פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אני צריך מאוורר למעבד שלי איזה מאוורר כדאי?אני לא צריך לOC אבל שיהיה טוב ושקט עד 200 שקלתודה
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים There's a Spire heatsink with a 24 db 80 mm fan for around 60 nis, that would be good enough.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים Volcano 7 Plusלי יש אותו ובינתיים אין לי תלונות, הוא שקט כמו דג אני מפעיל אותו במצב Low.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים AeroCool The Phantomהיטסינק שקט עם ביצועים גבוהים.את שאר הכסף אתה יכול להשקיע לסירקולצית המארז (מאווררים מכניסים/מוציאים אויר)
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים הספייר נותן את התמורה הכי טובה למחיריש אותו לחבר שלי והא ממש שקט... אבל ביצועים בכלל לא משהו...(במיוחד בקיץ כשחם)הארוקול לפי מה שהבנתי מקרר טוב ובשקט אבל הוא עולה באיזה 200% יותר...
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים v7+... שקט?? באיזה סרט אתה חי?? מה עוד שב LOW הוא לא מקרר בשיט הוא פשוט כבר התחרש :
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים AeroCool The Phantomהיטסינק שקט עם ביצועים גבוהים.את שאר הכסף אתה יכול להשקיע לסירקולצית המארז (מאווררים מכניסים/מוציאים אויר)ניתן להחליף לו מאוורר למשהו יותר רציני מהצעצוע שבא איתו?ואם כן האם הוא איזה מבין השניים יהיה יותר טוב SK7 או PHANTOM כששניהם עם SF2?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר בקיצור הכי טוב זה הארוקול? למישהו יש אותו או שיש לו נסיון איתו ויכול להגיד לי איך הוא?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים SUBX אמר הרי שהוא כמעט כמו SK7 בהבדל של 1-2 מעלות וזה אומר מצויין לי יש את ה SK7 עם SF2אני מרוצה כך את האיירוקול והכל תלוי באיזה מאוור תשים עליו אם תחליט לשים משהו יותר רציני אז הרווחתה מאוורר צבעוני שקוף חלק של איירוקול שהוא מצויין יש לי אחד כזה בדלת.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים לפי מה שראיתי בביקורות הם דיי קרובים בביצועים נראה לי ה פאנטום קצת יותר טוב ושוב הכל תלוי באיזה מאוורר אתה משתמש, הרי ה DP 101 מגיע עם מאוורר קטן וחלש נורא ואם אתה רוצה לעשות OC כדי שתחליף אותו למשהו גדול וחזק יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.