עבור לתוכן

צריך עזרה בשינוי תזמון זיכרון.

Featured Replies

פורסם

יש לי שני כרטיסי זיכרון של OCZ ושנים של Geil כל אחד 1 ג'יגה.

אני רוצה לשנות את התיזמונים שלהם שיהיו זהים כי הבנתי שזה יכול לגרום למסכים כחולים

לוח-אם MSI N1996.

תודה מראש

פורסם

לא מצאתי את הלוח שלך באתר של MSI.

אולי תעלה כמה תמונות מהביוס בשביל שנוכל לכוון אותך?

וכמובן, לפני שאתה מקפץ אל הביוס כדאי שתספק ארבע תמונות מהתוכנה CPU-Z בלשונית SPD. באותו חלון בצד שמאל יש אפשרות לקבל פרטים על כל מודול זיכרון שמותקן. אם תספק את ארבע הסקרינשוטים הללו אז נוכל לדעת באילו תזמונים הזיכרונות תומכים. לאחר מכן גם סקרינשוט מלשונית Memory כך שנדע מהם התזמונים הנוכחיים.

פורסם

נייק תודה על ההדרכה...

מאור זה בן דוד שלי... תודה מאור אני אמשיך מפה... אבל תמשיך לעקוב...

הנה התמונות מ CPU-Z

ומאוורסט... תראה אם תוכל לעזור לי כי אני לא מפסיק לקבל בלוסרינס של ממורי מנג'מנט. אני על ויסטה 32 ביט

רגע יש עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 17.07.2009 בשעה 01:00:55

הנה עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 17.07.2009 בשעה 01:02:56
*בלוסרינס = בלו סקרינס.. טעות... Blue Screens...

וסתם ככה עוד שאלה כרגע יש לי ספק של איזי קול של חברת אייבורי 300W

יכול להיות שזה בגלל זה??

כי כשאני לא מחבר את כל ארבעת הזכרונות אין לי מסכים כחולים..

כשאני מחבר את כל הארבעה מתחילים המסכים הכחולים... יכול להיות שזה בעיות בספק.? שזה לא מספיק??

תודה נייק...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אוקיי, רק שאין פרטים על הזיכרונות שאינם מותקנים (OCZ).

מה שאני מציע שתעשה זה לטעון הגדרות אופטימליות בביוס. תפעיל את המחשב לאחר שהתקנת את כל הזיכרונות, תגש אל הביוס ותבחר Load Optimized Defaults או שפשוט תלחץ F6 במקלדת.

אגב, תוודא שאתה מתקין את הזיכרונות בצורה נכונה. הסלוטים בלוח שלך אמנם מסודרים לפי זוגות אבל אתה צריך להתקין אותם כך שיהיו מקבילים. בסלוט הראשון הקרוב למעבד תשים את אחד מזיכרונות ה-GeIL, לאחר מכן OCZ, אחר כך GeIL ולבסוף שוב OCZ. אמנם ראיתי שאתה במצב Dual Channel וזו אינה בעיה אבל אני רק מוודא.

פורסם

אתה טועה אחי לדעתי ולדעת חברי לכיתה ואני לומד MCSE כולם אומרים לא דים 1-3 ו 2-4- אלא לפי הצבעים... ירוק=GEIL

כתום=OCZ

הצעה אחרת אולי???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים