עבור לתוכן

איזה קירור עדיף? Mugen 2 או IFX-14?

Featured Replies

פורסם

איך זה הגיוני? הרי בכמות כזאת של אוויר שנדחף - רק הרעש של האוויר יהיה עצום (יחסית,כן?). בלי קשר למאוורר עצמו. לא ככה?

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע איך זה הגיוני ,אבל אני חושב שזה בגלל העיצוב של הלהבים שהוא נשמע יחסית חלש לכמות אוויר שהוא מספק .

בכל מיקרה , למי מי שעושה o.c המאורר הזה זה חייה .

פורסם

חברים מספיק לחיות באשליות ! להתקין מאוורר DELTA עם 220CFM על מערכת זה לא ראלי ..הוא רועש ברמות בלתי נסבלות..ורועד בצורה קיצונית..

אז די..SFLEX יספיקו בהחלט..תעדכן אותנו בנעשה..

פורסם
  • מחבר

יש עוד דעות לגבי פגיעה בזרימת אוויר?

חוץ מזה, למה אתם כ"כ מתלהבים מ S-FLEX?? לא הרבה CFM וכן הרבה רעש יחסית.. http://www.skypc.co.il/pl_product~SFF21F~18~0.htm זרימת אוויר 63 CFM ורעש של 28 dBA+מחיר של 79 ש"ח?? תראה את זה:

http://www.skypc.co.il/pl_product~SY1225SL12M~18~0.htm יותר זרימת אוויר, פחות רעש.. אז למה לעזעזל ה-S FLEX עולה פי 2 יותר :nixweiss:

:nixweiss:

פורסם

אתם יודעים מה זה מאווררי DELTA וסוגיהם?? :lol:

יש לי 2 מאווררים מהסוג הזה, לא מומלץ בחום, אלה במקור

מאווררים שאמורים להיות על מכונות תעשייתיים.

על עוצמה נמוכה הם קצת מזמזים ועל עוצמה גבוהה

אתם לא תשמעו את עצמכם מדברים ושלא נדבר על הרעידות.

פורסם

פעם קיבלתי בחינם ממוכר נחמד בחנות מחשבים מאוורר 0.64A בוא נקרה לזה ככה "טרקטור"

הוא מעיף אוויר כמו פאן אבל רועש כמו בוינג 747 ממריא.

הצלחתי לעשות איתו OC לפנטיום 4 נורטווד מ2.8 ל4.2

אני אישית לא ממליץ גם כאלה מאווררים :silly:

קח את הS-FLEX או את הסקיט' הם יתאימו

פורסם

אתם יודעים מה זה מאווררי DELTA וסוגיהם?? :lol:

יש לי 2 מאווררים מהסוג הזה, לא מומלץ בחום, אלה במקור

מאווררים שאמורים להיות על מכונות תעשייתיים.

על עוצמה נמוכה הם קצת מזמזים ועל עוצמה גבוהה

אתם לא תשמעו את עצמכם מדברים ושלא נדבר על הרעידות.

חברה ,כל אחד והשמיעה שלו ,אני רק יכול להגיד שבשבילי זה לא כל כך נורא ,זה יושב אצל חבר במערכת (שניי כאלו על 120 אקסטרים) ,והם נישמעים סביר לגמריי רוב הזמן לפעמים קצת רועשים ,אבל לא משהוא בלתי ניסבל (טוב אולי זה בגלל המארז שיש לו Antec P182 ) .

פורסם

אלכס סליחה שאנחנו :bash: אבל להגיד שאתה "לא שומע"/"לא מפריע" שני מאווררים ב65DB זה כבר גובל בלהיות חרש ;D

פורסם
  • מחבר

חברה ,כל אחד והשמיעה שלו ,אני רק יכול להגיד שבשבילי זה לא כל כך נורא ,זה יושב אצל חבר במערכת (שניי כאלו על 120 אקסטרים) ,והם נישמעים סביר לגמריי רוב הזמן לפעמים קצת רועשים ,אבל לא משהוא בלתי ניסבל (טוב אולי זה בגלל המארז שיש לו Antec P182 ) .

:hizuk:

אם הייתם שומעים רעש כזה כל יום, סביר להניח שהייתם מתרגלים, וזה כבר לא היה מפריע לכם ממש. קחו לדוגמה כאלה שיש להם איזה אוטו ספורט רועש: הם מתרגלים לרעש, וביצועים לא חסר להם. למרות זאת, עדין נראה לי מיותר 4 כאלה.. במקרה הכי קיצוני הייתי לוקח IFX-14 עם 4 מאווררי Scythe Kaze Maru (לא זוכר את ה-RPM, אבל הם מגיעים ל-103 CFM ובערך 35 dBA

פורסם

^ :mavet:

ממש אבל ממש לא עדיף להתרגל לזה ובמיוחד לא לישון ליד זה. (שינה עם מחשב כבוי גורם לשינה טובה יותר)

ואם התרגלת לזה כדאי ללכת לבדיקת שמיעה.

לי אישית יש זיכרון ישן ונוראי שהוא כל כך חזק שזה נשמע מחוץ לחדר.

ולגבי שאלת הת'רד:

אם OC בשבילך זה אמצעי להוזלת עלויות ע"י המהרת מעבד חלש בתקציב מינימלי שיראה ביצועים של מעבד יקר אז קח את המוגן 2(או אולי ונדטה2)

אם OC זה "ללכת על הקצה" ולנסות לשבור שיאים ולהיות קיצוני בתחום אז קח את הIFX או קירור מים.

ודרך אגב לא ממש כדאי להקשיב לנתונים של יצרני המאווררים. (פסרמתי ביקורת ענק על המאווררים באחד הסטיקים כאן)

פורסם

ולגבי שאלת הת'רד:

אם OC בשבילך זה אמצעי להוזלת עלויות ע"י המהרת מעבד חלש בתקציב מינימלי שיראה ביצועים של מעבד יקר אז קח את המוגן 2(או אולי ונדטה2)

אם OC זה "ללכת על הקצה" ולנסות לשבור שיאים ולהיות קיצוני בתחום אז קח את הIFX או קירור מים.

ודרך אגב לא ממש כדאי להקשיב לנתונים של יצרני המאווררים. (פסרמתי ביקורת ענק על המאווררים באחד הסטיקים כאן)

לא הכל שחור ולבן ,o.c יכול להיות גם לקחת מעבד ביניים ולהביא אותו לרמה גבוה ,אבל לא לשיא עולם (ופה עדיין המוגן עדיין עושה את העבודה ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים