלטק גבוה כמו של כל חברה אחרת עם שם טוב.

אז תפסיקו להיות מושפעים... שיקנה מארז שנראה לו אלגנטי וזול (עד 300 שקל) וספק שהחנות היא יבואן עבורו למקרה שיהיה בעיה שיוכל להחליף מהר.

וחלאס לדבר שטויות "טרמאלדרעק" עלק. הם מייצרים דברים כאלה עוד לפני שנולדתם .

היה לי מוצרים שלהם עוד מ1999 והם עבדו נהדר לא התקלקלו. היה לי עוד את המאוררים שלהם לאטלון עם 3 מהירויות והם עבדו נהדר. 4 שנים המאורר החזיק לא רעד לא יא מהציר (במהירות של 5000 ומשו RPM זה בהחלט הישיג)

מעצבן לראות תגובות כאלה ללא הבנה.

האתר פה פיתח איזה שמועה על טרמאלטק כמעט חסרת קשר למציאות וכולם מושפעים. מספיק עם זה.

מבחינת עיצוב הטרמאלטק חתיכים ברמות מעבר לזה ב300 שקל זה בדיוק אותו מארז כמו אצל כולם.

לגבי המארזים של TT, בדגמים החדשים יש שיפור גדול באיכות הבניה והחומרים.

תגיד לי מר דוקטוראט בהנדסת חומרים

אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר ?

"שיפור גדול"

כן באמת הכניסו שגשוגת חדשה במקום אלומיניום (ציניות)

אתה לא כי אם היית לא היית כותב שטויות כאלה

האיכות בניה תמיד הייתה טובה והחומרים שמשתמשים בהם משתנים לפי הסטאנרדט המקובל בתקופה שאתה חיי בה.

לכל אחד יש את הטריקים שלו והם לא מיושמים לרוב במארזים של 300 שקל.

פורסם

זה לא יפה לזלזל בתגובות של אנשים אחרים ולהגיד שהם לא מבינים ובעצם הולכים אחרי העדר, במיוחד שאתה רושם שטויות באותה תגובה

THERMALTAKE עושים הרבה מוצרים, חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות, הם משקיעים בעיקר בעיצוב ולא בהרבה דברים מעבר (וזה נכון בעיקר למארזים שלהם)

הרבה מהפיתוחים שלהם הם בעצם רכישת מוצר\פטנט של חברה אחרת קטנה יותר, אפשר לראות את זה בעיקר בקירורים שלהם,

אחרי זה, אמרת 5 מפעלים בסין שמייצרים לכולם, אולי זה נכון ואולי לא, אבל גם בכל מפרט יש סטנדרטים, יש רמת רכיבים שונה לפי המחיר של הספק (מבחינת עלות לחברה), מבחינת ההשקעה בספק, ובגלל זה יש הרבה סוגים וסדרות גם לאותו יצרן

בנוסף, בד"כ שמפעל מייצר לחברה חיצונית מוצר, הוא עושה את זה לפי הכתבות ותכנון של החברה ולא לפי מה שיש לו בקו יצור, אם זאת חברה גדולה אז המפעל יכול לפתוח קו יצור יחודי בשבילה, זה לא אומר שמוצר אחר שמיוצר במפעל יהיה זהה, הוא יכול להיות יותר טוב או פחות טוב בהפרשים ענקיים לפי ההשקעה והתכנון של החברה

אותו דבר למארזים, אם היתה לך הבנה בסיסית בתחום היית יודע שבמארז זה לא רק החומר אלא הצורת בניה, החשיבה לעתיד, הצורות של החורים לסידור חוטים, לזרימת אוויר, לנוחות עבודה ברמה של הההרכבה וברמה של עבודה אחרי זה בהחלפת רכיבים, בניהול זרימת אוויר, בהשקעת רעידות, בצורת חיבור הכוננים אופטיים וקשיחים אם זה במסילות או בברגים והאם יש כל מיני פטנטיים גורמים לעבודה עם המארז להיות נוחה וטובה יותר.

יש לך ראיה עקומה על התעשיה ואם מה שאתה חושב ואומר נכון אז היו מוצרים זהים בשוק בשינוי של שם מותג\תג מחיר\ולפעמים קצת בעיצוב מה שלא קורה בפועל כי לא ככה דברים עובדים.

פורסם

זה לא יפה לזלזל בתגובות של אנשים אחרים ולהגיד שהם לא מבינים ובעצם הולכים אחרי העדר, במיוחד שאתה רושם שטויות באותה תגובה

THERMALTAKE עושים הרבה מוצרים, חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות, הם משקיעים בעיקר בעיצוב ולא בהרבה דברים מעבר (וזה נכון בעיקר למארזים שלהם)

הרבה מהפיתוחים שלהם הם בעצם רכישת מוצר\פטנט של חברה אחרת קטנה יותר, אפשר לראות את זה בעיקר בקירורים שלהם,

אחרי זה, אמרת 5 מפעלים בסין שמייצרים לכולם, אולי זה נכון ואולי לא, אבל גם בכל מפרט יש סטנדרטים, יש רמת רכיבים שונה לפי המחיר של הספק (מבחינת עלות לחברה), מבחינת ההשקעה בספק, ובגלל זה יש הרבה סוגים וסדרות גם לאותו יצרן

בנוסף, בד"כ שמפעל מייצר לחברה חיצונית מוצר, הוא עושה את זה לפי הכתבות ותכנון של החברה ולא לפי מה שיש לו בקו יצור, אם זאת חברה גדולה אז המפעל יכול לפתוח קו יצור יחודי בשבילה, זה לא אומר שמוצר אחר שמיוצר במפעל יהיה זהה, הוא יכול להיות יותר טוב או פחות טוב בהפרשים ענקיים לפי ההשקעה והתכנון של החברה

אותו דבר למארזים, אם היתה לך הבנה בסיסית בתחום היית יודע שבמארז זה לא רק החומר אלא הצורת בניה, החשיבה לעתיד, הצורות של החורים לסידור חוטים, לזרימת אוויר, לנוחות עבודה ברמה של הההרכבה וברמה של עבודה אחרי זה בהחלפת רכיבים, בניהול זרימת אוויר, בהשקעת רעידות, בצורת חיבור הכוננים אופטיים וקשיחים אם זה במסילות או בברגים והאם יש כל מיני פטנטיים גורמים לעבודה עם המארז להיות נוחה וטובה יותר.

יש לך ראיה עקומה על התעשיה ואם מה שאתה חושב ואומר נכון אז היו מוצרים זהים בשוק בשינוי של שם מותג\תג מחיר\ולפעמים קצת בעיצוב מה שלא קורה בפועל כי לא ככה דברים עובדים.

"ראיה עקומה על התעשיה" <- אני אכניס את זה ללקסיקון שלי.

במקום לדבר באויר אני ארד לשטח.

השתמשתי במוצרים של טרמאלטק עוד מתקופת ה voolkano 1-7. כולם עבדו מעולה.

יש לי מאורר של טרמאלטק שקניתי ל duron 850 לפני 7 שנים. המחשב נמצא עכשיו בגדוד קרבי (נתתי אותו לפלוגה של אחי)

ועד היום הוא נמצא שם הותיקים משחקים עליו רד אלרט 2..

יותר מזה? את המארז קניתי ב 75 שקלים, של חברת קבר הכול עשוי פלדה צבועה כמו קיר ישן. ואת הספק כוח ב 150 בזמנו מחברה שאין עליו אפילו את השם שלה. ושנייהם עדין עובדים נהדר שם. (היום אני בן 22 אז הייתי בן 13)

אותו לוח של Aopen מבוסס Kt100 של VIA.

עכשיו תבוא ותגיד לי שהבניה של טרמאלטק היא דרעק.

יש לי עכשיו במחשב החדש (שעזרו לי הלרכיב פה בפורום)

מארז וגם ספק של טרמאלטק. גם את הגוף קירור למעבד קניתי של טרמאלטק.

המארז מהזולים שלהם strike mx

בדקתי את הטמפרטורות שלי בהשוואה לאנשים אחרים והיא בדיוק כמו חבר'ה שהשוותי איתם במסנג'ר, התלהבות של היום שאחרי הקניה. אותו טמפרטורה פלוס מעלה מינוס מעלה שתים אצלי ואצלם.

ויודע מה זה לא מפתיע, כי טרמאלטק מומחים בקירור, זה מה שהם עושים.

אם יש צורך אני אפרסם את הטבלת שעונים הוירטואלית רק כדי לטהר את השם של החברה המעולה הזו שמחפישים פה ללא סיבה.

בנוסף ל"איכות הבניה של המארז"

יש לי בבית עוד שני מארזים זולים בבית

COMPUCASE CI-6a19 SUPER

אחד עם P4 בן אלף שנה בפנים הכול שם עובד קשורה אין בעיות חום והאמת שאין בעיות בכלל.

ואחד הרבה יותר חדש אבל אותו מארז core2due E6750

ואני לא חושב שגם עוד 5 שנים זה ישנה משו ה"איכות בניה של המארז" לא לגבי הduron בגדוד של אחי ולא לגבי המארזים האחרים שיש לי בבית גם של העבודה של אבא שלי.

יש שם מתכת וברגים שמחזיקים הכול ביחד, לא יותר מזה.

והקומבינה הזו של המתכת והברגים מחזיקה 10 שנים ועד שזה באמת ישנה משו החומרה בפנים תיהיה שווה בדיוק עשר שקל.

גם אם יש הבדל בין המארזים של החברות השונות, הוא לא מורגש.

חבל על הכסף.

בקיצור הפואנטה שלי.

כל הקטע של לקנות מארזים יקרים ולחשוב שזה עוזר במשו זה בורות וזה כמו ילדה קטנה שמתלהבת מג'ינס ב1000 שקל כי כתוב עליו דיזל.

במבחן השטח אתה יכול לא להסכים אבל ההבדל זניח ביותר.

זה משחקים של ילדים קטנים כל הריצה הזו אחרי מארזים יקרים ואפשר בכיף להשקיע את הכסף הזה בחומרה יותר טובה או בכלל במשו אחר.

יש לי מודעות לגבי איכות חלקים במחשב

חשוב להשקיע ביצרן איכותי לכרטיס מסך, במאורר טוב למעבד, בזיכרון של חברה מוכרת.

אבל להשקיע במארז יותר מ 250-300 שקל ועוד להצדיק את זה בססמאות כמו "איכות החומרים" זה פשוט מגוחך

אתה לא תאמין כמה זה פשוט לבנות מארז טוב, לא צריך גם את המהנדסים של טרמאלטק בשביל זה. פיזיקה מאוד פשוטה של זרימת אויר והמתכת (כמה היא מתחממת)

ואנשים פה חיים בסרט שיש הבדל מהותי בין החברות.

החברות עושות עלייכם כסף על באמת שום דבר ואתם גם אוכלים את הבלוף הזה ועוד זורמים עם הרעיון וממליצים לאנשים זה פשוט בדיחה.

פורסם

עריכה - החיזוק הוא להודעה של רוני ולא של BUNNY

:hizuk:

קח למשל את הסדרת ספקים של TT כמו ה TR הישנה או ה TR2 שבאה אחריה היו קרובים לג'רנים יותר מאשר לספקי חברה מוכרת ואיכותית

גם במארזים כמו ב SOPRANO למשל עולים מעל 300שח ולא טובים יותר ממארז פשוט שעולה חצי מחיר, רק כבלים ומצועצעים אבל בלי שום חשיבה על הלקוח בפנים - זה כמו HEC6A19 רק במחיר כפול ופלסטיק מסביב

עריכה 2 : אתה ממש אבל ממש לא מבין במארזים לפי מה שאתה כותב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים