פורסם 2009 ביולי 1616 שנים http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20X4%209850%20Black%20Edition%20-%20HD985ZXAJ4BGH%20(HD985ZXAGHBOX).htmlרכשתי את המעבד הזה.חברים, אשמח אם תמליצו לי על אמצעי הקירור הטוב ביותר לתושבת 940אבקש שההמלצה שלכם לא תהיה מוגבלת במחיר.אם תרצו, אפשר גם שתמליצו על שני אמצעי קירור, כול אחד בקצה האחר של תקציב - נמוך וגבוה.המערכת תעבוד על משחקים כבדים, הרבה סרטים, כולל חיבור קבוע לטלויזיה בסלון, לצפיה דרך מערכת קולנוע ביתית, כמובן אינטרנט(בדרך כלל פתוחים כ- 10 דפים עת ובעונה אחת), תוכנות שיתוף (אמיול, ביטורנט), ייתכן שיופעלו מס' מהפונקציות הנ"ל בעת ועונה אחת, ועוד.המעבד יופעל במארז, עם הזכרון, כרטיס מסך והדיסקים הקשיחים המתוארים במפרט המחשב שלי, ועם לוח 940 משודרג ובדגם המתואר בקישור הבא:http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9&content=specificationsאז זהו חברים, אני מקווה שתמליצו לי על משהו טוב, שיוריד את הטמפרטרה של המעבד הזה, שמנתוניו אנו רואים שהוא בטח יתחמם לא מעט.תודהנ.ב: חשוב שהקירור יהיה קונבנציונאלי, ולא משהו מיוחד, כמו קירור מים וכדומה. כמו כן, אשמח אם לא אקבל הערות כמו :כמה הרכיבים שבחרתי להרכבת המערכת לא מתאימים לשימושים, או כמה הם גרועים וכו... מערכת ההפעלה, לא תהיה ויסטה, אלא XP (כאן אשמח לקבל ביקורת, בונה, על אפשרויות שימוש במערכת הפעלה אחרות, וכדאיות יותר ).
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר כן?לא חשבתי ע זה.איך מעבירים, מבלי להעתיק הכול מחדש שם?אולי אחראי הפורום יכול.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים הזמנתי לפני כמה ימים את scythe zipang http://www.scythe-usa.com/product/cpu/035/sczp1000_detail.htmlאחרי שקראתי כמה ביקורות, ראיתי שזה שילוב טוב בין קירור לשקט,עולה בסביבות 170 ש"ח, רק שים לב שהzipang לא קטן במיוחד...
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר אני לא מחליף קירור.עדיין לא קניתי[br]פורסם בתאריך: 17.07.2009 בשעה 00:14:05הזמנתי לפני כמה ימים את scythe zipang http://www.scythe-usa.com/product/cpu/035/sczp1000_detail.htmlאחרי שקראתי כמה ביקורות, ראיתי שזה שילוב טוב בין קירור לשקט,עולה בסביבות 170 ש"ח, רק שים לב שהzipang לא קטן במיוחד...מה זה zipang?
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים קרור מושלם למעבדי PHENOM II עם שטח חתך גדול 4 פייפים בעובי של 8 מ"מ שנוגעים ישירות במעבד משטח חלק במיוחד עם יכולות אוברקלוק מרשימות ואחלה ביקורותובטח שיתאים יותר למארז MIDI מהמוגן 2אל תעשו את זה אקסיומהשאלה: מחפש קור לאובר קלוקתשובה " מוגן 2זה ממש לא נכון יש לא מעט שיקולים שצריך לקחת בדרך בהתאמה למעבד ושטח החתך שלו ובהתאמה למארז שבו ישכון הגוף קרור והמאורר שיושב על גוף הקרורוהשקט שלו
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר אני הייתי מציע את MUGEN 2בעצם, הסיבות העיקריות הן 2:אחת, שאני יודע, גם מנסיון אישי(יש לי שלושה מחשבים המבוססים על AMD) וגם מדעות שקראתי ברשת, שקירורי הסטוק של AMD גרועים, ולכן המעבדים נוטים להיתחמם.שתיים,כי אני חושב לנסות להמהיר את המעבד, ולכן חשוב הקירור.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר קרור מושלם למעבדי PHENOM II עם שטח חתך גדול 4 פייפים בעובי של 8 מ"מ שנוגעים ישירות במעבד משטח חלק במיוחד עם יכולות אוברקלוק מרשימות ואחלה ביקורותובטח שיתאים יותר למארז MIDI מהמוגן 2אל תעשו את זה אקסיומהשאלה: מחפש קור לאובר קלוקתשובה " מוגן 2זה ממש לא נכון יש לא מעט שיקולים שצריך לקחת בדרך בהתאמה למעבד ושטח החתך שלו ובהתאמה למארז שבו ישכון הגוף קרור והמאורר שיושב על גוף הקרורוהשקט שלוחבר, על מה אתה מדבר?למה אתה מתכוון כשאתה כותב "מוגן 2"
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים פותח התרד תוסיף את התקציב לכותרת בבקשה..כמו כן הקירור הכי משתלם יהיה הMUGEN 2..כמו שהציעו כבר..
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר תשמע, ציינתי שאני מעונין בהצעות לקירור טוב, הזול שיש, והצעה גם ליקר, אם יש כזה.אני חושב שזה לא יהיה חכם לנקוב בסכום, כדי לא להגביל את האפשרויות.כמובן שחשוב לי גם השקט,; מה שלא ציינתי בהתחלה.לגבי הקירור שהוצע, לא הספקתי לקרוא עליו, אך בהחלט הוא נראה מרשים מאד.[br]פורסם בתאריך: 17.07.2009 בשעה 12:47:38הןא התכוון לscythe mugen2חחוואלה..אתה צודק.ולדעתכם הוא הטוב ביותר באמת? יש מישהו שחושב שכדאי לשקול קירור אחר?[br]פורסם בתאריך: 17.07.2009 בשעה 12:50:29יש למישהו מוש/ג, היכן ניתן להשיג את הקירור mugen2 הכי זול - כמובן רק אם המחיר נמוך משמעותית.[br]פורסם בתאריך: 17.07.2009 בשעה 12:51:54אם אתה מתכנן לעשות אוברקלוק תהיה חייב להחליף לוח אם.איזה לוח אם להחליף, את זה שרכשתי לשידרוג הלוח ה- 939 שבמפרט שלי?דווקא הבנתי שהלוח שרכשתי טוב לאוברקלוקינג.[br]פורסם בתאריך: 17.07.2009 בשעה 12:54:10קרור מושלם למעבדי PHENOM II עם שטח חתך גדול 4 פייפים בעובי של 8 מ"מ שנוגעים ישירות במעבד משטח חלק במיוחד עם יכולות אוברקלוק מרשימות ואחלה ביקורותובטח שיתאים יותר למארז MIDI מהמוגן 2אל תעשו את זה אקסיומהשאלה: מחפש קור לאובר קלוקתשובה " מוגן 2זה ממש לא נכון יש לא מעט שיקולים שצריך לקחת בדרך בהתאמה למעבד ושטח החתך שלו ובהתאמה למארז שבו ישכון הגוף קרור והמאורר שיושב על גוף הקרורוהשקט שלולדעתך MUGEN 2 טוב למערכת שלי, ואולי לאוברקלוקינג?והאם הוא שקט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.