עבור לתוכן

שאלה| איזה תוכנה כדי כדי להגביר את מהירות המאורר?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך Redaon X1950XT אם מאוורר שאני הוספתי בשם: Accelerator X 3 או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביר את מהירות המאוורר של הקירור על הכרטיס בעזרת תוכנה ואם כן אז לכמה כדי, שלא יהרוס אבל יעזור לקירור.. הכרטיס הוא מאסיבי ולכן אני צריך קירור טוב יותר..

פורסם

אני לא בדקתי את הקירור הנל, אבל האם הוא מחובר לmolex או לכרטיס מסך, תבדוק זאת

עם הוא מחובר לכרטיס מסך אז תיקרא ב נושאים הנעוצים יש שם הרבה מידע

פורסם

תאזן אותו שרמת הרעש לא תפריע לך וגם שהקירור יקרר (לא 2% ולא 100% תנסה %52-62 זה אמור להיות שקט)

פורסם
  • מחבר

מזה MOLEX? הקירור הוא על הכרטיס, ואיזה תוכנה כדי לי בשביל להגדיל את הקירור, וגם אין שום רעש בכלל עכשיו אז קצת רעש ויותר קירור לא יזיק לי

פורסם

Riva Tuner..

איתה אתה יכול לשנות את מהירות המאווררים..ולעשות OC וכל שאר הדברים שקשורים!

פורסם
  • מחבר

כדי להתעסק בה OVER CLOCKING?

פורסם

התכוונתי שאתה יכול לעשות OC עם התוכנה הזו!

אם כדאי לך..אני לא ממש יודע איזה קירור יש לך ומה הטמפ'..

פורסם
  • מחבר

טוב תראו, אני אתן את כל הפרטים שאני יכול כי אולי יש תוכנה ממש מסויימת כי לא מצאתי מקום להגברת מהירות המאוורר במה שהצעתם לצערי..

סוג הכרטיס: Redaon X1950XT, מאוד מאסיבי, הגיע עם קירור אחר, קירור מובנה ואני החלפתי את הקירור הזה בקירור הבא: Arctic Cooling Accelero X2

http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/AcceleroX2 - הסבר על הקירור..

אני מסתכל על מהירות המאוורר וזה נראה לי מאוד, מאוד איטי.. כשאני משחק הוא מגיע לטמפ' של 85 לפעמים אפילו 95.. ממש במאמץ יכול להגיע גם ל100.. הגיע כבר פעם.. במצב מנוחה 53...

אולי הפרטים האלו יעזרו לכם לעזור לי.. אני לא יכול לשחק כי זה מגיע לטמפ' מטורפות ומתחיל להיתקע... תודה רבה לעוזרים.

פורסם

קיצר, תוריד RIVA TUNER ותגביר את המאוורר...

פורסם

פותח התרד בדוק עם GPU-Z על כמה RPM המאוורר..ותוריד RIVA TUNER ותראה אם יש לך אפשרות לשינוי הRPM..

כמו כן לנקות אבק מההיטסינק עצמו גם יעזור..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להוריד RIVA TUNER, לא מצאתי מקום להגברת קצב המאוורר, בין אם זה של הכרטיס או אפילו של המעבד..

פורסם

היא לא נוגעת למעבד ! למעבד יש את SPEEDFAN יש לך מדריך בסטיקי..כמו כן יש לך אפשרות לבטל את אופציית הSMART FAN בביוס והמאוורר של המעבד יגיע לMAX..

ופה בעמוד הראשון..יש לך את התמונות איפה השינוי RPM נמצא..

http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/

בדקת על כמה הוא עומד עם GPU-Z ?

פורסם
  • מחבר

איך לבדוק את זה, עם התוכנה שהצעתם או EVEREST או מה? מה זה בעצם? ומזה OC.. זה לא קשור למעבד? מהירות שעון?

פורסם

פותח התרד אם אתה מעוניין לדעת מה זה OC וכו..יש מספיק מידע במדריכים/סטירי/פורום באתר..אבל זה לא נושא הדיון..

אתה רוצה לעלות את הRPM של המאווררים נכון ? בתגובות לפני יש לך בדיוק את המידע איך..

אם משהו לא מובן או לא הסתדרת שאל כאן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים