עבור לתוכן

בת 66 עברה טיפולי פוריות, ילדה תאומים ומתה בגיל 69 - מדע, רפואה ואתיקה

Featured Replies

פורסם

אין מספיק מילים בשפה לתאר את דעתי עליה ואם יש גהינום, אני מאחל לה ... איחולים לרוב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3747241,00.html

המגמה המחפירה הזו הולכת ומתפשטת אצל נשים מעל גיל 50 והרופאים למינהם נותנים לזה יד ( בשם המדע, הרפואה וזכויות הפרט ).

המין האנושי יורד מהפסים, לאט אבל בטוח.

דעתכם בנושא ?

פורסם

קשירת חצוצרות אחרי גיל 50 - לעגן בחוק ! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

מטעמים של זכויות הפרט אני מתנגד לאיסור גורף, יחד עם זאת מטעמים הומניטריים וזכויות הילד אני חושב שהמדינה לא צריכה לעזור במקרה כזה במימון טיפולי פוריות וכו' ושרופא שיחליט לסייע לאישה מבוגרת להיכנס להריון יהיה אחראי על הילדים במקרה של התייתמות, נראה איזה רופא יעשה את זה כשהוצאות הטיפול בילדים המסכנים יפלו עליו ולא על כל האוכלוסיה השפויה שמשלמת מיסים וגם ככה ממנת מאות אלפי ילדים של עלוקות.

פורסם

טוב נו , נעלה את זה ל55 .

נשים חולות נפש אגואיסטיות חסרות מוסר והגיון ישר ...

חצי מהמערכות שלה לא מתפקדות בגילאי 55 וצפונה , שלא לדבר מעל ל60 , מה כבר הן יוכלו לתת לילדים שלהם ? סיפורים ממלחמת עולם שנייה ועל המשבר הכלכלי הראשון של ארצות הברית ?

פורסם
  • מחבר

NuNaTaK

לדעתך, זכות הפרט ( במקרה הזה, אישה בגיל מבוגר שרוצה ללדת ) היא ערך עליון ?

בוא נניח שהיא מבצעת הכל בטבעיות וללא עזרה רפואית, לדעתך זה לגיטימי ?

פורסם

לגיטימי? לא ממש, אבל עדיף על איסור פיזי כוחני שיפגע במהות שלנו כחברה מתורבתת.

פורסם

רק שאני אבין,

גם אם אשה מבוגרת נכנסת להריון בצורה טבעית לחלוטין עדיין יש לך בעייה עם זה?

פורסם

אין מה לחפש לה שם בגילאים האלה , כי הילדים שלה יהפכו לנטל חברתי/משפחתי , והיא בעצמה תהפוך לאחד כזה בסופו של דבר .

אני רוצה לראות מישהי בת 75 מנסה לחנך בני 13~15 מתבגרים ... תעלול אחד קטן , והם ישלחו את אמא לבקר את אמא שלה ...

פורסם

רק שאני אבין,

גם אם אשה מבוגרת נכנסת להריון בצורה טבעית לחלוטין עדיין יש לך בעייה עם זה?

בוודאי.

עריכה: לצורך העניין מבחינתי מבוגרת לנושא זה היא אישה מעל גיל 50.

פורסם
  • מחבר

לי אישית ? כן, יש לי בעייה עם זה. גם אם זה בטבעיות, בשיא הטבעיות.

יש לי טענות לגבי הסיכונים לעובר ( שידוע שאצל נשים מבוגרות גבוהים בהרבה מנשים צעירות ) ויוולד עם מומים ופגמים.

יש לי טענות לגבי נטיות טבעיות של נשים מבוגרות לחלות הרבה יותר מנשים צעירות ואז מי יטפל במי , או למות ( ככה, טבעי ) וישאירו יתומים.

יש לי טענות לגבי הילדים המסכנים שיביאו את ה " אמא - סבתא " ליום הורים.

" אמא שלי עורכת דין ;D אמא שלי סבתא :'( "

יש לי טענות לגבי ערכי משפחה וחינוך ( זה נושא ממש ענק ) שאמא - סבתא לא מסוגלת להעביר כי היא במרחק שלוש דורות אחורה.

יש לי עוד הרבה טענות.

פורסם

" אמא שלי עורכת דין ;D אמא שלי סבתא :'( "

יש לי טענות לגבי ערכי משפחה וחינוך ( זה נושא ממש ענק ) שאמא - סבתא לא מסוגלת להעביר כי היא במרחק שלוש דורות אחורה.

יש לי עוד הרבה טענות.

את ה " אמא שלי עורכת דין ;D אמא שלי סבתא :'( " , אני מצוטט ,כי זה גדול :lol:

בקשר לחינוך ,אני יכול להגיד לך ,שברוב המיקרים חינוך של סבתא יותר טוב מחינוך של אמא ,אבל ,ב 99 % מהמיקרים סבתא שרוצה ילדים בגיל 60 היא בן אדם לא נורמטיבי .

פורסם

זה אולי מה שאתה רואה בטמבליזיה, אבל במציאות מתי ראית מישהו שגודל ע"י הסבתא שלו שאתה יכול להעיד על זה?

פורסם

זה מה שאני רואה מאנשים שאני מכיר ,ושניים מהאנשים הכי יציבים שאני מכיר (חברת ילדות אחת שלי ,וחבר לעבודה ) גודלו על ידי סבתא (כמובן לא מאותן סיבות כמו בסיפור ,אלה בגלל הורים מפגרים ).

פורסם
  • מחבר

" סבתא שרוצה לגדל ילדים בגיל 60 + " הולך והופך לנורמה חולנית לאט לאט והממסד הרפואי משתף פעולה.

שיחת " אימהות סבתות " פוטנציאלית :

" יש לי אוסטיאופורוזוס ואסור לי להניק "

" מסכנה, אני נפלתי באמבטיה ושברתי ירך ואני לא יכולה להחליף לצוציק חיתולים "

" מה אתן מקשקשות ? לי יש אלצהיימר, לפעמים אני שווכחת של מי הילד "

" ... "

תתאר לעצמך איזו " אימלה סבתלה " מחליטה להניק בפומבי ... ציץ של בת 20 + מול ציץ של בת 60 +

ועוד ועוד ועוד ... אלוהים ישמור, אני מקווה להיות מאכל לתולעים לפני שאני אראה מחזה כזה. ( נא לא להציע לי להתאבד )

פורסם

אני לא אמרתי שזה מצב טוב ,להפך אני מתנגד בתוקף ללידות אחרי גיל 50 ,אבל לא תמיד חינוך של סבתא זה דבר רע ,לרוב זה יותר טוב מחינוך של הקונפות בנות 20 שמולידות ילד בגיל הזה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים