עבור לתוכן

מה אתם אומרים על האיכות של המצלמה הדיגיטלית שלי? :)

Featured Replies

פורסם

אי אפשר להגיע לתמונות

פורסם

תעשה גישה ציבורית.

פורסם
  • מחבר

סודר מצטער

פורסם

את התמונות בפורום OC ומודינג , צילמת איתה?

אם כן אז הן בכלל לא מרשימות , הדיסטורשן בשוליים פשוט בלתי נסבל .

ד"א איזה מצלמה זו? (HP?)

פורסם
  • מחבר

אגב התמונות שפירסמתי הם בין הטובות שצילמתי מבחינת איכות תמונה...

פורסם

sony DSC-P72 digital still camera

פורסם
  • מחבר

את התמונות בפורום OC ומודינג , צילמת איתה?

אם כן אז הן בכלל לא מרשימות , הדיסטורשן בשוליים פשוט בלתי נסבל .

ד"א איזה מצלמה זו? (HP?)

כן אני צילמתי אותן אני יודע הן יצאו דיי גרועות ולא הא של sony הדגם בכותרת

פורסם

לא ממש הבנתי אם זה מצלמת וידאו או מצלמה רגילה. :-X

לפי הדגם אני מכיר אותה וזו מצלמה רגילה אני מניח , ועכשיו שראיתי את התמונות אני בחיים לא יתקרב אליה.

ממש תמונות מאכזברות.

פורסם
  • מחבר

מצלמת סטיילס....ומה רע בתמונות שצילמתי עכשיו עם הנעליים של ריבוק וזה? יש לי עוד תמונות טובות

פורסם

סתכל בצד שמאל איפה שה "WE" וההתחלה של הריבוק "R" יש לך שם מן כתם.

ובכלל הכל מטושטש , אבל שמע יכול להיות שזה בגלל שצילמת לילה , צלם משהו באור יום אם הרבה שמש.

לי בשום תנאי אור לא יוצאות תמונות כאלה אם ה קאנון A60

בתמונה של ההרים , סתכל הצד שמאל (שוב) על העץ , ותראה איך הענפים שלו מרוחים כאלה אם הרקע , ושוב הכתם הסגול הזה.

ותמונה של האוטו (הלוואי אלי כזה) גם סתכל בשוליים.

וניתן לעוד אנשים להגיב , אבל אני אישית ציפיתי ליותר מהמצלמה הזאת.

פורסם
  • מחבר

הלעתי עכשיו עוד שתי תמונות שצילמתי בשוויץ איך הן?

וגם שאני מצלם למשל מישהו הולך אז הוא יוצא מרוך כאילו שאני מצלם משהו שטס מהר מאוד....ובקשר לכתמים אלו אולי כדאי לנקות את העדשה?

ומה בקשר למתונה של העוגיות? (חחח)

יכול להיות שזה בגלל שהזיכרון שצלימתי איתו הוא של sandisk ולא של sony כי נראה לי שבתמונות שצילמתי עם הזיכרון של sony אין את הטישטושים והנקודות האלו

אני מעלה עכשיו עוד תמונות שצילמתי עם הזיכרון המקורי של סוני שקיבלתי בבאנדל של המצלמה..תגיד לי בבקשה אם אתה רואה הבדל

ועוד משהו אני רואה תמונות שאחרים צילמו עם המצלמה הזאתי וגם אצלהם יש את הטישטושים והכתמים האלו אבל קשה לי להאמין שהיא באמת כזאתי בעע כי היא יקרה והיא של מותג טוב...

פורסם

תמונות מעולות איכות תמונה טובה וצבעים מעולים. יש כמה עיוותים שמפתיעים אותי - בעיקר אפקט מריחת הסגול ועוד כמה צבעים שלפעמים מופיעה ולפעמים קצת טשטוש אבל זה ממש לא נורא זה נראה לעיין רק כי מסתכלים על מחשב ברזולוצייה מלאה - אבל בתכלס אף אחד לא מסתכל ככה על תמונה. ולדעתי הם קצת יותר בולטים מהרגיל בגלל האיכות הגבוה של התמונות עצמן.

אמנם יש קצת עיוותים קטנים אבל איכות התמונה בתכלס טובה, ואת זה כמוהבן אני מייחס לקטגורייה של סטילס בסיסיות שעולות עד 2000 וקצת.

קחו את התמונות למשל של ההרים (אני מניח שזה הטיטליס נכון ? ) או המכונית , תשנו ל 1024 על 768ואז תשפטו.

מאוד אהבתי את התמונה של ההרים.

פורסם

:bash: BMW z3 :bash:

me inlove.. :-*

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :D אני לא בטוח שזה הטיטליס כי לא ממש שמתי לב אבל יכול להיות כי זה באזור ויש לי תמונות הרבה יותר יפות שצילמתי :D אם אפשר עוד תגובות בבקש ההעלתי עכשיו עוד כמה תמונות...אתם תשפטו ;D ומה לגביי התמונה של הכלב החמוד שצילמתי? לפי דעתי היא יצאה מצויינת! ולפי דעתי גם התמונה של הבקבוקים לא רעה.

אבל אם למשל אני מצלם באור של פלורוסנט החדר שלי בלי פלאש אז התמונה יוצאת מטושטשת ואני לא בטוח שזה תקין ואם למשל אני מצלם מישהו הולך ואני עומד אז זה יוצא כאילו צילמתי את סופרמן באמצע שהוא עף....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים